Alexandra și Codruț Pop, foști concurenți de la Puterea Dragostei, s-au împăcat! Cei doi și-au mai acordat o șansă


Alexandra și Codruț Pop formează din nou un cuplu, iar cu această ocazie au hotărât să își petreacă Sărbătorile unul în compania celuilalt.


In articol:

Cei doi s-au împăcat și și-au luat rămas bun de multe ori, întotdeauna crezând că au pus capăt relației definitiv. Mai mult decât atât, Codruț, fostul concurent de la Puterea Dragostei și-a făcut acum ceva timp și o nouă iubită, dorind să uite complet de Alexandra.

Citește și: „Suntem blocați peste tot”. Codruț Pop are o nouă iubită. Ce a declarat despre Alexandra

Alexandra și Codruț Pop, foști concurenți de la Puterea Dragostei, s-au împăcat

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Alexandra de la Puterea Dragostei, reacție acidă la adresa lui Codruț! Blondina nu vrea să mai audă de el: „Era un stres maxim”

Cu toate astea, se pare că niciunul dintre ei nu a reușit să-și găsească liniștea în brațele altcuiva, așa că și-au mai acordat o șansă și Crăciunul i-a prins împreună.

Aceștia au vorbit în exclusivitate pentru WOWnews despre noua etapă din viața lor.

Alexandra: "Daca nu erau Sărbătorile, poate nu se aprindeau...vrem să trăim prezentul și ceea ce se întâmplă intre noi. Ne simțim bine unul cu celalalt.
Trăim momentul, atât! Noi vorbeam mereu, comunicam, nu aveam de ce să ținem manie.”

Codruț: "Înainte să plece ea la Oradea, mi-a scris..."

Alexandra: "Eu stau liniștită, ce-i al meu e pus deoparte. Eu vreau să se simță împlinit! Nu vreau să forțam nimic. Daca viitorul ne surâde împreună, o să fim, daca nu, o să fim cei mai buni frați. Eu mă simt împlinită, fericita.”

Codruț: "În ultima perioada am trecut prin niște stări mai aiurea, are rolul ei acolo, Alexandra. De-ale vieții! Când nu sunt lângă ea, e pe mode avion.”

Citește și: Codruț de la Puterea dragostei, despre relația cu Mariana după despărțirea de Alexandra: „Este un om la care țin”

Alexandra și Codruț Pop, foști concurenți de la Puterea Dragostei, s-au împăcat

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Codruț de la Puterea dragostei, surprins într-o cameră de hotel cu o fostă concurentă din sezonul 4! Cu cine și-a petrecut noaptea acesta

Codruț Pop, relație strânsă cu fetița Alexandrei 

Codruț a mai mărturisit faptul că își cunoaște locul în momentul în care vine vorba de fiica Alexandrei. Acesta știe foarte bine că fetiță este pe primul loc în sufletul partenerei sale și mai mult, cei doi se înțeleg de minune deoarece îi face toate poftele lui Beatrice.


Abonează-te pe

Citește și:

„Suntem blocați peste tot”. Codruț Pop are o nouă iubită. Ce a declarat despre Alexandra

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Diana Bulimar, demnă de OnlyFans! Fotografii fără sutien și cu părțile intime la vedere

Codruț de la Puterea dragostei, adevărul despre Alexandra! De ce nu mai sunt cei doi împreună

Alexandra de la Puterea Dragostei, reacție acidă la adresa lui Codruț! Blondina nu vrea să mai audă de el: „Era un stres maxim”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Rețeta tradițională de Babka cu ciocolată, asemănătoare cu un cozonac!
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri