Alex Velea, despre despărțirea de Lino Golden și Mario Fresh: „Nu cred în dragostea făcută cu sila”


Artistul a dezvăluit când și-a dat seama că relația cu Mario Fresh și Lino Golden nu mai poate continua.


In articol:

Alex Velea a rupt tăcerea în cadrul unui video, după ce Mario Fresh și Lino Golden au decis să iasă din proiectul Golden Boy Society. Alex Velea a rupt în faţa camerei contractul pe care îl mai avea semnat cu Lino şi Mario Fresh şi spune că nu mai este posibilă nicio colaborare între ei.

„De ce nu mai sunt Lino şi Mario Fresh la Golden Boy Society, hai să vă povestesc!

Văzând această transformare a lor, am sperat să nu se întâmple ce s-a întâmplat, dar mă aşteptam la treaba asta. Una din probleme este că ei şi-au dorit să rămânem doar noi 3 la Golden Boy Society, Lino, Mario şi eu. Deşi atunci când ei au venit în formula erau şi Rashid şi John Băiat Bun, artişti care i-au susţinut şi iubit.

De la bun început, şi Mario şi Lino au ştiut dorinţa mea de a-i ajuta şi pe alţii, exact cum am făcut şi cu ei. Când am făcut Golden Boy Society mi-am dorit să pot crea o familie în care să ne sprijinim, să ne ajutăm şi când suntem pe val şi când cifrele scad. Însă Lino şi Mario au uitat de aceste lucruri când au început să dea de faimă, iar prin acţiune lor au arătat că nu-şi mai doresc să facă parte din Golden Boy Society.

Punctul culminant a fost atunci când ei au încercat să mă forţeze să fac parte din anumite proiecte de ale lor în care eu nu am crezut, puteam să mă opun din punct de vedere contractual, dar nu am făcut-o, piesele s-au lansat, iar eu mi-am dat seama că drumul nostru împreună nu mai poate continua. Nu cred în dragostea făcută cu sila, deşi repet, contractual ei încă au nişte obligaţii faţă de mine.

De azi înainte, nu mai au! Sunt liberi de contract, băieţi să fiţi fericiţi! Nu vreau să vă urăsc, vă iubesc. Dacă ar fi să mai fac încă o dată treaba asta, aş face-o la fel. Recunosc, sunt puţin dezamăgit, dar asta e viaţa. Multă Baftă!”, a spus Velea.

Alex Velea: “Premiul pentru prietenia anului 2020 merge către Abi şi Lino!”

Mario Fresh si Lino
Mario Fresh si Lino s-au despartit de Alex Velea[Sursa foto: Instagram]

Velea i-a criticat pe Abi şi Lino Golden, care deşi în urmă cu câteva luni se jigneau prin intermediul melodiilor, acum au devenit buni prieteni:

“Iar premiul pentru prietenia anului 2020 merge către Abi şi Lno. Cum puteţi mă băieţi să vă daţi mari prieteni, când acum câteva luni, tu, Abi îl înjurai pe Lino, şi tu, Lino îl făceai pe Abi gunoi.

Dar ştiu, de dragul cifrelor, tu, Lino eşti gata să lingi unde ai scuipat. Uiţi că acum câteva luni omul ăsta ar fi făcut orice ca să te distrugă şi acum pozezi în prietenul lui. Mi se pare josnic, nu îmi imaginam că poţi să te duci atât de jos, dar uite că poţi. E trist că pentru nişte cifre tu eşti în stare să îţi calci pe demnitate şi să te asociezi cu unul care voia să te distrugă acum câteva luni. Cu trădarea asta, cu prietenia asta falsă, se încheie şi prietenia noastră adevărată. Eu şi Antonia te-am ajutat din suflet şi ne-am dorit ca tu să te dezvolţi aşa cum trebuie să se dezvolte un artist. Îţi urez tot binele din lume, aşa cum am făcut tot timpul, te-am văzut mereu că pe copilul meu, că pe fratele meu mai mic, dar nu ai idee cât de prost da să lingi unde ai scuipat. De la Abi mă aşteptam, dar la tine nu mă aşteptam să poţi să mergi atât de jos. Cam asta am avut de spus, îmi doresc să încetăm cu tot hate-ul, cu jignirile şi cu apropourile. I-am rugat şi pe fraţii mei de la Golden să înceteze, pentru că nu ne fac cinste aceste lucruri, nu ne place scandalul. Noi băieţii de la Golden vom munci în continuare, ne vom concentra pe muzica”, a încheiat Alex Velea.


Abonează-te pe

Citește și:

Alexia Eram și Mario Fresh, primele detalii despre nuntă: „I-am zis că vreau să fie ceva foarte special!”

Previziuni șocante! Ce vor păți, în curând, Prințul Harry și Meghan Markle

Mario Fresh suferă de dorul părinţilor lui! Soţii Gălăţanu s-au mutat definitiv din România!

Lino Golden și Andra Ghinea s-au împăcat! Cum au fost surprinși!

Lino Golden și Andra Ghinea și-au spus „adio”! Ce s-a întâmplat între cei doi?

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Vremea de miercuri, 8 decembrie 2021, anuntul ANM: lapovita!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri