Afla care este cel mai revolutionar tratament anti- aging! Uite in ce consta


Esteticienii spun ca fototerapia este tratamentul anului 2014. Aceasta sterge ridurile si cicatricile de pe fata, vindeca acneea si inlatura petele maronii. Cu ajutorul fototerapiei se poate indeparta chiar si parul nedorit.

Fototerapia se refera la mai multe procedee care folosesc lumina, in special lumina de banda larga, pentru a trata diferite probleme ale pielii.

Fototerapia se refera la mai multe procedee  care  folosesc lumina, in special lumina de banda larga, pentru a trata diferite probleme ale pielii.
Energia emanata de lumina interactioneaza cu tenul  iar pe masura ce aceasta este absorbita de piele se emana caldura care rezolva anumite probleme cum ar fi depigmentarea sau roseata. Rezultatele depind insa foarte mult de gravitatea problemei si de numarul de tratamente aplicat.
Dermatologii recomanda folosirea terapiei cu lumina de banda larga inca de la primele semne ale imbatranirii pielii.
Acest  gen de terapie nu doar ca vindeca pielea ci si previne aparitia altor probleme.
Dermatologul Patrick Bitter din Los Angeles recomanda  fototerapia si deja are un numar impresionant de cliente care prefera acest tratament. Acesta spune ca efectele secundare care pot aparea in urma acestui tratament, sunt minore.
In urma studiilor efectuate la Universitatea Standford, Patrick Bitter a descoperit ca in urma terapiei cu lumina de banda larga, celulele batrane se comporta ca cele tinere si ca acest tratament  incetineste considerabil procesul de imbatranire a pielii.

Energia emanata de lumina interactioneaza cu tenul  iar pe masura ce aceasta este absorbita de piele se degaja caldura care rezolva anumite probleme cum ar fi depigmentarea sau roseata. Rezultatele depind insa foarte mult de gravitatea problemei si de numarul de tratamente aplicat.

Dermatologii recomanda folosirea terapiei cu lumina de banda larga inca de la primele semne ale imbatranirii pielii. Acest  gen de terapie nu doar ca vindeca pielea ci si previne aparitia altor probleme.

Dermatologul Patrick Bitter din Los Angeles recomanda  fototerapia si deja are un numar impresionant de cliente care prefera acest tratament. Acesta spune ca efectele secundare care pot aparea in urma tratamentului, sunt minore.

In urma studiilor efectuate la Universitatea Standford, Patrick Bitter a descoperit ca in urma terapiei cu lumina de banda larga, celulele batrane se comporta ca cele tinere si ca acest tratament  incetineste considerabil procesul de imbatranire a pielii.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Simina de la Puterea Dragostei, momente de panică! Sora ei a ajuns la spital!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Beauty

Parteneri