Alina Ceușan, primele declarații despre sarcină. „Din păcate, am...”


Alina Ceușan este însărcinată pentru prima dată și a oferit primele declarații despre sarcină și despre ziua în care a aflat că este gravidă.


In articol:

Alina Ceușan este însărcinată pentru prima dată și a făcut marele anunț în urmă cu doar câteva zile, printr-un filmuleț emoționant, realizat alături de soțul său, Raul Tișa. Aceasta a povestit, pentru prima dată, despre sarcină, sentimentele care o încearcă, precum și despre ziua în care a aflat că este gravidă.

Citeste si: După ce s-a aflat că este însărcinată, Alina Ceușan a postat o serie de fotografii care i-au câștigat porecla „sexy graviduța”

Deși urmează să devină mămică în luna septembrie, Alina Ceușan a mărturisit că nu s-au schimbat foarte multe în viața sa, totul decurge normal. Nu a renunțat nici la obiceiurile sănătoase, cum ar fi sportul. „Nu s-au schimbat foarte multe.

Fac sport în fiecare zi, am noroc că am o sarcină foarte ușoară și totul decurge conform planului, și mă simt foarte bine,” a dezvăluit celebra blondă.

alina ceușan, primele declarații, sarcină, alina ceușan gravidă, însărcinată
alina ceușan, primele declarații, sarcină, alina ceușan gravidă, însărcinată

Alina Ceușan, primele declarații despre ziua în care a aflat că este gravidă

Fericită peste măsură, Alina Ceușan a povestit că și-a făcut patru teste de sarcină, pentru a se convinge că este adevărat, că urmează să devină mamă pentru prima dată, dorindu-și foarte mult acest lucru.

Totodată, aceasta a discutat despre sentimentele care au încercat-o, despre primul moment în care a auzit bătăile inimii și despre cum este să fii însărcinată în vreme de pandemie.

Citeste si: Cum arătau Alina Ceușan și Carmen Grebenișan înainte să devină celebre? Acum sunt blonde și seamănă, înainte erau...

„Nu am avut răbdare, cred că am făcut patru teste în ziua respectivă, să fiu sigură. Am trăit sentimente de fericire, dar și de confuzie, până nu am ajuns la medic să fac un consult propriu zis, deși a fost cumva o sarcină plănuită.

Am aflat când avea două luni de sarcină, și am auzit și bătăile inime, a fost foarte emoționant, și pe lângă asta, un sentiment foarte neașteptat a fost că am șimtit cumva milă pentru bebeluș, când l-am vazut atât de mic. Din păcate am mers singură la doctor, din cauza pandemiei,” a continuat Alina Ceușan.

alina ceușan, primele declarații, sarcină, alina ceușan gravidă, însărcinată
alina ceușan, primele declarații, sarcină, alina ceușan gravidă, însărcinată

Mai mult decât atât, celebrul blogger a recunoscut că atât ea, cât și soțul său, Raul Tișa, își doresc o fetiță. Cei doi au pregătit deja o listă de nume de fete, dar și de băieți, motiv pentru care a explicat că va anunța nu doar sexul, ci și numele, printr-un montaj video, așa cum a făcut și cu sarcina.

„Eu mi-aș dori o fetiță. Și Raul la fel. Avem zece nume pregătite, împărțite egal între fată și băiat. Nu spun numele, pentru că am ceva foarte frumos pregătit, la fel cum am anunțat sarcina”, a conchis Alina Ceușan.

Citeste si: Veste de senzație în showbiz-ul românesc! Este însărcinată pentru prima dată


Abonează-te pe

Citește și:

Veste uriașă în showbiz-ul românesc! Frumoasa vedetă este însărcinată pentru prima dată: „Să fii binecuvântat prin a dărui viață este un miracol”

Acum se bat, dar înainte se pozau nud! Poze interzise cu foștii soți Reghecampf

Alina Ceușan, nuntă de vis la castel. Vloggerița a schimbat 3 rochii

După ce s-a aflat că este însărcinată, Alina Ceușan a postat o serie de fotografii care i-au câștigat porecla „sexy graviduța”

Veste de senzație în showbiz-ul românesc! Este însărcinată pentru prima dată

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Nicoleta Dragne, însărcinată pentru a doua oară
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri