Medicul nutriționist Mihaela Bilic ne îndeamnă să nu renunțăm la mâncarea gătită nici măcar atunci când suntem la dietă, dar nu trebuie să mai folosim un aliment.
Mihaela Bilic susține că trebuie să renunțam la ulei pentru a reuși să slăbim.
„Nimic nu se compară cu mâncarea gătită când vine vorba de preparate echilibrate și sănătoase. Orice ai manca gata ambalat dintr-un pachet sau orice pui la repezeală pe pâine din frigider are volum mic și multe calorii. Orice poți mânca rece în picioare, în mașină sau în canapea la televizor îngrașă mai tare decât o farfurie de ciorbă sau de tocăniță.Pentru cei care vor să slăbească există chiar recomandarea să nu aibă la îndemână decât mâncare care trebuie gătită/încălzită/mâncată cu tacâmuri", a scris Mihaela Bilic, pe Facebook.
DIETA „Avem în tradițiile culinare uleiul ca ingredient obligatoriu în orice preparat, totul începe cu “se pune ulei în cratiță”.
Sursa: Antena3