„Am fi împlinit 10 ani de căsătorie.” Oana Ioniță a vorbit cu sufletul deschis despre divorțul de Florin Budnaru

„Am fi împlinit 10 ani de căsătorie.” Oana Ioniță a vorbit cu sufletul deschis despre divorțul de Florin Budnaru
„Am fi împlinit 10 ani de căsătorie.” Oana Ioniță a vorbit cu sufletul deschis despre divorțul de Florin Budnaru

Oana Ioniță și Florin Budnaru au decis că povestea lor de dragoste trebuie să se sfârșească, motiv pentru care au divorțat. Cu toate că ar fi împlinit recent 10 ani, cei doi au deci să meargă pe drumuri separate. Iată care este motivul pentru care au ajuns la această decizie.

Contrar așteptărilor, Oana Ioniță și soțul ei nu sunt o pereche inseparabilă, așa cum credeau mulți. Situația lor nu este atât de fericită pe cât credeau fanii, iar în urmă cu puțin timp cei doi au luat o hotărâre surprinzătoare de a se despărți și a solicita divorțul.

Citește și: A murit legenda muzicii rock’n roll! Tina Turner a încetat din viață la vârsta de 83 de ani!

Oana Ioniță a vorbit cu sufletul deschis despre divorț

În urmă cu câteva luni, vedeta a declarat că ea și cel cu care s-a iubit mult timp au decis să divorțeze chiar la sfârșitul anului trecut, iar acum procesul este la început. Oana a menționat și faptul că tribunalul va decide custodia copilului.

Chiar dacă nu mai formează un cuplu, cei doi încă locuiesc în aceeași casă, cu copiii.

„Suntem la începutul divorţului. Am luat hotărârea la sfârşitul anului trecut şi vom aştepta să vedem cum se desfăşoară tot procesul. Detaliile vor fi analizate, iar hotărârile le va lua tribunalul. Noi am început divorţul, probabil se va continua cu custodia copilului, apoi traseul pe care îl are în mod normal un divorţ. Noi locuim împreună. Copiii locuiesc cu noi”, a mărturisit Oana Ioniță, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Conform afirmațiilor sale, Oana Ioniță exprimă dorința ca procedura de divorț să fie finalizată rapid, chiar și în cazul unei situații mai complexe, deoarece aceasta implică nu doar o separare, ci și aspecte legate de copii și casa pe care au achiziționat-o în comun.

„Sperăm ca totul să se desfăşoare cât mai repede. Eu sper! Nu vorbesc în numele lui. E mai complicată situaţia, este vorba şi despre copiii, este vorba şi despre casă.

La notar totul este mai rapid, într-adevăr, dacă este de comun acord. Trebuie să stabilească un tribunal custodia, orele de vizită, inclusiv când vine vorba despre casa pe care am cumpărat-o”, a adăugat vedeta.

 Oana Ioniță a vorbit cu sufletul deschis despre divorț
Oana Ioniță a vorbit cu sufletul deschis despre divorț[Sursa foto: Facebook]

Care a fost motivul separării

Referitor la motivul divorțului, conform declarațiilor Oanei Ioniță, divergențele dintre ea și partenerul ei au condus la această situație.

Cei doi ar fi sărbătorit zece ani de la momentul în care au rostit jurământul de căsătorie și au devenit soț și soție.

Citește și: Ștefania a luat decizia mult așteptată în privința lui Cosmin! „A demonstrat, prin mesajele alea, că ar fi cu mine doar pentru emisiune și pentru bani”. Primele declarații ale concurentei, după descalificarea iubitului ei din „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Viorel a murit înainte de a-și strânge familia în brațe! Se întorsese în țară și doar 7 km îl despărțeau de cei dragi! Destinul a avut, în schimb, alte planuri cu tânărul de 22 de ani- stirilekanald.ro

„Nu ne-am mai înţeles. Noi anul acesta am fi împlinit 10 ani de căsătorie şi lucrurile nu au mai funcţionat între noi. Dar e important să colaborăm pentru binele copiilor. Nu, pe plan profesional suntem separaţi, adică eu am şcoala de dans şi academia de dans şi el are proiectele pe care le desfăşoară la operetă. Nu mai colaborăm nici din punct de vedere al job-ului, fiecare are altă direcţie”, a mai spus Oana Ioniță.

 Oana Ioniță a vorbit cu sufletul deschis despre divorț
Oana Ioniță a vorbit cu sufletul deschis despre divorț[Sursa foto: Facebook]

Citește și: 7 secrete pentru strălucirea părului varaCitește și:

Ce afecţiuni pot ascunde pleoapele umflate

Ce spune Tavi Colen despre moartea Mădălinei Manole și motivul pentru care nu a făcut niciodată declarații despre ea. “Îi și vedeam foarte bine pe amândoi împreună.”

4 zodii care își găsesc MAREA DRAGOSTE până la finalul lunii iunie 2024. Pasiunea își face loc în viața lor, vor avea o vară de neuitat

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Câţi bani a încasat Babasha la concertul Coldplay?! Invitatul trupei britanice lămureşte orice speculaţie: "Sunt niște idioețenii foarte mari"

Desertul verii! Prăjitura cu vișine, rețeta bunicii Gherghina de pe TikTok: „I-am pus și zahăr pudră.”

Virginia, față în față cu Robi! Concurenta a luat o hotărâre neașteptată în privința fostului ei partener! „Nu am niciun of. Am o dorință!” Cum a reacționat Robi

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies