Alessandra Ambrosio si Lily Aldridge, vedetele prezentarii de moda a casei Victoria's Secret

Alessandra Ambrosio si Lily Aldridge, vedetele prezentarii de moda a casei Victoria's Secret

Top-modelele Alessandra Ambrosio, Kendall Jenner, Gigi Hadid si Lily Aldridge s-au numarat printre cele 40 de manechine profesioniste care au prezentat, marti seara, la New York, cele mai recente articole vestimentare din noua colectie a casei Victoria's Secret, informeaza Reuters.

 

Inainte de acest eveniment anual, pe covorul rosu de la New York au pozat numeroase vedete din industria de divertisment americana, precum Ellie Goulding si Selena Gomez, care au si urcat pe podiumul de defilare si au cantat. La prezentarea acestei colectii feminine a fost prezent si modelul Tyson Beckford, o vedeta a modei masculine.
"Toate aceste fete, toti «ingerii» (poreclele modelelor casei Victoria's Secret, n.r.)
sunt atat de puternice si de increzatoare si se simt bine in propria piele", a spus Selena Gomez.
Printre vedetele din lumea modei care au urcat pe podiumul de prezentare s-au aflat si super-modelele Gigi Hadid, Kendall Jenner, Alessandra Ambrosio si Lily Aldridge.

Inainte de acest eveniment anual, pe covorul rosu de la New York au pozat numeroase vedete din industria de divertisment americana, precum Ellie Goulding si Selena Gomez, care au si urcat pe podiumul de defilare si au cantat.

La prezentarea acestei colectii feminine a fost prezent si modelul Tyson Beckford, o vedeta a modei masculine, scrie MEDIAFAX.

"Toate aceste fete, toti «ingerii» (poreclele modelelor casei Victoria's Secret, n.r.) sunt atat de puternice si de increzatoare si se simt bine in propria piele", a spus Selena Gomez.

Printre vedetele din lumea modei care au urcat pe podiumul de prezentare s-au aflat si super-modelele Gigi Hadid, Kendall Jenner, Alessandra Ambrosio si Lily Aldridge.

Citește și: Marcela Fota a venit însoțită de el la un eveniment, iar toate privirile au fost ațintite asupra lor- wowbiz.ro

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc de nuntă. Când au decis să facă marele eveniment- radioimpuls.roCitește și:

„Părul meu este unul foarte bun, ar putea cu ușurință să nu fie coafat” Care este secretul Gabriei Cristea pentru o coafură ca la salon

Liber la distracție si premii uriașe! Un nou sezon “Roata Norocului” începe duminică, 8 octombrie, la 20:00, la Kanal D!

ego.ro Ce trebuie să faci dacă friptura a ieșit prea tare. Trucul de mare ajutor pentru orice gospodină

wowbiz.ro Ce a putut să spună Marcel Pavel despre soția lui Ștefan Bănică Jr. Nimeni nu se aștepta

radioimpuls.ro Informații tulburătoare în cazul sfârșitului tragic al Laurei Roșca. Psihologii criminaliști consideră că DJ Lalla și-a regizat "ieșirea din scenă" în maniera artistică în care trăia: "Era forma ei de a-și manifesta revolta"

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu, decizie fără precedent în Casa iubirii! Tânărul își va îndrepta atenția către o altă fată! „Am văzut în tine în ultimele zile o sensibilitate aparte!” Aflați cum va reacționa Lorena, marți, 3 octombrie, de la 10:00 și 16:30

stirilekanald.ro EXCLUSIV: Cine este Bogdan Macra, supranumit ”capul mafiei gunoaielor”? Firma din Oradea pe care o conduce, cel mai mare jucător pe piața deșeurilor din vestul țării


Parteneri
Cookies