Afla ce machiaj si ce pantofi speciali a ales Gabriela Cristea pentru nunta sa!


Azi este cea mai importanta zi din viata cuplului Gabriela Cristea-Tavi Clonda. La ora 15.00, cei doi se prezinta in fata ofiterului de stare civila pentru a spune "Da" si a deveni oficial sot si sotie.

 

"Am ales sa ii fac un machiaj soft, pentru ca Gabriela este frumoasa si ii sta bine oricum s-ar aranja. Chiar si fara sa se fardeze! Insa, azi este o zi speciala si am mers pe ideea unei imagini naturale, cu nuante nude si pastelate, care sa se potriveasca la ambele tinute pe care le va avea. Daca va fi cazul unui retus, ii voi accentua un pic umbrele, dar sunt sigura ca nu va fi nevoie", a declarat Camelia Enciu pentru WOWbiz.ro
Pantofii pe care ii va purta Gabi Cristea sunt unii extrem de finuti. La cununia civila, ea a ales o pereche de culoare nude, cu toc subtire, care sa se potriveasca perfect cu rochita.

"Am ales sa ii fac un machiaj soft, pentru ca Gabriela este frumoasa si ii sta bine oricum s-ar aranja. Chiar si fara sa se fardeze! Insa, azi este o zi speciala si am mers pe ideea unei imagini naturale, cu nuante nude si pastelate, care sa se potriveasca la ambele tinute pe care le va avea. Daca va fi cazul unui retus, ii voi accentua un pic umbrele, dar sunt sigura ca nu va fi nevoie", a declarat Camelia Enciu pentru WOWbiz.roPantofii pe care ii va purta Gabi Cristea sunt unii extrem de finuti. La cununia civila, ea a ales o pereche de culoare nude, cu toc subtire, care sa se potriveasca perfect cu rochita.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Sanatate

Efectul fumatului asupra dinţilor! Specialistul trage un semnal de alarmă! "Renunţaţi"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Beauty

Parteneri