„Am dormit în dric două ore.” Ce s-a întâmplat cu Anamaria Prodan în urmă cu o zi? Vedeta are o nouă achiziție

„Am dormit în dric două ore.” Ce s-a întâmplat cu Anamaria Prodan în urmă cu o zi? Vedeta are o nouă achiziție
„Am dormit în dric două ore.” Ce s-a întâmplat cu Anamaria Prodan în urmă cu o zi? Vedeta are o nouă achiziție

Anamaria Prodan și-a deschis o nouă afacere. Vedeta este foarte încântată de noua sa achiziție.

Anamaria Prodan a demonstrat de-a lungul timpului că știe să facă bani din aproape orice. Astfel, vedeta nu se dă înapoi atunci când vine vorba de o afacere profitabilă și se dedică în totalitate acesteia. Mai mult decât atât, sexy impresara a declarat în repetate rânduri că trăiește una dintre cele mai bune perioade din viața sa, iar acest lucru se poate observa și prin intermediul acțiunilor pe care le face.

De curând, Anamaria Prodan s-a implicat într-o nouă afacere alături de asociata sa, Gabriela Lucuțar. Vedeta se ocupă de o firmă de pompe funebre. Totuși, gestul făcut de Anamaria Prodan cu puțin timp în urmă i-a surprins pe fanii acesteia.

Cum a ajuns Anamaria Prodan să doarmă în mașina mortuară de sute de mii de euro
Cum a ajuns Anamaria Prodan să doarmă în mașina mortuară de sute de mii de euro[Sursa foto: Instagram]

Cum a ajuns Anamaria Prodan să doarmă în mașina mortuară de sute de mii de euro

Citește și: „Există a treia căsătorie.” Carmen Harra, previziuni despre viața Aneimaria Prodan, la scurt timp după ce impresara s-a despărțit de Flavius Nedelea

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Cum a ajuns Anamaria Prodan să doarmă în mașina mortuară de sute de mii de euro
Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar au o afacere cu pompe funebre[Sursa foto: Instagram]

În cadrul emisiunii „Online Story by Cornelia Ionescu”, difuzată pe canalul de YouTube WOWnews, Anamaria Prodan a vorbit despre noua sa afacere în domeniul pompelor funebre.

Vedeta a plecat alături de asociata sa în Italia să achiziționeze cel mai nou model de dric, care a costat nu mai puțin de 100.000 de euro.

Impresara a condus mașina mortuară din Italia până în România, iar, drumul fiind lung, la un moment dat, atât ea, cât și asociata ei, au simțit nevoia să se odihnească. Pentru că nu au găsit niciun hotel în drumul lor, cele două au decis să doarmă chiar în dric.

Citește și: Cosmin a ajuns pe mâinile medicilor, la scurt timp după descalificarea din „Casa iubirii”! În ce stare se află fostul concurent în aceste momente: „Îl durea”- kanald.ro

Citește și: Viorel a murit înainte de a-și strânge familia în brațe! Se întorsese în țară și doar 7 km îl despărțeau de cei dragi! Destinul a avut, în schimb, alte planuri cu tânărul de 22 de ani- stirilekanald.ro

„Am dormit în dric două ore. Am condus foarte mult și ne doream să ajungem mai repede acasă și n-am găsit hotel și am zis la ora aia să dormim două ore. Înainte, aveam senzația că dacă dorm lângă un sicriu iese cineva și mă prinde, acum, noroc că mașina are două locuri în față și două în spate, nu e un dric normal. Și i-am zis ei să doarmă în spate, că eu acolo nu dorm.

Eu nu mi-am dat seama că mă vedeam dinăuntru și eu de pe telecomandă, că poți să-l deschizi cât vrei, e ca la Rolls Royce pe tavan cu steluțe.(...) Asta e mașina cu care și președinții sunt îngropați”, a dezvăluit Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a mai declarat că deja și-a ales sicriul. De asemenea, a susținut că înmormântarea ar trebui tratată ca atare, motiv pentru care i se pare că organizarea trebuie să fie cât mai bună.

„Eu mi-am ales și ce sicriu o să am și cum o să arate. Eu cred că înmormântarea, la fel ca și nunta, botezul și orice petrecere, trebuie aranjată pas cu pas. Ce-ar fi să-mi aranjeze mie cineva ceva ce nu mi-ar plăcea?! Eu care toată viața am vrut să am cele mai frumoase chestii și atunci am zis că mai bine pun eu lucrurile la punct din timpul vieții”, a mai spus Anamaria Prodan. Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

„Smiley ținea foarte mult la publicitate și bani.” Bunica Laurei Cosoi a vorbit despre despărțirea dintre ea și Smiley

Adela Popescu, așa cum doar Radu Vâlcan o vede. Cum arată actrița în lenjerie provocatoare, după 3 copii FOTO

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Locuința de vis a Ancăi Serea, distrusă de furtuna violentă din Capitală: ”Nu știu dacă realizați până unde este apa”

Ce spune Jean de la Craiova despre geloziile din familie și care sunt limitele artistului. “Avem și noi o barieră.”

Roberta, decizie radicală în privința lui Sebastian! „Nu cred că e ceea ce merit și vreau să pun punct aici!” Aflați cum va reacționa concurentul și ce se va întâmpla în Casa iubirii, marți, 18 iunie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies