Alina de la ”Bravo, ai stil!” a defilat pe podium pentru designerul Andreea Dogaru! Mireasa colecţiei a fost top modelul Ioana Francia


Andreea Dogaru şi-a prezentat colecţia cu rochii de seară, intitulată ”Noblesse” la Bucharest Fashion Week! Pentru aprecitul designer a urcat pe podium şi Alina, fosta concurentă de la emisiunea ”Bravo, ai stil!”, de la Kanal D.

Andreea Dogaru a revenit la ediţia din acest an a festivalului de modă, cu o colecţie inspirată de celebrele păpuşi Barbie. Rochiile semnate de Andreea Dogaru le vin în ajutor femeilor care îşi doresc să arate ca nişte adevărate prinţese. În prezentarea designerei a defilat şi Alina, fosta concurentă de la emisiunea ”Bravo, ai stil!”, de la Kanal D, care a optat pentru o rochie superbă în nuanţe de albastru şi alb. În emisiunea de la Kanal D, Alina a purtat şi vestimentaţii realizate special pentru ea de Andreea Dogaru.În colecţia de la Bucharest Fashion Week, designerul a folosit materiale preţioase. Culorile predominante ale colecţiei au fost cele pastel, de la rose quartz până la blue serenity. La finalul colecţiei a urcat top modelul Ioana Francia, mireasa colecţiei. Designerul, care a încheiat prima seară a celui mai important eveniment de modă de la noi, a primit numeroase aprecieri laudative.


 
Andreea a făcut senzaţie şi la ultimele ediţii ale evenimentului Bucharest fashion Week. În decembrie, în colecţia acesteia a defilat pentru ea, Irina Columbeanu, iar în septembrie anul trecut, mireasa colecţiei sale prezentată în Dubai a fost Ramona Gabor.


 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Livian de la Puterea dragostei, la un pas de moarte: „Am simțit că mă arde, am amorțit...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Fashion
Parteneri