Alexandra Dinu arată superb pentru varsta ei! Pare că are 25 de ani, nicidecum aproape 40!

alexandra-dinu-varsta
alexandra-dinu-varsta

Alexandru Dinu arată superb pentru vârsta ei! Fosta soție a lui Adrian Mutu are aproape 40 de ani, dar pare că ar avea cel mult 25!

Alexandra Dinu arată superb pentru vârsta ei! Fosta soție a lui Adrian Mutu se apropie vertiginos de pragul de 40 de ani, dar pare mai tânără, radioasă și frumoasă ca niciodată! Deși este mamă, iar fiul său are 18 ani, Alexandra Dinu pare sora lui Mario, nicidecum femeia care l-a cărat în pântece vreme de nouă luni.

Citeste si: Alexandra Dinu, măsuri radicale din cauza coronavirusului: „E gol, gol”

alexandra-dinu-varsta
alexandra-dinu-varsta

Alexandra Dinu este prima soție a lui Adrian Mutu, supranumit și „Briliantul” și a locuit ani buni în Italia, acolo unde și-a făcut un renume în lumea cinematografiei. După ce s-a mutat pe tărâm american, blondina a devenit o persoană extrem de discretă, poate chiar secretoasă, în privința vieții personale, motiv pentru care postează destul de rar pe rețelele de socializare.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Alexandra Dinu arată superb pentru vârsta ei. Trăsăturile sale sunt neschimbate, chiar dacă are aproape 40 de ani!

Cu toate acestea, la 39 de ani, împliniți în urmă cu mai bine de șase luni, Alexandra Dinu își uimește fanii ori de câte ori postează o fotografie pe contul său de Instagram, pentru că a rămas la fel de frumoasă, sexy și seducătoare ca acum mai bine de 10-15 ani.

Citeste si: Fiul lui Adrian Mutu face senzaţie în SUA la baschet! Uite-l pe Mario ce piruetă spectaculoasă face în aer, înainte de a arunca mingea la coş! VIDEO

alexandra-dinu-varsta
alexandra-dinu-varsta

Am avut noroc să am un metabolism extraordinar. Întotdeauna am mâncat ca să trăiesc și nu am trăit ca să mănânc. Îmi place și să mănânc, nu spun nu.

Am însă momente în care mi-e poftă de ciocolată, însă apoi urmează o perioadă în care nu mai mănânc nimic dulce.

alexandra-dinu-varsta
alexandra-dinu-varsta

Cred că echilibrul este lucrul cel mai important atunci când vorbim despre viață sănătoasă. La fiecare câteva luni fac însă și o perioadă de detox. Așa cum avem nevoie de odihnă și de relaxare și organismul trebuie curățat, infiderent cât de bine și de corect mâncăm,” mărturisea Alexandra Dinu, care arată superb pentru vârsta ei.

Citeste si: Cum arată la 16 ani Mario Mutu, fiul lui Adrian Mutu și al Alexandrei DinuCitește și:

Ce afecţiuni pot ascunde pleoapele umflate

Raluca Turcan, anunț de ultimă oră! În ce condiții vor studia elevii

Imagini IMPRESIONANTE cu Andreea Esca și mama ei, din tinerețe. Femeia care i-a dat viață vedetei era o ADEVĂRATĂ divă

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Un nou val de praf saharian vine în România. Ce recomandă specialiștii

Rugăciune care se citește în a doua zi de Rusalii. Ajută la iertarea păcatelor

Scandal uriaș între Antoni și Bogdan! „Mi s-a părut că se pune în fața mea să mă intimideze!” Iată ce replici acide și-au spus cei doi concurenți și cum a reacționat Rebecca

Zodia care își găsește sufletul pereche la mare: Horoscop pentru mini-vacanța de Rusalii


Cookies