Alexandra Stan a făcut dezvăluiri în exclusivitate despre ce a trăit la Survivor România! "Aruncau toți cu pietre în mine!

Alexandra Stan a făcut dezvăluiri în exclusivitate despre ce a trăit la Survivor România!
Alexandra Stan a făcut dezvăluiri în exclusivitate despre ce a trăit la Survivor România! "Aruncau toți cu pietre în mine!

Întoarsă recent de la Survivor Roamnia 2021, Alexandra Stan a oferit detalii picante despre culisele emisiunii.

Faimoasa Alexandra Stan a făcut niște mărturisiri în exclusivitate pentru emisiunea Teo Show. Aflată pe canapeaua din fața prezentatorilor Teo Și Bursucu, aceasta a trebuie să răspundă clar și concis artileriei de întrebări. Întoarsă din Republica Dominicană de câteva zile, blondina a povestit cu lux de amănunte trăirile și emoțiile avute în competiția Survivor România 2021.

Alexandra Stan a fost invitată la Teo Show pentru a povești ce a fost greu pentru ea să accepte în junglă!

Alexandra: “Zanni m-a pus la podea din punct de vedere emoțional. Îți dai seama că am plâns… Bine.. eu oricum am plâns foarte mult. Cred că n-am plâns în viața mea așa mult. Stresul de acolo, lipsa mâncării, căldura… toate adunate. Zanni are un stil mai agresiv…. Când s-a luat și de Elena cu părul ei alb. Zanni este foarte mic, ca un copil, și mereu l-am văzut așa.

Dar dintre toți de acolo m-am conectat foarte bine cu el și datorită faptului că este foarte sincer. El are avantajul că este foarte bun și pe traseu. Eu am fost slabă pe traseu și asta m-a făcut să bat în retragere și să renunț. (…) Mi se părea aiurea să le iau locul! Eram “praf” pe traseu! Pentru noi, prima săptămână a fost cea mai grea. Este un șoc foarte mare pentru că te rupi de tot ce înseamnă viața ta, dar nu neapărat de ruperea de tehnologie și telefon cu oamenii de acasă, ci de zona de confort.
Ieși dintr-o zonă de confort, dar intri într-o zonă de total disconfort. Adică dormi foarte prost.”

Citeste si: Simona Hapciuc de la Survivor 2021 și fiul ei au probleme de sănătate: "Din păcate..."

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Majda vorbește despre experiența Survivor 2021 după ce s-a întors în țară: "Este o alianță..."

Alexandra de asemenea a povestit despre Costi Ioniță și felul în care stătea prin jungla Dominicană.

Citește și: Robi își iese din minți din cauza lui Antoni și este trimis în casa fetelor! „Mă ia tensiunea!”. Aflați de la ce a pornit conflictul în episodul de marți, 23 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila- stirilekanald.ro

“Costi este o persoană foarte asumată și nuditatea din punctul lui de vedere nu este un lucru rău. Faptul că el își acceptă corpul, în mijlocul naturii pe o insulă și meditează dezbrăcat, pentru el este o binecuvântare. N-ar avea cum să se simtă prost pentru chestia asta. (…) Eu îmi doream să merg acasă și știam că sunt slabă și le spuneam mereu să mă voteze și ei nu mă votaseră și apoi când aveam câte un blocaj mă simțeam ca la școală, la careu.

Aruncau toți cu pietre în mine! “Stan, ești praf!” și mă durea foarte tare chestia asta. Politicile de alianță ar trebui făcute puțin mai târziu.”, a încheiat Alexandra Stan.Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Majda vorbește despre experiența Survivor 2021 după ce s-a întors în țară: "Este o alianță..."

Cum arătau concurentele de la Insula Iubirii înainte de operațiile estetice. Cu greu le recunoști, diferențele sunt uriașe FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

EXCLUSIV! Prietena lui Andrei Versace, dezvăluiri cutremurătoare după moartea lui: ”Nu și-a pus capăt zilelor! Era un om plin de viață”

Amna de la Survivor 2021 a ajuns din nou pe mâinile medicilor: "Dureri am..."

Pe ce dată începe Postul Sfintei Marii 2024: Ce este interzis să faci până pe data de 15 august și când este dezlegare la pește

Bombă în cazul morții lui Andrei Versace


Cookies