Alin Oprea, de la “Talisman”, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Alin Oprea, de la “Talisman”, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”
Alin Oprea, de la “Talisman”, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Alin Oprea este membru fondator al trupei Talisman, iar în cei 28 de ani de activitate, aceasta a lansat peste 10 albume și a primit de două ori discul de platină. În 2006, plecarea lui Tavi Colen din trupa Talisman a fost urmată de o serie de acuzații care au ținut primele pagini ale ziarelor.

De asemenea, Alin Oprea a stârnit interesul presei și prin divorțul tumultuos de prima soție, împreună cu care are doi copii. În prezent, Alin Oprea se află la o nouă căsătorie.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Prin intermediul celor 40 de întrebări adresate artistului, telespectatorii vor putea afla cine este Alin Oprea, în ce măsură și cum a depășit controversele din plan personal și profesional și, de asemenea, ce loc mai ocupă muzica rock în viața acestuia.

“Cât noroc v-a purtat Talisman?”, “Câți bani ați câștigat din muzică?”, “Cât valorează Talisman fără Tavi Colen?”, “Cât de agresivă a fost cu dvs. fosta soție?”, Câți ani ați avut probleme cu alcoolul?”, “Dansați după cum vă cânta nevasta?”, “Cât de greșit v-au judecat oamenii?”  sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Alin Oprea duminică aceasta, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată imediat după reality show-ul “Insula de 1 milion”, la Kanal D.Citește și:

Cele mai așteptate filme si seriale noi din 2024

Discuția aprinsă dintre Antoni și Rebecca! Concurentul s-a săturat de reproșuri și este pe cale să explodeze: „Am nervii foarte jos în momentul ăsta. Nu vreau să ajungă la pământ.”

3 cupluri de zodii MENITE să fie împreună. Sunt ADEVĂRATE suflete pereche!

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Claudia Iosif surprinde pe toată lumea după ce s-a afișat alături de un milionar controversat

Rețeta de budincă de orez cu mere a Paulei Chirilă: „Miroase foarte bine, e super aromată. Doamne, cât e de bună!”

Gratiela Teohari Duban: “Valsul mirilor l-am plănuit cu câteva luni înainte, pe ritm de bachata”

A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht


Cookies