Alina Ionescu de la ”Bravo, ai stil” a dat cărţile pe faţă! Ce spune despre fosta ei prietenă şi colegă, Cristina Mihaela Dorobanţu


Alina Ionescu, fosta vedetă a emisiunii ”Bravo, ai stil!”, părea să fie foarte apropiată de Cristina Mihaela, fosta ei colegă de platou şi de suferinţă. Doar că, la un moment dat, ceva… nu a mai mers.

 

Mai exact, dacă, pe când erau colege, cele două ieşeau împreună, îşi dădeau sfaturi aşa cum fac două prietene şi se bucurau când se vedeau, de ceva timp, între ele, a intervenit o ruptură pe care Alina, acum, o recunoaşte sec.

De-a lungul timpului, relaţia dintre Alina Ionescu şi Cristina Mihaela a fost una cu suişuri şi coborâşuri. Astfel, dacă atunci când concurau, cele două au fost amice la ”cataramă”, după plecarea Alinei din concurs, relaţia s-a răcit suficient de mult pentru ca cele două să nu îşi mai vorbească aşa cum o făceau îainte. În schimb, reîntâlnindu-se la ”Bravo, ai Stil! Panorama”, între Alina şi Cristina Mihaela s-a reluat legătura, iar declaraţiile blondinei au fost cât se poate de elocvente despre ce se petrecea între cele două. ”Reîntâlnirea cu Cristina Mihaela a fost ca şi cum m-aş fi certat cu un prieten drag şi acum m-am împăcat cu el, adică, cu bucurie. Chiar mi-a fost dor de ea!”, spunea Alina Ionescu pe atunci despre actuala realizatoare a unei rubrici pline cu stil din cadrul Teo Show.


Doar că ”luna de miere” nu a durat prea mult, iar între cele două relaţiile s-au răcit din nou. Iar acum, în timp ce răspundea fanilor pe contul ei de socializare, Alina a recunoscut totul. Astfel, întrebată dacă mai este prietenă cu Cristina Mihaela, Alina nu a stat pe gânduri şi a răspuns sec: ”NU”, fără să dea explicaţii suplimentare cu privire la motivele pentru care relaţia dintre ea şi prietena ei a ajuns în stadiul în care să fie negată.

Alina Ionescu, dezvăluiri despre silicoane

Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!” nu a ascuns niciodată că şi-a făcut implanturi cu silicon. Şi, pentru a satisface curiozitatea fanilor ei care i-au tot pus întrebări cu privire la protezele estetice pe careşi le-a implantat, Alina Ionescu a lămurit această chestiune. Mai exact, susţine ea, implanturile pe care le are au 375 de ml fiecare şi au formă anatomică.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Veste uriașă în showbiz! Au devenit părinți pentru prima dată

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Fashion

Parteneri