„Am dormit în dric două ore.” Ce s-a întâmplat cu Anamaria Prodan în urmă cu o zi? Vedeta are o nouă achiziție

„Am dormit în dric două ore.” Ce s-a întâmplat cu Anamaria Prodan în urmă cu o zi? Vedeta are o nouă achiziție
„Am dormit în dric două ore.” Ce s-a întâmplat cu Anamaria Prodan în urmă cu o zi? Vedeta are o nouă achiziție

Anamaria Prodan și-a deschis o nouă afacere. Vedeta este foarte încântată de noua sa achiziție.

Anamaria Prodan a demonstrat de-a lungul timpului că știe să facă bani din aproape orice. Astfel, vedeta nu se dă înapoi atunci când vine vorba de o afacere profitabilă și se dedică în totalitate acesteia. Mai mult decât atât, sexy impresara a declarat în repetate rânduri că trăiește una dintre cele mai bune perioade din viața sa, iar acest lucru se poate observa și prin intermediul acțiunilor pe care le face.

De curând, Anamaria Prodan s-a implicat într-o nouă afacere alături de asociata sa, Gabriela Lucuțar. Vedeta se ocupă de o firmă de pompe funebre. Totuși, gestul făcut de Anamaria Prodan cu puțin timp în urmă i-a surprins pe fanii acesteia.

Cum a ajuns Anamaria Prodan să doarmă în mașina mortuară de sute de mii de euro
Cum a ajuns Anamaria Prodan să doarmă în mașina mortuară de sute de mii de euro[Sursa foto: Instagram]

Cum a ajuns Anamaria Prodan să doarmă în mașina mortuară de sute de mii de euro

Citește și: „Există a treia căsătorie.” Carmen Harra, previziuni despre viața Aneimaria Prodan, la scurt timp după ce impresara s-a despărțit de Flavius Nedelea

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cum a ajuns Anamaria Prodan să doarmă în mașina mortuară de sute de mii de euro
Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar au o afacere cu pompe funebre[Sursa foto: Instagram]

În cadrul emisiunii „Online Story by Cornelia Ionescu”, difuzată pe canalul de YouTube WOWnews, Anamaria Prodan a vorbit despre noua sa afacere în domeniul pompelor funebre.

Vedeta a plecat alături de asociata sa în Italia să achiziționeze cel mai nou model de dric, care a costat nu mai puțin de 100.000 de euro.

Impresara a condus mașina mortuară din Italia până în România, iar, drumul fiind lung, la un moment dat, atât ea, cât și asociata ei, au simțit nevoia să se odihnească. Pentru că nu au găsit niciun hotel în drumul lor, cele două au decis să doarmă chiar în dric.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

„Am dormit în dric două ore. Am condus foarte mult și ne doream să ajungem mai repede acasă și n-am găsit hotel și am zis la ora aia să dormim două ore.

Înainte, aveam senzația că dacă dorm lângă un sicriu iese cineva și mă prinde, acum, noroc că mașina are două locuri în față și două în spate, nu e un dric normal. Și i-am zis ei să doarmă în spate, că eu acolo nu dorm. Eu nu mi-am dat seama că mă vedeam dinăuntru și eu de pe telecomandă, că poți să-l deschizi cât vrei, e ca la Rolls Royce pe tavan cu steluțe.(...)
Asta e mașina cu care și președinții sunt îngropați”
, a dezvăluit Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a mai declarat că deja și-a ales sicriul. De asemenea, a susținut că înmormântarea ar trebui tratată ca atare, motiv pentru care i se pare că organizarea trebuie să fie cât mai bună.

„Eu mi-am ales și ce sicriu o să am și cum o să arate.

Eu cred că înmormântarea, la fel ca și nunta, botezul și orice petrecere, trebuie aranjată pas cu pas. Ce-ar fi să-mi aranjeze mie cineva ceva ce nu mi-ar plăcea?! Eu care toată viața am vrut să am cele mai frumoase chestii și atunci am zis că mai bine pun eu lucrurile la punct din timpul vieții”, a mai spus Anamaria Prodan. 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

„Smiley ținea foarte mult la publicitate și bani.” Bunica Laurei Cosoi a vorbit despre despărțirea dintre ea și Smiley

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies