„Am avut un moment în care l-am urât pe Dumnezeu. Am oprit mașina și am început să urlu.” Constantin Enceanu, mărturisiri dureroase despre decesul lui Petrică Mâțu Stoian

„Am avut un moment în care l-am urât pe Dumnezeu. Am oprit mașina și am început să urlu.” Constantin Enceanu, mărturisiri dureroase despre decesul lui Petrică Mâțu Stoian
„Am avut un moment în care l-am urât pe Dumnezeu. Am oprit mașina și am început să urlu.” Constantin Enceanu, mărturisiri dureroase despre decesul lui Petrică Mâțu Stoian

Decesul lui Petrică Mâțu Stoian a fost o lovitură extrem de grea pentru Constantin Enceanu.

Petrică Mâțu Stoian a fost unul dintre cei mai apreciați interpreți de muzică populară de la noi din țară, care de-a lungul carierei sale a reușit să ajungă la inimile oamenilor, prin intermediul talentului său muzical, dar și al felului său de a fi, veșnic cu zâmbetul pe buze.

Astfel, vestea că folcloristul s-a stins din viață a reprezintat o lovitură puternică pentru familia sa, pentru fanii artistului, dar și pentru colegii săi de breaslă.

Constantin Enceanu a fost atât coleg de cu Petrică Mâțu Stoian, cât și cel mai bun prieten, cei doi având o legătură specială.

Invitat în cadrul emisiunii „ 40 de întrebări cu Denise Rifai ”, difuzată pe Kanal D, interpretul de muzică populară a vorbit cu lacrimi în ochi despre decesul bunului său prieten.

Constantin Enceanu nu poate să treacă peste decesul lui Petrică Mâțu Stoian

Citește și: „Așteptăm decizia instanței. Nu e vorba de bani, ci de a-mi recunoaște meritul meu.” Constantin Enceanu a dat-o în judecată pe Niculina Stoican

Constantin Enceanu, mărturisiri dureroase despre decesul lui Petrică Mâțu Stoian
Constantin Enceanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: „Au fost doi ani foarte grei, încă cred că e viu. L-am visat de o grămadă de ori” Maria Tărchilă, pregătiri pentru parastasul de doi ani a lui Petrică Mâțu Stoian

Pe Constantin Enceanu și Petrică Mâțu Stoian i-a legat o legătură sinceră de prietenie, care a trecut testul timpului. Astfel, vestea că bunul său prieten s-a stins din viață a căzut ca un trăsnet pentru Constantin Enceanu, care nu a putut să treacă peste această încercare, nici la doi ani de la tragicul eveniment.

 „ Nu m-am împăcat cu moartea lui, n-o să mă împac niciodată.

A fost prea dură moartea lui Petre. A fost prea dură, în primul rând, cu el și apoi cu mine, pentru că mi-a luat unul dintre cei mai buni prieteni ai mei. În momentul când am aflat vestea asta cumplită am oprit mașina și am avut un moment în care l-am urât pe Dumnezeu. Am spus că nu se poate să faci o astfel de nedreptate. S-a rupt ceva din mine și am zis: «Doamne, nu poți să fi atât de rău.
De ce?!».(...) Am început să urlu. Lucrurile erau atât de frumoase și Petre avea atât de multe lucruri de spus în viața artistică. Nu poți să îi frângi aripile unui om, atât de dur. Vorbeam la telefon cu domnul profesor Gușman, impresarul lui Petre, care era la spital și îmi spunea că deja nu este bine, că pulsul a scăzut. Vorbind cu dânsul la telefon, Petre a murit. Atunci am închis telefonul, am oprit mașina și am început să urlu.
De data asta, așa cum am mai spus, am avut un moment în care l-am urât pe Dumnezeu, dar poate că El a știut mai bine ce face. Ce am pus în versurile cântecului dedicat lui Petrică, a fost ceea ce am simțit. Drept dovadă, impactul a fost extraordinar de mare. În numai câteva săptămâni a avut aproape 3 milioane de vizualizări, ce nu este la îndemâna oricărui cântec, mai ales dacă este trist.
Lucrul acesta spune multe.
”, a spus Constantin Enceanu, cu ochii în lacrimi. 

Constantin Enceanu și Petrică Mâțu Stoian, prieteni pe viață și dincolo de ea

Constantin Enceanu, mărturisiri dureroase despre decesul lui Petrică Mâțu Stoian
Constantin Enceanu și Petrică Mâțu Stoian[Sursa foto: Facebook]

Constantin Enceanu și Petrică Mâțu Stoian formau un cuplu de excepție pe scenă, dar și în viața de zi cu zi, acolo unde își împărtășeau unul altuia sentimentele de prietenie și de apreciere.

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

Relația mea cu Petre a fost una dintre cele mai frumoase relații de prietenie și de bun exemplu pentru foarte mulți din showbiz, și nu numai din showbiz, din viața asta de zi cu zi. Nu știu de ce, dar de când ne-am cunoscut și, mai ales, de când am devenit colegi, am simțit o apropiere, ca oameni, extraordinar de puternică între noi. Ne citeam gândurile din priviri, foarte ușor ne completam, exista acea chimie. Petre, prin felul lui de a fi, prin șarmul lui, a reușit ca relația noastră să se apropie, a realizat că în mine are un prieten de încredere, pentru că de foarte multe ori ne sfătuiam, lucrul ăsta ne-a făcut să ne apropiem foarte mult .”, a mai spus Constantin Enceanu.

Constantin Enceanu, binecuvântat de Dumnezeu

Constantin Enceanu, mărturisiri dureroase despre decesul lui Petrică Mâțu Stoian
Constantin Enceanu[Sursa foto: Facebook]

Tot în cadrul emisiunii lui Denise Rifai, interpretul de muzică populară a vorbit deschis despre relația pe care o are cu Divinitatea, mărturisind că a fost binecuvântat de Dumnezeu.

Dumnezeu a fost nu bun, foarte bun. Dumnezeu a fost darnic cu mine, a fost de-a dreapta mea tot timpul. Când mi-a fost mai greu, i-am cerut un sfat, m-am închinat. Mă închin de fiecare dată când plec de acasă, la drum lung, dimineața trec prin fața bisericii și îmi fac cruce, în fiecare zi. Nu pot să mă laud că sunt un bisericos, dar am o credință destul de mare în sufletul meu și sunt convins că tot ceea ce am realizat, am realizat și datorită Lui. Cred că nimic în viața asta nu se poate face fără ajutorul lui Dumnezeu. ”, a spus Constantin Enceanu.Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

„Aș da zile de la mine să mai fii printre noi!” Verișoara lui Sebi, mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare, la două luni de când tânărul s-a stins în urma tragediei de la 2 Mai

4 zodii care își îndeplinesc cele mai mari dorințe până la toamnă. Sunt protejate de o aură divină

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Cine este Kai Trump, nepoata lui Donald Trump care a dezvăluit o latură neașteptată a bunicului său: ”Este foarte grijuliu și iubitor”

Cristina Cioran, despre motivele pentru care se învinovățește pentru tot ce i s-a întâmplat în ultima perioadă. „Nu am avut curajul să am curaj. E vina mea.”

Julia, acuzații aprige la adresa lui Robi! „Mincinos! Poate însemna și ipocrit! Poate însemna mai multe!” Aflați cum va reacționa Robi și ce scandal de proporții se va isca în Casa iubirii, vineri, 19 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies