„Am fost destul de aproape de despărțire”. Simona Bălănescu și Rareș Dragomir au vrut să divorțeze


Simona Bălănescu și Rareș Dragomir formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Deși sunt căsătoriți de aproape un deceniu, lucrurile nu au stat atât de bine între ei, întotdeauna.


In articol:

Ce doi au mărturisit ce le-a stat în calea fericirii, dar și cum au reușit să rezolve neînțelegerile dintre ei.

„Greutățile vieții, lipsurile, neîmplinirile profesionale” De ce s-a răcit relația dintre Simona Bălănescu și Rareș Dragomir

simona balanescu

Simona Bălănescu

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Andreea Mantea, apariție cu inelul pe deget. Vedeta a fost fascinată de ce s-a întâmplat în Turcia

În cadrul unui interviu, solistul a vorbit sincer despre problemele din viața lui, numărându-se printre acestea și neînțelegerile din cuplu. De când s-au căsătorit, din anul 2013, cele două vedete s-au confruntat și cu momente negre ale mariajului.

Rareș a declarat că atât lipsurile, cât și problemele financiare sau cele legate de educația copiilor, au reprezentat câteva dintre motivele pentru care el și Simona au fost la un pas de divorț. Cu toate acestea, cei doi s-au dovedit a fi maturi și au ajuns la un punct final, pentru a nu dezbina familia.

Rares dragomir divort

Simona și Rareș, la un pas de divorț

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: „A fost mai tare decât mă așteptam”. Ce le-a mărturisit Cristina Ciobănașu fanilor, chiar de ziua ei de naștere

„Când ești căsătorit nu ești scutit de momente grele. Probabil că am fost destul de aproape de despărțire însă mă bucur că sentimentele și maturitatea au avut un cuvânt greu de spus. Greutățile vieții, lipsurile, neîmplinirile profesionale sau personale, grijile financiare, responsabilitățile, problemele care apar vis a vis de educația și creșterea copiilor cred că sunt o piatră grea de încercare pentru oricare cuplu”, a declarat Rareș Dragomir.

„Am alunecat la un moment dat ”. Ce a mărturisit Rareș Dragomir

rares dragomir

Rareș Dragomir

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: „Eram desfigurată la față”. Andreea Tonciu are probleme de sănătate

Rareș a recunoscut că este o persoană destul de dificilă în relație, ceea ce a condus la multe probleme în cuplu. De asemenea, viața de artist poate fi una plină de sacrificii, deoarece timpul este limitat. Această situație a reprezentat un alt moment de cumpănă, fiindcă solistul ajunsese să petreacă foarte puțin timp alături de Simona și fiica lor, Rebeca.

„Sunt un tip extrem de alintat, extrem de pretențios în relație, cer foarte mult … nu știu dacă reușesc să ofer măcar jumătate din cât cer. (…) Am alunecat la un moment dat puțin din cauza unui program foarte încărcat. Sunt vremurile în care nu mai este familia tradițională așa cum o știm, stai toată ziua bot în bot, cu copiii, faci ce vrei, faci ce-ți place. Sunt lucruri pe care trebuie să le faci pentru a supraviețui”, a explicat Rareș Dragomir.

Mai mult, vedeta a declarat că au fost momente când s-a simțit singur, însă a profitat de această perioadă, pentru a analiza situațiile și gândurile care îl măcinau.


Abonează-te pe

Citește și:

,,Nu am vrut să fac publice chestiile astea”. Gheboasă, declarații din viața lui. Artistul era la un pas să fie bătut, în timp ce susținea un concert

Crăciunița, floare de Sărbătoare: Tot ce trebuie să știi despre această plantă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

„Nu mai eram noi pe aceeași undă”. Larisa Iordache a pus punct relației de dragoste

„Dispariția lui a fost un șoc”. Alina Sorescu, declarații cutremurătoare despre pierderea ei

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Andia. „Mi-am dat seama că am voce de radio!”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri