„Am fost ghinionistă.” Motivul pentru care Anca Neacșu nu poate divorța de Serkan Yaman

„Am fost ghinionistă.” Motivul pentru care Anca Neacșu nu poate divorța de Serkan Yaman

Chiar dacă relația lor s-a încheiat, după 10 ani, Anca Neacșu se confruntă cu dificultăți în obținerea divorțului.

Deși nu mai au nicio legătură emoțională, Anca Neacșu rămâne înregistrată ca soție a lui Serkan Yaman în documente.

Citește și: „A stat cu capul în jos și...” Anamaria Prodan dezvăluie ce a făcut Reghecampf la un an de la despărțire

Motivul pentru care Anca Neacșu nu poate divorța de Serkan Yaman

Acum un an, Anca Neacșu și soțul ei au luat decizia de a pune capăt relației lor și de a merge pe căi separate. Cu toate că pareau să fie de acord cu privire la asta, bărbatul a refuzat să se prezinte la tribunal de atunci încoace.

„Încercăm încă o dată.

Ori acum, ori data viitoare. Cred că ni se va mai da un termen. Nu avem copil, ar trebui să fie un divorț foarte ușor. Am fost ghinionistă, am înțeles că sunt cazuri foarte rare. Știam că nu se va prezenta. Știam ce se va întâmpla. E trist pentru orice cuplu. Eu nu am vrut să fiu liberă, acum dacă tot suntem separați, să fim liberi și în acte”, a mărturisit Anca Neacșu.

Citește și: Marcela Fota a venit însoțită de el la un eveniment, iar toate privirile au fost ațintite asupra lor- wowbiz.ro

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc de nuntă. Când au decis să facă marele eveniment- radioimpuls.ro

Anca Neacșu și Serkan Yaman s-au îndrăgostit în Turcia

Deși Serkan Yaman era căsătorit în momentul în care s-au întâlnit, cei doi au depus eforturi mari pentru a fi împreună. Anca Neacșu a fost implicată într-un scandal cu soția bărbatului pe care îl iubea, însă a rezistat cu stoicism. Părea că este dispusă să înfrunte orice pentru dragostea ei. Totuși, într-o zi, a realizat că povestea lor de iubire nu mai este ceea ce și-a dorit să trăiască.

„Ne-am cunoscut în Turcia la o petrecere, s-a băgat în seamă cu mine, m-am lăsat greu așa în general, în viața. A urmat să ne scriem mesaje, e-mailuri, pentru că eram la distanță. A urmat un an de pauză, dar am reluat, a venit în România cu inelul. El era însurat, mi-a zis după vreo săptămână, și are un copil. Omul chiar era nefericit. Eu îmi începusem cariera solo, eram bine.

Când am primit telefonul că ea trimite e-mailuri peste tot eu, îmi căutam rochie de mireasă”, a mai spus Anca.

Citește și: Anca Neacșu divorțează de soțul ei turc. Care au fost motivele acestei deciziiCitește și:

Cine este Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache. „Toxicitatea poate veni din multe părți!”

„Nu s-a dorit prezența mea.” Trupa A.S.I.A în mijlocul unui conflict. Irina, declarații controversate

ego.ro Ce trebuie să faci dacă friptura a ieșit prea tare. Trucul de mare ajutor pentru orice gospodină

wowbiz.ro Ce a putut să spună Marcel Pavel despre soția lui Ștefan Bănică Jr. Nimeni nu se aștepta

radioimpuls.ro Informații tulburătoare în cazul sfârșitului tragic al Laurei Roșca. Psihologii criminaliști consideră că DJ Lalla și-a regizat "ieșirea din scenă" în maniera artistică în care trăia: "Era forma ei de a-și manifesta revolta"

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu, decizie fără precedent în Casa iubirii! Tânărul își va îndrepta atenția către o altă fată! „Am văzut în tine în ultimele zile o sensibilitate aparte!” Aflați cum va reacționa Lorena, marți, 3 octombrie, de la 10:00 și 16:30

stirilekanald.ro EXCLUSIV: Cine este Bogdan Macra, supranumit ”capul mafiei gunoaielor”? Firma din Oradea pe care o conduce, cel mai mare jucător pe piața deșeurilor din vestul țării


Parteneri
Cookies