Alexandra Dinu arată superb pentru varsta ei! Pare că are 25 de ani, nicidecum aproape 40!

alexandra-dinu-varsta
alexandra-dinu-varsta

Alexandru Dinu arată superb pentru vârsta ei! Fosta soție a lui Adrian Mutu are aproape 40 de ani, dar pare că ar avea cel mult 25!

Alexandra Dinu arată superb pentru vârsta ei! Fosta soție a lui Adrian Mutu se apropie vertiginos de pragul de 40 de ani, dar pare mai tânără, radioasă și frumoasă ca niciodată! Deși este mamă, iar fiul său are 18 ani, Alexandra Dinu pare sora lui Mario, nicidecum femeia care l-a cărat în pântece vreme de nouă luni.

Citeste si: Alexandra Dinu, măsuri radicale din cauza coronavirusului: „E gol, gol”

alexandra-dinu-varsta
alexandra-dinu-varsta

Alexandra Dinu este prima soție a lui Adrian Mutu, supranumit și „Briliantul” și a locuit ani buni în Italia, acolo unde și-a făcut un renume în lumea cinematografiei. După ce s-a mutat pe tărâm american, blondina a devenit o persoană extrem de discretă, poate chiar secretoasă, în privința vieții personale, motiv pentru care postează destul de rar pe rețelele de socializare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Alexandra Dinu arată superb pentru vârsta ei. Trăsăturile sale sunt neschimbate, chiar dacă are aproape 40 de ani!

Cu toate acestea, la 39 de ani, împliniți în urmă cu mai bine de șase luni, Alexandra Dinu își uimește fanii ori de câte ori postează o fotografie pe contul său de Instagram, pentru că a rămas la fel de frumoasă, sexy și seducătoare ca acum mai bine de 10-15 ani.

Citeste si: Fiul lui Adrian Mutu face senzaţie în SUA la baschet! Uite-l pe Mario ce piruetă spectaculoasă face în aer, înainte de a arunca mingea la coş! VIDEO

alexandra-dinu-varsta
alexandra-dinu-varsta

Am avut noroc să am un metabolism extraordinar. Întotdeauna am mâncat ca să trăiesc și nu am trăit ca să mănânc. Îmi place și să mănânc, nu spun nu.

Am însă momente în care mi-e poftă de ciocolată, însă apoi urmează o perioadă în care nu mai mănânc nimic dulce.

alexandra-dinu-varsta
alexandra-dinu-varsta

Cred că echilibrul este lucrul cel mai important atunci când vorbim despre viață sănătoasă. La fiecare câteva luni fac însă și o perioadă de detox. Așa cum avem nevoie de odihnă și de relaxare și organismul trebuie curățat, infiderent cât de bine și de corect mâncăm,” mărturisea Alexandra Dinu, care arată superb pentru vârsta ei.

Citeste si: Cum arată la 16 ani Mario Mutu, fiul lui Adrian Mutu și al Alexandrei Dinu



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Raluca Turcan, anunț de ultimă oră! În ce condiții vor studia elevii

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 11 - 17 iulie 2020. Destin la extreme pentru 3 zodii, ies la iveală cele mai întunecate secrete

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies