Aflați cine este Aurora, noua concurentă de la „Puterea Dragostei”!


Aurora, nou-venita concurentă la „Puterea Dragostei” a fost întâmpinată cu petale de trandafiri pe jos de către băieții din casă. Concurenta a dezvăluit că a venit la emisiune pentru Alex.


In articol:

Aurora a creat tensiune din prima clipă în care a intrat în casa de la „Puterea Dragostei”. Se pare că Alex știa că Aurora vine și a întâmpinat-o cu flori. Mariana a avut o ieșire explozivă, Radu a intervenit și el în scandalul provocat.

"Nu am avut emoții înainte să intru, chiar deloc. Dar când am intrat, deja... m-au copleșit emoțiile. Mi-am dorit foarte mult să ajung aici. Am urmărit emisiunea din primul sezon. Sunt fericită că am ajuns aici, sper ca Alex să fie de aceeași părere ca și mine", a mărturisit Aurora, noua concurentă de la "Puterea Dragostei" în prima conversație cu Cristina Mihaela.

Mariana, auzind spusele Aurorei, a început să râdă și s-a scuzat dând vina pe aerul pe care l-a înghițit.

"Aurora, tu știi că Alex s-a pupat cu Mariana acum o săptămână?", a întrebat-o Cristina Mihaela pe Aurora. Alex nu a ezitat să intervină: "Eu i-am spus lui Mariana că suntem prieteni și atât".

Ce atitudine au luat băieții de la „Puterea Dragostei” față de sosirea noii concurente

Alexandru a împodobit scările cu petale de trandafiri înainte ca Aurora să-și facă simțită prezența în casă. Cristi a fost cel care a făcut curățenie în casă și i-a atenționat pe ceilalți băieți: "Băi, nu mai faceți mizerie în casă"

Citeste si: Berna de la Puterea Dragostei, declarații surprinzătoare despre Philip: „Am vrut să cer ordin de protecție"

Ironiile nu au întârziat să apară. La vederea implicării băieților pentru apariția Aurorei, fetele nu au ezitat să glumească pe tema asta și să-i ia pe băieți peste picior. 

Alex neagă că ar fi avut un plan în ceea ce o privește pe Aurora și apariția acesteia la „Puterea Dragostei”: "Din discuția noastră am dedus că ar veni, dar ea nu mi-a spus clar că vine. Vorbim într-adevăr de două sau trei zile", a spus, defensiv, Alex. 

Citeste si: Mariana de la Puterea Dragostei s-a pozat goală și a șocat o lume întreagă!

"A, de trei zile? Alex a spus în felul următor: O să mă combin cu fata asta chiar dacă Marianei nu-i place", a intervenit Radu.

Sursă foto: captură Kanal D


Abonează-te pe

Citește și:

Sorin Cîmpeanu, nou anunț despre închiderea școlilor din cauza costurilor foarte mari ale utilităţilor! Care este soluția ministrului

Ți se rupe sufletul! Ce a pățit soția lui Benone Sinulescu după moartea artistului

Bill Gates prevede o nouă pandemiei globală! Miliardarul transmite un mesaj foarte important guvernelor lumii

Anca Ciota, mesaj tranșant pentru cei care o critică pe Instagram: „Toți cei care mă mai agasează vor primi block”

Maurice Munteanu a scos pozele cu el tânăr din sertar! Cum arăta în anul 1996 juratul de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Transportul către superbul Istanbul, mai accesibil şi confortabil ca oricând. Cât costă biletul unei curse din Bucureşti

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri