„Este vorba de o durere pe care nu aș fi putut să o suport.” Cristina Bălan, despre greutățile prin care a trecut cu cei doi copii


Cristina Bălan este mama unor gemeni cu sindromul Down, iar acest lucru a făcut-o să treacă prin momente foarte grele, deoarece a fost judecată de multe persoane. Acest lucru nu este bine văzut la noi în țară, iar lucrurile au rămas neschimbate.


In articol:

Ea este pregătită să aducă pe lume al treilea copil și este însărcinată în 25 de săptămâni. În cadrul emisiunii „În Oglindă” difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, a vorbit sincer și deschis despre gemenii care suferă de această boală.

Citeste si: ,,Ni se pare ceva extraordinar”. Cristina Bălan va fi mamă pentru a treia oară! Mesajul emoționant pe care l-a postat solista pe rețelele de socializare

Cristina Bălan, despre greutățile prin care a trecut cu cei doi copii

Cristina Bălan își iubește din tot sufletul copilașii, dar din păcate, nu se poate bucura în totalitate de această binecuvântare din viața ei, deoarece pe drum, s-a confruntat cu foarte multe situații neplăcute, din cauza faptului că cei doi băieți ai ei au sindromul Down.

Ea a declarat că a fost acuzată că a născut copii defecți și că a împovărat societatea. Artista trece prin clipe foarte grele și este destul de dureros pentru ea când oamenii îi critică cei doi băieți, deoarece îi iubește nespus de mult și își dorește tot ceea ce este mai bun pentru ei.

„Am fost acuzată că am născut copii defecți și că am împovărat, cumva, societatea, că nu au nevoie, oamenii sau societatea, nu are nevoie de așa ceva și că îmi chinui copiii.

(n.r. a durut) Sigur, asta da! Dacă e vorba de mine, orice ar fi legat de persoana mea, nu mă doare atât de tare, dar, când vine vorba de copiii mei, aici este, să spunem, călcâiul lui Ahile al meu. Este foarte dificil”, a spus Cristina Bălan.

Cristina Bălan, despre greutățile prin care a trecut cu cei doi copii

Cristina Bălan, despre greutățile prin care a trecut cu cei doi copii

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Simțeam că nu sunt doriți”. Motivul pentru care Cristina Bălan trebuie să își retragă copiii de la școală

Cristina Bălan a fost îndemnată să avorteze

Creșterea unui copil cu sindromul Down nu este ușoară, iar artista a fost îndemnată să avorteze. Bineînțeles că nu a vrut să audă de acest lucru, deoarece ar fi însemnat să rămână fără ambii copii.

„Nu mi-a fost frică, nu e vorba de frică, este vorba de o durere pe care nu aș fi putut să o suport, un regret pe care l-aș fi avut și pe care l-aș fi purtat toată viața mea. Nu am putut să îmi asum uciderea copiilor mei la vârsta de 24 de săptămâni de gestație, pentru că vorbeam, deja, de sarcină avansată”, a declarat artista.

Cristina Bălan nu a putut să își asume un asemenea risc, deoarece este foarte dureros și nu recomandă niciunei femei să o facă, oricât de grea ar fi situația.

„Era vorba de suspiciunea supra unuia dintre gemeni, nu asupra amândurora. Nu am putut să îmi asum acest gest, este unul foarte dureros și nu recomand absolut niciunei femei să facă acest lucru. Oricât de greu i s-ar părea, oricât de multe voci i-ar șopti în ureche «nu este momentul », «cu ce îl crești », «ce vei face », mult mai puțin doare să îl aduci pe lume și să îți asumi rolul acesta decât cealaltă decizie, cel puțin în cazul meu. Eu sunt un singur om, cu percepțiile mele, cu experiența mea, cu bagajul meu emoțional, educația mea și așa mai departe, dar nu cred că există vreo conștiință pe lumea asta care să fie în regulă, oricât am încerca rațional”, a mai declarat ea.

Citeste si: Cine este Mădălina Creţan, soția lui Nosfe. “Sunt soţie, mamă, blogger, iubitoare de viaţă, de animale, de natură… şi de familie… foarte mult!”


Abonează-te pe

Citește și:

,,Ni se pare ceva extraordinar”. Cristina Bălan va fi mamă pentru a treia oară! Mesajul emoționant pe care l-a postat solista pe rețelele de socializare

Sarah Prodan, despre suferința Anamariei Prodan după divorț: Am văzut-o pe mama mea plângând în...

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

„Simțeam că nu sunt doriți”. Motivul pentru care Cristina Bălan trebuie să își retragă copiii de la școală

„Am să anunț public cu toată bucuria din suflet.” Georgiana Lobonț a răspuns întrebărilor despre sarcină

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Am acceptat situația.” Ilie Năstase a dezvăluit ce pensie militară încasează lună de lună. Fostul tenismen riscă sancțiune, după ce a fost prins sub influența alcoolului la volan
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Video
Parteneri