Alexandru Ciucu zboara mii de kilometri pentru golf si schi


Alexandru Ciucu are, mai nou, doua pasiuni pentru care isi dedica mult timp si pentru care ajunge sa zboare mii de kilometri chiar si saptamanal.

 

Cunoscutul designer de costume premium practica de ceva vreme, in mod intensiv, golf si schi. Daca pentru primul sport el obisnuieste sa mearga in Belek, Turcia, sau in Marea Britanie, pentru schiat prefera partiile din Austria.
“Pasiunea pentru golf a inceput vara aceasta intr-un resort din sudul Angliei. A fost dragoste la prima vedere. Cand m-am intors in tara m-am inscris la un curs de golf la Clubul Diplomatilor si la scurt timp am primit si prima diploma care imi dadea dreptul sa joc pe terenul de acolo.
Am facut pana acum cursuri cu patru profesori, doi romani si doi englezi. Am jucat ulterior in Bulgaria la Varna si in Turcia la Belek, unde, in urma unui al doilea examen, am primit certificatul care imi da dreptul sa joc golf pe aproape orice teren din lume.
Urmatorul pas ar fi sa iau examenul de green card, certificatul care imi da dreptul sa particip in competitii oficiale”, declara Alexandru Ciucu.
Designerul prefera sa schieze pe partiile din Austria.
“Am fost in mai multe locuri pana acum, Solden, Ischgl, Pitztal, Hintertux, dar am schiat odata si in Italia. Prefer Alpii pentru ca nu poti avea surpriza sa nu gasesti zapada, si pentru ca domeniul schiabil este impresionant. In Romania am schiat pe toate partiile din Poiana, Predeal, Azuga sau Sinaia, dar, din pacate, aici oferta este redusa ca numar de partii si nivel de complexitate, si, mai mult decat atat, daca iarna este prea blanda, nu este zapada”, adauga designerul.

Cunoscutul designer de costume premium practica de ceva vreme, in mod intensiv, golf si schi. Daca pentru primul sport el obisnuieste sa mearga in Belek, Turcia, sau in Marea Britanie, pentru schiat prefera partiile din Austria.

“Pasiunea pentru golf a inceput vara aceasta intr-un resort din sudul Angliei. A fost dragoste la prima vedere. Cand m-am intors in tara m-am inscris la un curs de golf la Clubul Diplomatilor si la scurt timp am primit si prima diploma care imi dadea dreptul sa joc pe terenul de acolo.Am

facut pana acum cursuri cu patru profesori, doi romani si doi englezi. Am jucat ulterior in Bulgaria la Varna si in Turcia la Belek, unde, in urma unui al doilea examen, am primit certificatul care imi da dreptul sa joc golf pe aproape orice teren din lume.Urmatorul pas ar fi sa iau examenul de green card, certificatul care imi da dreptul sa particip in competitii oficiale
”, declara Alexandru Ciucu.Designerul prefera sa schieze pe partiile din Austria.“Am fost in mai multe locuri pana acum, Solden, Ischgl, Pitztal, Hintertux, dar am schiat odata si in Italia. Prefer Alpii pentru ca nu poti avea surpriza sa nu gasesti zapada, si pentru ca domeniul schiabil este impresionant. In Romania am schiat pe toate partiile din Poiana, Predeal, Azuga sau Sinaia, dar, din pacate, aici oferta este redusa ca numar de partii si nivel de complexitate, si, mai mult decat atat, daca iarna este prea blanda, nu este zapada”, adauga designerul.


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Leu Iulie 2022. Nativii Leu au discuții tensionate cu persoane din trecut

A sărit la bătaie în trafic! Bianca Drăgușanu avea arme albe la ea!

De ce s-au despărțit Cristina Belciu de Cristian Boureanu: „E ceva ce nicio femeie nu ar trebui să accepte”

Horoscop 23 MAI 2022. Află ce zodie începe să facă economii

Horoscop 22 MAI 2022. Află ce zodie va face un schimb de experiențe

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

Cum a luat naștere cafeaua. Boabele au fost mâncate pentru prima dată, crude

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Fashion
Parteneri