Alexandra Dinu și Jeffrey Greenstein s-au despărțit! Ce spune frumoasa blondină?

alexandra dinu si Jeffrey Greenstein
Alexandra Dinu părea foarte îndrăgostită de Jeffrey Greenstein.

Alexandra Dinu și Jeffrey Greenstein nu mai formează un cuplu, chiar dacă actrița părea mai îndrăgostită ca niciodată.

Povestea de dragoste dintre Alexandra Dinu și Jeffrey Greenstein pare că a ajuns la final. Cei doi s-au despărțit, iar faimoasa jurată a postat o fotografie pe rețelele de socializare care ridică semne de întrebare.

Alexandra Dinu și Jeffrey Greenstein nu mai formează un cuplu

Alexandra Dinu a postat recent o fotografie pe rețelele de socializare care le-a dat mari bătăi de cap internauților.

Frumoasa blondină a scris în dreptul pozei un mesaj controversat, iar fanii și-au dat imediat seama că în viața personală a juratei nu este totul chiar atât de roz.

„Ne maturizăm în cunoaștere și înțelepciune, dar niciodată nu părăsim locul de joacă al inimilor noastre”, este scris în deptul ultimei fotografii postate de Alexandra Dinu.

Citeste si: Dan Bittman și Liliana Ștefan s-au despărțit, după 25 de ani de relație

alexandra dinu Jeffrey Greenstein.
Alexandra Dinu nu a făcut nicio declarație legată de despărțirea de Jeffrey Greenstein[Sursa foto: Instagram Alexandra Dinu]

Cât despre Jeffrey Greenstein, se pare că regizorul american a uitat destul de repede pe Alexandra, având în vedere că apare în social media alături de o altă blondină căreia îi face declarații romantice.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

alexandra dinu Jeffrey Greenstein relatie
Alexandra Dinu a postat un citat destul de controversat alături de fotografia de pe rețelele de socializare[Sursa foto: Instagram Alexandra Dinu ]

„Îți doresc cea mai fericită zi de naștere, celei mai dulci și dragi fete din lume. Fie ca viața să te binecuvânteze în continuare cu toată dragostea, râsetele, sănătatea și prosperitatea pe care le meriți. Nu aș putea fi mai recunoscător că te am în viața mea”, este scris în dreptul fotografiei lui Jeffrey.

Blondina care apare alături de Jeffrey în ultima postare a acestuia, îi răspunde într-o notă la fel de romantică, ceea ce clarifică situația dintre Alexandra Dinu și regizorul american.

„Promite-mi că ne vom trăi nenorocita poveste frumoasă. Mulțumesc dragostea mea pentru cel mai frumos cadou pe care mi l-ai putea face vreodată. Fiind lângă mine în fiecare dimineață și în fiecare seară", a scris femeia care apare alături de Jeffrey Greenstein.

Alexandra Dinu are o relație extrem de specială și cu Mario, băiatul de 18 ani pe care îl are din căsnicia cu Adi Mutu.

„Cu Mario, Alexandra are o legătură specială, însă îi lasă libertatea de care are nevoie. Nu îl tratează ca pe băiatul mamei și are încredere în el. Despre Jeffrey refuză să vorbescă și toți prietenii au început să-și pună semne de întrebare. Relația lor a mai avut momente delicate, dar le-au depășit. Acum situația pare diferită”, spune o sursă apropiată Alexandrei Dinu, conform fanatik.ro.

 

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Bianca Comănici are o nouă relație? Chiar ea a oferit imaginile cu bărbatul misterios: „Am avut o seară absolut genială.."

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Cristian Marinescu a îngenuncheat în fața Alexandrei, de la Puterea Dragostei! “Vreau să fiu cu tine!”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies