„Am câteva înregistrări cu el în care îmi zicea asta!” Fiica lui Ilie Năstase, acuzații dure pentru fostul jucător de tenis

„Am câteva înregistrări cu el în care îmi zicea asta!” Fiica lui Ilie Năstase, acuzații dure pentru fostul jucător de tenis
„Am câteva înregistrări cu el în care îmi zicea asta!” Fiica lui Ilie Năstase, acuzații dure pentru fostul jucător de tenis

Charlotte este fiica adoptivă a lui Ilie Năstase, iar aceasta a venit cu noi acuzații pentru tatăl său. Ea a declarat cum marele jucător de tenis a încercat să o convingă să își ia viața.

Charlotte și Ilie Năstase nu sunt în relații prea bune, dar de data aceasta, fiica tenismenului a venit cu o serie de declarații de-a dreptul uluitoare. Ea a povestit cum tatăl său adoptiv a încercat să o convingă să se sinucidă, iar ca dovadă are înregistrări cu el în care îi spunea aceste lucruri.

Charlotte, declarații aspre despre Ilie Năstase
Charlotte, declarații aspre despre Ilie Năstase[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: „Era terminat dacă nu eram eu lângă el.” De ce și-a retras Ioana Năstase cererea de divorț

Charlotte, declarații dure despre tatăl său adoptiv

Charlotte a spus că a locuit în România patru ani, iar ultima dată când a fost în țară avea 16 ani. Ea l-a văzut pe tatăl său când a împlinit vârsta de 18 ani, la Paris și niciodată nu și-a imaginat că lucrurile dintre ei doi vor ajunge aici.

„Am locuit în România patru ani, din 1996 pana în 2000.

Ultima dată când am mai fost în România aveam 16 ani. L-am mai văzut pe tatăl meu atunci când am împlinit 18 ani, la Paris. Atunci nu mi-am imaginat că lucrurile dintre noi vor ajunge aic i”, a declarat Charlotte pentru Click.

Ea a mai menționat că este mândră că este fiica lui. Din nefericire, Ilie Năstase regretă că a adoptat-o. Cei doi s-au înțeles mereu bine, dar în momentul de față, tânăra nu înțelege comportamentul pe care tenismenu l îl abordează în legătură cu ea.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„E adevărat, sunt mândră că sunt fiica lui, dar se pare că, la rândul lui, el nu vrea ca eu să exist și chiar regretă că m-a adoptat! Mereu ne-am înțeles bine, dar nu știu de ce vine acum să-mi spună că el nu știe cine sunt eu și că nu mă cunoaște deloc.

Am câteva înregistrări cu el în care îmi zice asta! Și nu doar că-mi zice așa, dar el, practic, a încercat să mă convingă pe mine să mă sinucid! Mi-a zis să iau o pastilă ca eu nu am o viață. Îmi tot zice așa de vreo doi ani. Prima dată mi-a zis asta pe 24 decembrie, 2020. Mi-a zis și acum trei luni, așa că am decis să nu mai încerc cu el, dacă tot o ține așa, ca să mă sinucid de fiecare dată, nu face decât să mă rănească ”,
a mai spus Charlotte.

Ce a mai declarat fiica lui Ilie Năstase despre el

 

Blondina a mai declarat că de mult timp avea o idee și s-a hotărât să își facă un cont pe o aplicație pentru adulți, iar Ilie Năstase i-a spus să facă orice pentru bani.

“Ideea o aveam de ceva timp în minte, dar o discuție mai aprinsă pe care am avut-o cu tatăl meu m-a determinat să fac acest pas.

Mi-a zis ceva de genul să fac orice pentru a câștiga bani, dar în cuvinte mai urâte. Eu nu mi-am mai văzut tatăl de la aniversarea celor 18 ani ai mei, adică de acum 14 ani. L-am întrebat când o să ne mai vedem și mi-a răspuns că o să-l mai văd o dată până moare. Am vorbit cu Amalia chiar și când mi-am făcut cont pe onlyfans și m-a încurajat.
Mi-a spus: Du-te și fă o grămadă de bani”
, a mai spus Charlotte pentru ziare.com.

Citește și: Despărțire în „Casa iubirii”?! Sebastian nu mai este impresionat de suferința Robertei: „Nu mă mai interesează, îți zic sincer”. Nu ratați un nou episod dramatic duminică, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Ei sunt cei trei tineri dispăruți în urma inundațiilor din Italia! S-au îmbrățișat în timp ce erau luați de ape- stirilekanald.ro

Citeste si: „Era terminat dacă nu eram eu lângă el.” De ce și-a retras Ioana Năstase cererea de divorț

Ce a declarat Ilie Năstase

Marele tenismen, Ilie Năstase a răbufnit în urma acuzaţiilor pe care le-a primit de la tânăra. În cadrul unei intervenţii televizate, fostul sportiv a precizat:

„Întrebați-o pe ea cine i-a plătit educația 10 ani la Școala Americană, vreo jumătate de milion de euro! Dacă nu sunt tată bun… Pentru ce? A muncit, a făcut ceva în viața ei ca să merite mai mult? Dacă dumneavoastră credeți că i-am dat numai 600 de dolari să trăiască în America înseamnă că minte clonț! M-am ocupat de ea cât am putut, dacă ea stă în America și a fost decizia ei să stea în America… Ea stă în America, eu stau la București… Eu știu ce am făcut pentru ea și fratele ei, de asemenea, adoptat. Le-am dat educație, care este cea mai importantă! Ce să fac? Să mă duc la New York să locuiesc? Am familia mea, aici, în România!”,  a declarat Ilie Năstase la pentru un post de televiziune.



Citește și:

Cele mai așteptate filme si seriale noi din 2024

Ioana Năstase, anunț de ultimă oră despre despărțirea de Ilie Năstase: „Am renunțat”

JENANT! Nimeni nu se aștepta să le vadă așa pe Andreea Raicu și pe Bianca Drăgușanu FOTO

„Ziua divorțurilor” Deea Maxer a făcut anunțul în urmă cu puțin timp! Se întâmplă asta după ce în weekend a petrecut alături de Robert Drilea

Ce a prezis Neti Sandu pentru Carmen Tănase și s-a adeverit în timp: ”De acolo a pornit toată treaba!”

Ilie Năstase, mesaj emoționant pentru Ioana Simion: „Cea mai frumoasă și elegantă femeie”

Este sau nu iubita lui Jador gravidă: Postarea care a dat-o de gol pe Oana Ciocan

Raisa, ucisă de vărul ei! Băiatul a recunoscut ce i-a făcut! Detalii șocante


Cookies