Alexandra Stan, noi dezvăluiri despre motivul pentru care a divorțat de Emanuel Necatu

Alexandra Stan, noi dezvăluiri despre divorțul de Emanuel Necatu
Alexandra Stan, noi dezvăluiri despre motivul pentru care a divorțat de Emanuel Necatu

Cântăreața a vorbit cu lux de amănunte despre motivul pentru care a ales să divorțeze de soțul ei, după doar câteva luni de mariaj.

Anul 2021 a fost pentru Alexandra Stan unul plin de evenimente decisive, care din păcate însă nu au dus nicăieri. Artista l-a cunoscut pe Emanuel Necatu, bărbatul care urma să-i devină iubit, iar mai apoi soț, totul în decurs de câteva luni. Cei doi au decis să se căsătorească după foarte puțin timp de relație, iar acest lucru nu le-a adus decât o mare dezamăgire atât lor, cât și fanilor.

Trei luni a durat mariajul lor, iar după au divorțat pe motiv că s-au grăbit și nu și-au acordat timpul necesar pentru a se cunoaște mai bine. Acum, Alexandra Stan vine cu mai multe lămuriri în legătură cu divorțul care a zguduit din temelii showbiz-ul românesc.

Citeste si: Alexandra Stan confirmă relația cu Alex Parker, noul ei iubit! În ce ipostaze s-au fotografiat cei doi îndrăgostiți

Alexandra Stan, noi dezvăluiri despre divorțul de Emanuel Necatu
Alexandra Stan, noi dezvăluiri despre divorțul de Emanuel Necatu[Sursa foto: Instagram]

Alexandra Stan, dezvăluiri despre divorțul de Emanuel Necatu

Alexandra Stan și Emanuel Necatu și-au organizat nunta într-un cadru de vis pe plajă în vara anului ce tocmai a trecut iar mai apoi, la câteva luni distanță, au decis să divorțeze. Artista a recunoscut ulterior că decizia a venit după ce amândoi au realizat că lucrurile s-au întâmplat mult prea repede, astfel că nici măcar nu au avut timp să se cunoască foarte bine.

„Ne-am grăbit. Nu ne-am acordat timp să ne cunoaștem de ajuns, să trecem prin etapele firești ale unei relații. Noi am făcut direct pașii mari fără să știm, de fapt, cum e fiecare dintre noi.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Asta s-a întâmplat. Și avem viziuni diferite despre viață, despre cum vrem să evoluăm.

Suntem persoane minunate, dar separat, nu împreună. (zâmbește)”
, a declarat cântăreața pentru revista  VIVA.

Cât despre statul de femeie divorțată pe care îl are acum, artista a dezvăluit faptul că se simte la fel ca înainte de căsătorie, asta probabil din cauză că mariajul pe care l-a avut pe Emanuel Necatu a fost de foarte scurtă durată.

„Sincer, nici nu am apucat să simt statutul de femeie căsătorită, așa că nu pun mult accent pe faptul că sunt divorțată.

E doar un cuvânt. Eu sunt aceeași persoană de dinainte de căsătorie: independentă, nonconformistă, care iubește iubirea și care își dorește lumina în viața ei” , a mai declarat vedeta pentru sursa citată.

Citeste si: Alexandra Stan și Emanuel Necatu au divorțat! Primele declarații oferite de artistă: „Ne certam din orice, era toxic...”

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Alexandra Stan, noi dezvăluiri despre divorțul de Emanuel Necatu
Alexandra Stan, noi dezvăluiri despre divorțul de Emanuel Necatu[Sursa foto: Instagram]

Alexandra Stan, despre reacția părinților ei la vestea divorțului

Artista a dezvăluit, în cadrul aceluiași interviu, că părinții ei nu au avut foarte multe de spus atunci când au auzit că a divorțat de Emanuel Necatu. Cei doi își doresc tot ce este mai bun pentru ea, astfel că o vor susține în tot ceea ce își dorește să facă, la fel ca până acum.

„Părinții m-au susținut mereu, așa că au făcut-o și de data asta. Își doresc ca eu să fiu bine.

Însă nu regret nimic, deoarece eu am făcut ceea ce am simțit, am mers în fața altarului cu sufletul deschis. Până la urmă, experiențele ne fac să evoluăm, dacă învățăm ce trebuie din ele”, a mai adăugat ea.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Alexandra Stan, răspuns neașteptat la întrebarea despre divorțul de Emanuel Necatu: „E absurd...”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Alexandra Stan este însărcinată pentru prima oară? Cum și-a făcut artista apariția pe rețelele de socializare

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies