„Am dormit în dric două ore.” Ce s-a întâmplat cu Anamaria Prodan în urmă cu o zi? Vedeta are o nouă achiziție

„Am dormit în dric două ore.” Ce s-a întâmplat cu Anamaria Prodan în urmă cu o zi? Vedeta are o nouă achiziție
„Am dormit în dric două ore.” Ce s-a întâmplat cu Anamaria Prodan în urmă cu o zi? Vedeta are o nouă achiziție

Anamaria Prodan și-a deschis o nouă afacere. Vedeta este foarte încântată de noua sa achiziție.

Anamaria Prodan a demonstrat de-a lungul timpului că știe să facă bani din aproape orice. Astfel, vedeta nu se dă înapoi atunci când vine vorba de o afacere profitabilă și se dedică în totalitate acesteia. Mai mult decât atât, sexy impresara a declarat în repetate rânduri că trăiește una dintre cele mai bune perioade din viața sa, iar acest lucru se poate observa și prin intermediul acțiunilor pe care le face.

De curând, Anamaria Prodan s-a implicat într-o nouă afacere alături de asociata sa, Gabriela Lucuțar. Vedeta se ocupă de o firmă de pompe funebre. Totuși, gestul făcut de Anamaria Prodan cu puțin timp în urmă i-a surprins pe fanii acesteia.

Cum a ajuns Anamaria Prodan să doarmă în mașina mortuară de sute de mii de euro
Cum a ajuns Anamaria Prodan să doarmă în mașina mortuară de sute de mii de euro[Sursa foto: Instagram]

Cum a ajuns Anamaria Prodan să doarmă în mașina mortuară de sute de mii de euro

Citește și: „Există a treia căsătorie.” Carmen Harra, previziuni despre viața Aneimaria Prodan, la scurt timp după ce impresara s-a despărțit de Flavius Nedelea

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Cum a ajuns Anamaria Prodan să doarmă în mașina mortuară de sute de mii de euro
Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar au o afacere cu pompe funebre[Sursa foto: Instagram]

În cadrul emisiunii „Online Story by Cornelia Ionescu”, difuzată pe canalul de YouTube WOWnews, Anamaria Prodan a vorbit despre noua sa afacere în domeniul pompelor funebre.

Vedeta a plecat alături de asociata sa în Italia să achiziționeze cel mai nou model de dric, care a costat nu mai puțin de 100.000 de euro.

Impresara a condus mașina mortuară din Italia până în România, iar, drumul fiind lung, la un moment dat, atât ea, cât și asociata ei, au simțit nevoia să se odihnească. Pentru că nu au găsit niciun hotel în drumul lor, cele două au decis să doarmă chiar în dric.

Citește și: Scandal uriaș între Roberta și Julia! Concurenta este acuzată că o influențează pe Denisa! „Avem o nouă alianță!”- kanald.ro

Citește și: Zodia care își găsește sufletul pereche la mare: Horoscop pentru mini-vacanța de Rusalii- stirilekanald.ro

„Am dormit în dric două ore. Am condus foarte mult și ne doream să ajungem mai repede acasă și n-am găsit hotel și am zis la ora aia să dormim două ore.

Înainte, aveam senzația că dacă dorm lângă un sicriu iese cineva și mă prinde, acum, noroc că mașina are două locuri în față și două în spate, nu e un dric normal. Și i-am zis ei să doarmă în spate, că eu acolo nu dorm. Eu nu mi-am dat seama că mă vedeam dinăuntru și eu de pe telecomandă, că poți să-l deschizi cât vrei, e ca la Rolls Royce pe tavan cu steluțe.(...)
Asta e mașina cu care și președinții sunt îngropați”
, a dezvăluit Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a mai declarat că deja și-a ales sicriul. De asemenea, a susținut că înmormântarea ar trebui tratată ca atare, motiv pentru care i se pare că organizarea trebuie să fie cât mai bună.

„Eu mi-am ales și ce sicriu o să am și cum o să arate.

Eu cred că înmormântarea, la fel ca și nunta, botezul și orice petrecere, trebuie aranjată pas cu pas. Ce-ar fi să-mi aranjeze mie cineva ceva ce nu mi-ar plăcea?! Eu care toată viața am vrut să am cele mai frumoase chestii și atunci am zis că mai bine pun eu lucrurile la punct din timpul vieții”, a mai spus Anamaria Prodan. Citește și:

Cele mai așteptate filme si seriale noi din 2024

„Smiley ținea foarte mult la publicitate și bani.” Bunica Laurei Cosoi a vorbit despre despărțirea dintre ea și Smiley

3 cupluri de zodii MENITE să fie împreună. Sunt ADEVĂRATE suflete pereche!

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

Emily Burghelea, dată afară din casă după ce a adoptat un cățel: „Suntem aproape pe drumuri”

Cât costă o noapte de cazare în apartamentul lui Jorge din Mamaia? „Le-am mobilat superb, pe malul mării, într-un complex cu infinity pool, jacuzzi, spa.”

Gratiela Teohari Duban: “Valsul mirilor l-am plănuit cu câteva luni înainte, pe ritm de bachata”

A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht


Cookies