Alina Sorescu, despre neînțelegerile cu fostul soț legate de situația copiilor, chiar și după doi ani de la procesul divorțului. “Nu mă așteptam să fie atât de complicat totul.”

Alina Sorescu, despre neînțelegerile cu fostul soț legate de situația copiilor, chiar și după doi ani de la procesul divorțului. “Nu mă așteptam să fie atât de complicat totul.”
Alina Sorescu, despre neînțelegerile cu fostul soț legate de situația copiilor, chiar și după doi ani de la procesul divorțului. “Nu mă așteptam să fie atât de complicat totul.”

Alina Sorescu a vorbit despre situația în care se află cu copiii, la doi ani de la procesul divorțului de tatăl acestora.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au despărțit în urmă cu doi ani, moment în care au depus actele de divorț, însă de atunci, cei doi nu au ajuns încă la o înțelegere privind programul fetițelor și dorințele lor legate de acestea. Invitată în cadrul podcastului realizat de Mirela Retegan, Alina Sorescu, cea cunoscută mereu cu zâmbetul pe buze și înconjurată de zeci de copii, a vorbit despre faptul că nu se aștepta să fie atât de greu pentru a se stabili un program exact al fetițelor, mai ales că ea vrea stabilitate pentru fiicele sale, dorindu-și ca acestea

să se simtă în siguranță. 

“Nu mă așteptam să fie atât de complicat totul, să dureze atât, asta nu mă așteptam. Nu mă așteptam ca după doi ani jumate să fim practic în aceeași situație și să mai avem încă un an până să se lămurească această situație legată de programul fetițelor, pentru că de aici provin neînțelegerile noastre. Eu îmi doresc un program stabil pentru fete, în timp ce tatăl fetelor cere acest program alternant de o săptămână cu o săptămână sau de două săptămâni cu două săptămâni.

Da, nu mă așteptam să dureze atât. Astea sunt demersurile normale din țara noastră. Sunt foarte multe lucruri care m-au surprins de când a început efectiv procesul, lucruri care nu erau așa cum se întâmpla în trecut. De asta eu îmi doresc o continuitate pentru fete, stabilitate de care orice copil are nevoie.”, a spus Alina Sorescu.

Alina Sorescu se aștepta să fie criticată de cei din jur, fiind persoană publică

Citește și: Cum se descurcă Alina Sorescu de când este mamă singură? Artista a făcut dezvăluiri despre programul fetițelor: „Fetițele au fost crescute în cea mai mare parte a timpului de mine.”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Alina Sorescu
Alina Sorescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Nu se pune problema. Se face o rocadă. În situațiile astea așa se întâmplă.” Alina Sorescu, noi detalii despre divorțul de Alexandru Ciucu! Vor fi cei doi împreună de sărbători, pentru fetițe?

Chiar dacă de doi ani încearcă să se ajungă la o înțelegere cu tatăl copiilor, Alina Sorescu vede și lucrurile bune din această situație, deoarece spune că nu se aștepta niciodată să primească atât de multă susținere din partea celorlalți, mai ales că s-a gândit și cum vor fi văzute fetițele la școală sau lucrurile care se vor auzi despre cei doi, fiind persoane cunoscute. 

Citește și: Robi își iese din minți din cauza lui Antoni și este trimis în casa fetelor! „Mă ia tensiunea!”. Aflați de la ce a pornit conflictul în episodul de marți, 23 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila- stirilekanald.ro

Copiii au nevoie de continuitate, stabilitate, de predictibilitate pentru a avea un curs armonios al vieții, al parcursul școlar, al activităților. Pentru a se simți în siguranță, pentru a ști care este matca în care se dezvoltă. Partea bună este că nu am crezut niciodată că voi simți atâta susținere din partea tuturor oamenilor și că nu am fost în punctul acela de vedere de care mă temeam eu.

“Ce va fi, cum se vor complica lucrurile, că suntem și cunoscuți, ne vorbește lumea, cum vor fi fetele percepute la școală?” Lucrurile astea nu le-am simțit așa.”, a mai povestit Alina Sorescu.

Alina Sorescu
Alina Sorescu[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Alina Sorescu neagă declarațiile făcute de Alexandru Ciucu în spațiul public! „Să zicem că lucrurile s-au întâmplat din senin în prima lui căsătorie, când soția lui a dat divorț după 6 luni.”

Cum arătau concurentele de la Insula Iubirii înainte de operațiile estetice. Cu greu le recunoști, diferențele sunt uriașe FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

EXCLUSIV! Prietena lui Andrei Versace, dezvăluiri cutremurătoare după moartea lui: ”Nu și-a pus capăt zilelor! Era un om plin de viață”

Cristina Bâtlan nu a terminat o facultate! Regretă femeia de afaceri că a luat această decizie? „Oricum, facultatea aș fi avut-o doar pentru diplomă, nu aș fi profesat niciodată.”

Pe ce dată începe Postul Sfintei Marii 2024: Ce este interzis să faci până pe data de 15 august și când este dezlegare la pește

Bombă în cazul morții lui Andrei Versace


Cookies