Ai nevoie de o schimbare în viața profesională? Citește cărțile scrise de Zig Ziglar


Ai nevoie de o schimbare în viața profesională? Citește cărțile scrise de Zig Ziglar

De câte ori nu ți s-a întâmplat să îți dorești o schimbare, indiferent dacă este vorba despre viața personală sau cea profesională și să nu știi de unde să începi?

Unii oameni sunt mai hotărâți și știu exact că își doresc de la viață. Ceilalți caută mereu noi metode prin care să găsească fericirea atât pe plan personal, cât și profesional. Indiferent din care categorie faci parte, este bine să știi că oricând ai nevoie de o schimbare, ar trebui să acționezi. Unii oameni nu se gândesc la riscuri, pe când alții analizează foarte bine orice situație înainte de a lua o decizie. Dacă vrei mai mult de la viață, atunci primul pas este să îți depășești fricile și să realizezi că poți avea succes dacă îți propui. Orice persoană este capabilă de lucruri mărețe, însă probabil nu și-a descoperit adevăratul potențial.

 

Dacă vrei să te dezvolți atât pe plan personal, cât și pe plan profesional, îți recomandăm să începi să citești cărți de dezvoltare personală, scrise de către cei mai cunoscuți autori și oameni de succes din lume.

Autorul pe care ți-l recomandăm astăzi este Zig Ziglar. Pe numele său real Hilary Hinton Ziglar, autorul a fost unul dintre cei mai apreciați din domeniul literaturii motivaționale din întreaga lume. S-a născut în anul 1926, în Alabama, SUA și a încetat din viață în anul 2012. Deși au trecut 10 ani de la moartea autorului, scrierile acestuia continuă să inspire și astăzi zeci de mii de persoane în fiecare an.

 

Zig Ziglar s-a înscris la colegiu după absolvirea liceului, însă și-a dorit foarte mult o carieră în vânzări, fapt pentru care a abandonat studiile. Primii ani ai parcursului profesional sunt încununați de succes, astfel că în anul 1970 deja începe să călătorească în întreaga lume pentru a-și împărțăși cunoștințele. Ține prelegeri despre cum să îți trăiești viața din plin și cum să ai o carieră de succes și o viață personală fericită. Datorită succesului enorm pe care îl avea în cadrul conferințelor, în anul 1975 decide să lanseze prima sa carte, ce a devenit bestseller în scurt timp.

 

Dacă ți-am stârnit curiozitatea și vrei să citești cărți scrise de acest autor, trebuie să știi că poți comanda de la BOOKZONE numeroase titluri scrise de Zig Ziglar. Printre acestea se regăsește si cartea Lumea vazuta de sus, cea mai apreciată carte a autorului. Acest volum se vinde în continuare în mii de exemplare în fiecare an. Cartea prezintă o situație pe care ai întâlnit-o și tu: Ce faci când succesul nu e de ajuns? Astfel, citind cartea, vei putea să îți iei angajamentul să devii cea mai bună versiune a ta și să descoperi că poți face orice îți dorești, evoluând căte puțin pe zi ce trece.

 

 

Așadar, dacă ești într-o perioadă a vieții când vrei să te dezvolți, intră pe site-ul BOOKZONE și alege cărțile scrise de Zig Ziglar!

 

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/oCPDom0y_yI


Abonează-te pe

Citește și:

Sfatul zilei de luni, 26 septembrie. O zodie va avea parte de o surpriză la locul de muncă

Acum se bat, dar înainte se pozau nud! Poze interzise cu foștii soți Reghecampf

Zodiac 26 septembrie 2022. Află ce zodie este mai bine ca niciodată

Zodiac chinezesc 26 septembrie 2022. Află ce zodie nu are deloc încredere în ea

Minodora, îngenuncheată de durere după moartea mamei sale „A fost bolnavă, nu a mai rezistat”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Specialisti
Rinoplastia, între urgență medicală și înfrumusețare! "Rinoplastia este intervenția cu cea mai mare rata de reintervenție."
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri