Alimentul banal care te „costă” silueta. Nutriționistul Mihaela Bilic: „Descoperiți ce gust are mâncarea fără el”


Medicul nutriționist Mihaela Bilic ne îndeamnă să nu renunțăm la mâncarea gătită nici măcar atunci când suntem la dietă, dar nu trebuie să mai folosim un aliment. 

Mihaela Bilic susține că trebuie să renunțam la ulei pentru a reuși să slăbim.

„Nimic nu se compară cu mâncarea gătită când vine vorba de preparate echilibrate și sănătoase. Orice ai manca gata ambalat dintr-un pachet sau orice pui la repezeală pe pâine din frigider are volum mic și multe calorii. Orice poți mânca rece în picioare, în mașină sau în canapea la televizor îngrașă mai tare decât o farfurie de ciorbă sau de tocăniță.Pentru cei care vor să slăbească există chiar recomandarea să nu aibă la îndemână decât mâncare care trebuie gătită/încălzită/mâncată cu tacâmuri", a scris Mihaela Bilic, pe Facebook.

Citeste si: HOROSCOPUL runelor pentru toată săptămâna 14 - 20 ianuarie, cu Mihai Voropchievici. Taurii sunt protejați, Capricornii pot găsi răspunsul problemelor

DIETA „Avem în tradițiile culinare uleiul ca ingredient obligatoriu în orice preparat, totul începe cu “se pune ulei în cratiță”. La 100cal/lingură pot să vă spun că obiceiul ăsta ne “costă” silueta. Vă provoc la o încercare: renunțați o lună la sticla de ulei de gătit si descoperiți ce gust are mâncarea fără el. Lăsați doar 1-2 linguri/zi de ulei crud, pus peste salate. Veți slăbi, vă promit!”, a adăugat aceasta.

Sursa: Antena3


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Cu ce l-a supărat “Moş Gerilă” pe Victor Slav

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Beauty

Parteneri