Alina Sorescu, despre relația cu tatăl său, la "Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat"

Alina Sorescu, despre relația cu tatăl său, la
Alina Sorescu, despre relația cu tatăl său, la "Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat"

Alina Sorescu a fost în această dimineață în studioul matinalului "Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat", difuzat simultan la Radio Impuls și Kanal D2 și a făcut mărturisiri emoționante despre relația specială pe care aceasta o are cu tatăl sau.

Cel care i-a dat viață este un adevărat sprijin pentru frumoasa artista încă de la debutul pe scenă, pe când avea doar 11 ani.

             "Tata este ajutorul meu și este până la urmă cel mai bun exemplu pentru părinții copiilor mei (n.r. copiii din trupa "Picii lui Sorească"), de părinte care și-a îndrumat copilul către talentul sau pe care i l-a remarcat. Și am nevoie de ajutor logistic pentru că nu e ușor.

Tatăl meu nu a avut o meserie care să aibă legătură cu muzica. Tată a fost cartograf. Și mama la fel",  le-a împărtășit Alina Sorescu lui Greeg și Cosmin Cernat.

            Alina Sorescu le-a povestit fanilor matinalului "Dimineață pe doi cu Greeg și Cernat" și despre experiența extraordinară de a cânta în duet cu unul dintre cei mai cunoscuți artiști italieni ai tuturor timpurilor.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Artista a fost invitată să cânte pe scenă, alături de celebrul cântăreț italian Al Bano în cadrul concertului aniversar al acestuia organizat cu ocazia împlinirii a 80 de ani de viață.

             "A fost un concert fabulos, o atmosfera incredibilă. Lumea în picioare, A fost într-adevăr fantastic. Energia acestui mare artist este incontestabilă și sunt onorată că am cântat împreună. A fost orchestra simfonică pe scenă, band-ul sau din Italia.

Am cântat <Ci sara> și <Sharazan>, celebrele melodii pe care în original le cânta alături de Romina Power. La final, alături de mine, au venit și Paula Selling și soprana Silvia Micu, prezente și ele ca invitate ale lui Al Bano și cu toții, alături de public, am cântat <Felicita>",  a povestit Alina Sorescu.

Nu ratați în fiecare dimineață, de luni până vineri, de la ora 07.00,

"Dimineață pe doi cu Greeg și Cernat", matinalul plin de energie, muzică bună, invitați speciali și știri relevante, difuzat simultan pe Radio Impuls și Kanal D2.Citește și:

Tendințele de manichiură pentru 2024

Horoscop 21 mai 2024. O zodie va începe să facă noi activități care să îi pună în valoare

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

De ce s-a prăbușit, de fapt, elicopterul în care se afla președintele Iranului

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Apariție uluitoare în camera roșie! Antoni a revenit în Casa iubirii pentru a o cunoaște pe Ștefania! Iată cum a reacționat Cosmin! „Aș vrea să fie corectă față de mine și să-mi spună!”

Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."


Cookies