„Am avut și amețeli.” Nicoleta Dragne, despre sexul celui de-al doilea copil. Când va naște fosta concurentă de la ,,Bravo, ai stil Celebrities!”


Nicoleta Dragne, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil Celebrities!” este în culmea fericirii, deoarece urmează să nască peste trei luni și va deveni mămică pentru a doua oară. În cadrul unui interviu, ea a povestit care sunt stările ei și sexul bebelușului.


In articol:

Nicoleta Dragne urmează să aducă cel de-al doilea copil pe lume, peste doar trei luni. În momentul actual trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, cu toate că la început a avut stări de rău și amețeli, acum se simte mai bine.

Citeste si: Nicoleta Dragne, însărcinată pentru a doua oară

Nicoleta Dragne a aflat sexul celui de-al doilea bebeluș

Nicoleta Dragne a mărturisit că sarcina decurge așa cum ar trebui, iar de puțin timp a aflat sexul bebelușului. Ea a spus că se simte bine, are și zile bune și zile rele, dar în mare situația se află sub control.

„Sunt bine, mai sunt și zile bune și zile rele. E ok în mare. Am avut și amețeli, acum sunt mai bine de vreo două săptămâni. Am avut și perioada mai puțin plăcute, dar sunt normale, nu mi-a zis nimeni că ar fi ceva ieșit din comun”, a spus ea, în cadrul unui interviu.

Ea a aflat care este sexul bebelușului, dar preferă să nu spună nimic momentan, deoarece vrea să se convingă 100%.

După spusele ei, încă nu este convinsă, deoarece au mai fost cazuri în care s-a spus ceva, iar realitatea a fost alta.

„Sunt deja în 6 luni, aștept o morfologie peste o săptămână, știu în mare sexul bebelușului, dar am zis să mă mai uit încă o dată. Medicii spun că sunt siguri, eu încă nu m-am convins, că au mai fost cazuri când s-a spus ceva și te-ai trezit cu altceva”, a mai spus Nicoleta Dragne.

 Când va naște fosta concurentă de la ,,Bravo, ai stil Celebrities!”

Când va naște fosta concurentă de la ,,Bravo, ai stil Celebrities!”

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Nicoleta Dragne este însărcinată pentru a doua oară?: „Bebelușul Milan”

Ce a mai declarat Nicoleta Dragne

Fosta concurentă „Bravo, ai stil Celebrities!” a spus că nu a cumpărat nicio hăinuță pentru al doilea copil, deoarece preferă să ia totul la fața locului, deoarece există copii care se nasc mai mari și consideră că degeaba cumpără hainele dacă nu încap în ele.

„Nu, doamne ferește. N-am făcut asta nici cu primul, oricum acum am toate chestiile de la primul copil, prefer să iau totul atunci la fața locului, în ceea ce privesc hainele. Sunt copii care se nasc mai mari, degeaba le iei haine dacă nu încap în ele, cel mai bine atunci îl vezi și durează două ore să te duci să-i iei haine, găsești peste tot”, ne-a mai zis Nicoleta Dragne.

Nicoleta Dragne, despre sexul celui de-al doilea copil.

 Când va naște fosta concurentă de la ,,Bravo, ai stil Celebrities!”

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Nicoleta Dragne nu exclude o împăcare cu tatăl băiatului ei

 


Abonează-te pe

Citește și:

Nicoleta Dragne, însărcinată pentru a doua oară

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor. Cum au petrecut toți 4, ca o adevărată familie?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Nicoleta Dragne este însărcinată pentru a doua oară?: „Bebelușul Milan”

Nicoleta Dragne nu exclude o împăcare cu tatăl băiatului ei

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Îmi place ce văd acolo.” Armin Nicoară este abonat constant pe platforma pentru adulți a Danielei Crudu! Nașa Georgiana Lobonț a fost pusă în categoria de fantezii
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri