Alin a părăsit aseară "Insula de 1 milion"; Filip, în pericol de eliminare Flori va face Jocurile astăzi, de la 20:00; "În sfârșit, puterea e în mâinile mele să îmi fac și eu de cap!"

Alin a părăsit aseară
Alin a părăsit aseară "Insula de 1 milion"; Filip, în pericol de eliminare Flori va face Jocurile astăzi, de la 20:00; "În sfârșit, puterea e în mâinile mele să îmi fac și eu de cap!"

Au mai rămas 43 de concurenți la "Insula de 1 milion", reality show-ul prezentat de Cosmin Cernat, la Kanal D!

Alin a părăsit competiția aseară, după ce a cedat brățara Renatei, iar Szilard a fost câștigător al primei probe, după un parcurs impecabil.

Aseară, Bianca a făcut strategia Jocurilor, aruncându-i-i în arenă pe Jaguaru, Szilard, Dragoș și Filip. Prima proba a fost una extrem de dificilă, și le-a solicitat concurenților echilibrul psihic și fizic, forța, precizia. Szilard a ieșit învingător, iar Dragoș, Jaguaru și Filip au intrat la proba decisivă, una centrată pe răbdare, concentrare și îndemânare.

Filip a pierdut în fața competitorilor săi și acum este în pericol de eliminare. Mai are o șansă, aceea de a convinge pe cineva din cele trei tabere să-i cedeze brățara.

Tabăra sudicilor a fost iar măcinată de acuzații, de această dată Mădălina și Szilard au fost în centrul atenției. Mădălina a negat cu vehementa că între ea si Szilard ar fi o relație.

Micuțu i-a îngrijorat pe cei din campul său cu starea de sănătate.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Alin către Renata: "Sunt sigur că mai ai multe să-i arăți lui Lupu, copilul tău"

Momentul culminat s-a consumat însă în Arena, când Alin i-a cedat brățara Renatei.

" Renata, drumul tău trebuie sau ar fi bine să continue pe Insula de 1 milion. Sunt sigur că mai ai multe să-i arați lui Lupu, copilul tău. Mă bucur că am putut să fac asta. Sunt sigur că mai ai multe de dovedit.(...) Mă bucur că am simțit bucuria jocului, nu aș fi plecat altfel...", a spus Alin înainte de a părăsi Insula.

Ruleta a decis și cine va face în această seară Jocurile. Flori, din tabăra Sudicilor, este cea care va face strategia zilei, alegand concurentii pentru confruntarile de la probe. "În sfârșit, puterea e în mâinile mele să îmi fac și eu de cap!", a concluzionat concurenta.

Nu pierdeți, în aceasta seara, de la 20:00, la Kanal D, o noua încleștare, pe Insula de 1 milion! Tensiunea competiției este tot mai mare, iar încercările prin care trec cei 43 de concurenți rămași pe Insulă vor capta atenția milioanelor de telespectatori.

Reality show-ul “Insula de 1 milion”, prezentat de Cosmin Cernat, poate fi urmarit sâmbăta şi duminica, de la 21:00, şi lunea, de la 20:00, la Kanal D.Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Gulben, vis împlinit

4 zodii care își îndeplinesc cele mai mari dorințe până la toamnă. Sunt protejate de o aură divină

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Istoria se repetă la Electric Castle 2024. Festivalul a dat peste cap traficul rutier

Gabi Bădălău, om de afaceri, duminica aceasta, la “40 de întrebari cu Denise Rifai”

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Gulben, vis împlinit

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies