,,Am fost la medici, care nu ne-au mai dat vreo șansă”. Motivul pentru care Alina Laufer nu a putut rămâne însărcinată timp de 10 ani


Alina și Ilan Laufer au încercat din răsputeri să facă copii, dar din nefericire, timp de 10 ani, acest lucru nu a fost posibil. Fosta soție a lui Jorge a declarat că soțul ei avea o probleme de inferitilitate.


In articol:

Alina și Ilan Laufer s-au străduit din răsputeri să facă copii, timp de 10 ani, dar acest lucru nu a fost posibil. Fosta soție a lui Jorge a aflat că partenerul ei are o problemă de infertilitate, iar analizele nu ieșeau deloc bine.

Citeste si: Cine este ILAN LAUFER. "Copiii aceștia sunt binecuvântarea vieții noastre. Karina și Davina sunt cele mai cuminți, Nathaniel e mai problematic”

Alina Laufer a trecut prin momente grele, înainte de a rămâne însărcinată

Înainte de a rămâne însărcinată cu gemenii, Alina Laufer a trecut prin momente foarte dificile, deoarece soțul ei era infertil.

Ilan avea probleme cu stresul, iar analizele lui nu ieșeau deloc bine.

Alina Laufer a declarat că în cazul lor, a fost o infertilitate din partea lui Ilan, care avea o azooospermie, cauzată de stres. Cei doi au vizitat foarte mulți doctori, iar timp de 10 ani s-au luptat cu această infertilitate masculină.

„Nu, infertilitatea e de multe feluri. În cazul nostru, a fost o infertilitate din partea lui Ilan, avea o azoospermie, ceva cauzat pe stres, el muncește foarte mult.

Ne-am dus la foarte mulți doctori, nu s-a rezolvat, și timp de 10 ani ne-am luptat cu această infertilitate masculină”, a mărturisit Alina Laufer, potrivit ego.ro.

Alina și Ilan Laufer

Alina și Ilan Laufer

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este ALINA LAUFER, soția lui Ilan Laufer. "Am decis că este mai bine pentru noi să locuim aici pentru că Ilan călătorea oricum o dată la două luni de zile"

Medicii nu le-au mai dat nicio șansă

Cei doi au luat în considerare varianta de fertilizare cu donator, însă au preferat să mai acorde timp situației. Au fost la medici care nu le-au mai dat niciun fel de șansă și le-au spus că nu vor putea avea copii niciodată.

„Am explorat inclusiv ideea de fertilizare cu donator. Ne-am uitat la nu știu câte profiluri de donatori. (…) Da, mai ales că Ilan e blond, voiam profilul său. Am ajuns până în clipa în care să facem fertilizare cu donatori, dar am zis hai să mai așteptăm, hai să vedem. Azoospermia lui era prezentă, lipsa de spermatozoizi, inclusiv pentru fertilizare în care ai nevoie de unul singur viabil, nu era. Nu aveam niciun fel de șansă. Inclusiv am fost la medici care nu ne-au mai dat vreo șansă de acum încolo, forever. Au zis ca nu putem avea copii vreodată”, a mai spus ea. 

Alina Laufer nu și-a pierdut speranța și a menționat faptul că pentru ei a fost benefic că au stat în afara României, deoarece au plecat doi ani în SUA, iar atunci Ilan a fost mai relaxat, iar când s-au întors în România și-au făcut analize.

,,Am trecut prin astfel de momente, nu ne-am pierdut speranța. Pentru noi a fost benefic că am stat în afara României, am plecat din țară doi ani, în SUA, și, poate, cine știe, Dumnezeu acolo, în bunătatea Lui, l-a relaxat pe Ilan, i-a făcut viața mai ușoară. Iar când ne-am întors în țară, în pandemie, în 2020, ne-am făcut analize. Noi mereu ne făceam analizele și am găsit spermatozoizi astfel încât am putut să facem o fertilizare. Am avut 3-4 tentative de fertilizări și am rămas însărcinată”, a mai spus Alina Laufer.

Alina și Ilan Laufer

Alina și Ilan Laufer

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Jorge a recunoscut că și-a înșelat soția: „Am stat și împreună și separat”

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este ILAN LAUFER. "Copiii aceștia sunt binecuvântarea vieții noastre. Karina și Davina sunt cele mai cuminți, Nathaniel e mai problematic”

Acum se bat, dar înainte se pozau nud! Poze interzise cu foștii soți Reghecampf

Cine este ALINA LAUFER, soția lui Ilan Laufer. "Am decis că este mai bine pentru noi să locuim aici pentru că Ilan călătorea oricum o dată la două luni de zile"

Cine este Jorge. „Relația cu taică-miu a fost plină de scandaluri, bătăi și exigențe”

Sfatul zilei de luni, 26 septembrie. O zodie va avea parte de o surpriză la locul de muncă

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Specialisti
Rinoplastia, între urgență medicală și înfrumusețare! "Rinoplastia este intervenția cu cea mai mare rata de reintervenție."
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri