„Am fost salvată în ultimul moment.” Ce boală a avut Lumința Anghel. Artista și-a deschis de abia acum sufletul

„Am fost salvată în ultimul moment.” Ce boală a avut Lumința Anghel. Artista și-a deschis de abia acum sufletul

Luminița Anghel strălucește în industria muzicală încă din 1976 și este în continuare dedicată cu multă pasiune și devotament. Admirația pe care o primește din partea publicului ei este pe deplin meritată, reflectând eforturile considerabile pe care le depune în activitatea sa.

Deși vedeta i mpresionează întotdeauna prin aparițiile sale pline de bucurie și energie pozitivă, puțini sunt cei care sunt conștienți de tristețea pe care o ascunde în spatele zâmbetului pe care îl afișează constant.

Citește și: „M-a enervat groaznic.” David Pușcaș este foarte dezamăgit de mama lui, Luminița Anghel. Tânărul a venit cu acuzații la adresa femeii

 Ce boală a avut Lumința Anghel

Ce boală a avut Lumința Anghel

[Sursa foto: Facebook]

Ce boală a avut Lumința Anghel

Cu sinceritatea de care a dat dovadă întotdeauna, într-un interviu recent, cântăreața și-a deschis sufletul și spus care au fost cele dificile momente din viața sa, aducând în discuție dramele și provocările care i-au marcat existența.

Unul dintre cele mai dificile momente din viața ei a fost când a primit diagnosticul unei boli care a pus-o în pericol de moarte.

Acum patru ani, artista a aflat că suferă de trombofilie și a trecut printr-un moment critic în care viața i-a fost salvată în ultimul moment.

Citește și: Marcela Fota a venit însoțită de el la un eveniment, iar toate privirile au fost ațintite asupra lor- wowbiz.ro

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc de nuntă. Când au decis să facă marele eveniment- radioimpuls.ro

„În 2019 am trecut printr-o experiență cumplită, fiind, într-adevăr, la un pas de moarte. Nu am știut până în acel moment că sunt moștenitoarea unei boli pe parte paternă, numită trombofilie. În urma unui cheag de sânge, ignorat în timp și instalat pe piciorul drept, am ajuns în situația critică din care am fost salvată în ultimul moment.Întâmplarea nu pot să spun că m-a schimbat, doar că acum am devenit mai atentă la semnalele corpului meu, după cum ar trebui să facă toată lumea, de fapt”, a spus Luminița Anghel, conform Viva.

Pe lângă probemele de sănătate pe care le-a înfruntat cu mulți ani în urmă, Luminița Anghel a dezvăluit că a trecut prin încă două momente critice în viața sa, mai exact, pierderea părinților.

 Ce boală a avut Lumința Anghel

Ce boală a avut Lumința Anghel

[Sursa foto: Facebook]

Luminița Anghel, despre părinții ei

Chiar dacă a avut conflicte cu tatăl ei, Luminița Anghel a spus că decesul acestuia a lăsat un gol imens în sufletul ei, iar cinci ani mai târziu, în 2010, a suferit o altă pierdere devastatoare, moartea mamei sale, persoana care a adus-o pe lume.

Citește și: “Ea s-a chinuit și mi-a salvat viața“ Helmut Duckadam a fost la un pas de moarte! Legenda fotbalului românesc a povestit momentul în care și-a revenit din comă- kanald.ro

Citește și: VIDEO- Teme inteligente cu muncă puțină. Inteligența artificală, folosită adesea de elevi sau studenți- stirilekanald.ro

„Fără îndoială, cele mai grele momente din viața mea au fost atunci când mi-am pierdut părinții, pe tatăl meu, imediat după Eurovision, și pe mama mea la cinci ani distanță.

Iată aici un dezavantaj mare al celebrității, când nu poți să arăți publicului larg tristețea din suflet”, a mai adăugat artista.

 Ce boală a avut Lumința Anghel

Ce boală a avut Lumința Anghel

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Toate aceste stări s-au produs din tot trecutul meu cu mama, din copilăria mea.” Mesajul emoționant al lui David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel, după ce a vorbit deschis despre boala saCitește și:

„M-a enervat groaznic.” David Pușcaș este foarte dezamăgit de mama lui, Luminița Anghel. Tânărul a venit cu acuzații la adresa femeii

„Era să mor din cauza unei operații greșite.” Ce i s-a întâmplat Monicăi Anghel, în urmă cu mai mulți ani. Vedeta a trecut prin clipe de coșmar

ego.ro Ce trebuie să faci dacă friptura a ieșit prea tare. Trucul de mare ajutor pentru orice gospodină

wowbiz.ro Ce a putut să spună Marcel Pavel despre soția lui Ștefan Bănică Jr. Nimeni nu se aștepta

radioimpuls.ro Informații tulburătoare în cazul sfârșitului tragic al Laurei Roșca. Psihologii criminaliști consideră că DJ Lalla și-a regizat "ieșirea din scenă" în maniera artistică în care trăia: "Era forma ei de a-și manifesta revolta"

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu, decizie fără precedent în Casa iubirii! Tânărul își va îndrepta atenția către o altă fată! „Am văzut în tine în ultimele zile o sensibilitate aparte!” Aflați cum va reacționa Lorena, marți, 3 octombrie, de la 10:00 și 16:30

stirilekanald.ro EXCLUSIV: Cine este Bogdan Macra, supranumit ”capul mafiei gunoaielor”? Firma din Oradea pe care o conduce, cel mai mare jucător pe piața deșeurilor din vestul țării


Parteneri
Cookies