Alex Dobrescu și-a cerut iertare față de soacra lui în direct. Cu ce anume susține că i-a greșit mamei Cristinei Cioran. “Am crezut că îmi strică intimitatea”

Alex Dobrescu și-a cerut iertare față de soacra lui în direct. Cu ce anume susține că i-a greșit mamei Cristinei Cioran. “Am crezut că îmi strică intimitatea”
Alex Dobrescu și-a cerut iertare față de soacra lui în direct. Cu ce anume susține că i-a greșit mamei Cristinei Cioran. “Am crezut că îmi strică intimitatea”

Alex Dobrescu, mesaj de iertare către soacra lui.

Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au despărțit, însă după acest eveniment, Alex a cerut-o pentru a doua oară în căsătorie, însă ea s-a lăsat cu greu convinsă de acest lucru.

Alex Dobrescu și-a cerut iertare în direct față de soacra lui

Citește și: Cristina Cioran, despre cât de importantă este iubirea în viața unui om: „Secretul frumuseții, secretul tinereții, secretul abundenței este iubirea.”

Cristina Cioran și Alex Dobrescu
Cristina Cioran și Alex Dobrescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Cristina Cioran, despre cum influențează mamele băieții în relațiile pe care le vor avea ulterior cu alte femei din viața lor: „Bărbatul își alege femeia după chipul și asemănarea mamei.”

Invitat în cadrul emisiunii Xtra Night Show, Alex Oprescu a vorbit despre relația cu soacra lui și cu ce anume consideră că i-a greșit acesteia.

Bărbatul și-a cerut iertare în direct și a spus că toate lucrurile pe care le-a făcut mama Cristinei Cioran pentru copilul lor au fost interpretate de el greșit și au existat și momente când i-a vorbit, crezând că vrea să îi strice intimitatea.  “Vreau să îmi cer iertare de la mama Cristinei Cioran. Am greșit enorm față de această femeie care a crescut-o pe Ema, s-a purtat cu mine poate și mai frumos decât mama mea, m-a primit în sânul familiei, iar eu poate am înțeles-o greșit.
Pe Cristina poate nu am înțeles-o greșit, dar pe soacra mea am înțeles-o greșit. Vreau să știe că îmi pare rău și că a fost ca o mama a mea. I-am vorbit urât la noi la București, când ea venise să aibă grijă de copil, începuse să îmi facă ordine prin lucruri prin casă, am înțeles-o greșit, am crezut că îmi strică intimitatea, când colo, dumneaei încerca să mă ordoneze.”,
a spus Alex Dobrescu.

Ce a spus Cristina Cioran despre o eventuală împăcare, în urmă cu câteva luni

Cristina Cioran
Cristina Cioran[Sursa foto: Facebook]

Invitată și ea în cadrul aceleiași emisiuni, în urmă cu câteva luni, Cristina Cioran a vorbit despre o eventuală împăcare cu Alex Dobrescu sau o nouă relație cu altcineva." Lăsând gluma la o parte, nu voi intra într-o nouă relație, pentru că nu mă interesează niciun alt bărbat, momentan.

Nu mă interesează nimeni, nici așa, nici așa. Nu înseamnă că nu am o viață sentimentală normală.", a declarat Cristina Cioran, în urmă cu câteva luni. Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cristina Cioran, despre cum influențează mamele băieții în relațiile pe care le vor avea ulterior cu alte femei din viața lor! „Bărbatul își alege femeia după chipul și asemănarea mamei.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Prima reacție a lui Selly după incidentul cu apa de la Beach, Please! 2024: "O să vă răcorească cu furtunul toți agenții de pază". Ce spune despre cei care vin deshidratați la festival

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta, de la ora 23:00, la Kanal D

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies