Afirmaţia BOMBĂ care i-a şocat pe părinţii Luizei! "Este în viaţă. Am văzut-o mâncând îngheţată" Vezi unde ar fi fost zărită tânăra!


Luiza Melencu trăieşte? Vezi ce comentarii au apărut pe internet!


In articol:

Gheorghe Dincă a recunoscut că a omorât-o pe Luiza Melencu, fata de 18 ani dispărută încă din luna aprilie. El i-a dus pe anchetatori în zona râului Olt, unde a spus că ar fi aruncat cadavrul fetei. Încă din primele zile ale anchetei, la indicațiile lui Dincă, oamenii legii au găsit la liziera unei păduri din Caracal saci cu cenușă și fragmente osoase umane, dar analizele n-au putut determina dacă rămăşiţele sunt ale Luizei.

În timpul reconstituirii, anchetatorii au reuşit cu greu să-l ţină pe "monstrul din Caracal" departe de furia rudelor fetelor pe care le-a ucis. Mama Luizei este încă în stare de şoc după evenimentele recente şi susţine că fata ei este în viaţă.

Citeste si: Cazul Caracal. O singură imagine dă tot peste cap. Fotografia BOMBĂ cu Alexandra și Luiza

Luiza Melencu trăieşte? "Ea cred că era"

Din păcate însă, rudele adolescentei se confruntă şi cu o mulţime de glume macabre, care le dau însă speranţe mari de moment. După ce a circulat zvonul că Luiza a fost văzută într-un mall, au apărut diverse mesaje conform cărora tânăra ar fi fost mâncând îngheţată într-un parc din Craiova.

" Era acum două zile în parcul Romanescu, mânca o îngheţată. Ea cred că era", a fost comentariul pe care un băiat l-a dat la un articol de presă, apoi a pus câteva semne de...râs isteric.

Citeste si: Ce s-a găsit în dormitorul lui Gheorghe Dincă: „Atunci când am dat hainele la o parte...”

Deocamdată însă, în acest caz există mai multe semne de întrebare decât răspunsuri şi devine din ce în ce mai greu să deosebeşti informaţiile de tot felul de bârfe pompos enunţate, dar fără fundament.


Abonează-te pe

Citește și:

Alexandra și Luiza, căutate în Italia și Anglia! Investigatorii privați au luat urma fetelor deși poliția întârzie să le declare dispărute la nivel internațional

ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS. Practica șochează și acum orice bărbat!

Dumnezeule, ce se întâmplă în faţa casei lui Gheorghe Dincă chiar în aceste momente! Acesta este obiectul cutremurător care-i face pe toţi să plângă! FOTO EXCLUSIV!

Dumnezeule, ce s-a găsit într-un loc secret din casa lui Dincă! Dezvăluiri absolut şocante! Oare cât mai rezistă familiile fetelor?

Ce s-a găsit în dormitorul lui Gheorghe Dincă: „Atunci când am dat hainele la o parte...”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

4 tipuri de dressing pentru salata ta de legume

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri