Adina Halas își exprimă nemulțumirea în hohote de plâns! Jurații „Bravo, ai stil! Celebrities”, șocați după cele auzite: „Ești o femeie matură!”


Adina Halas nu s-a mai putut abține și a răbufnit în ultima ediție a emisiunii! Jurații au rămas uimiți după reacția concurentei


In articol:

Foarte ambițioasă și cu multă încredere în sine, Adina Halas a reușit să intre ușor în grațiile telespectatorilor emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, însă acum, când Marea Finală se apropie cu pași grăbiți, nu se mai abține și spune tot ce are pe suflet în fața tuturor, uimindu-i profund pe jurați, dar și pe cei de acasă.

Citeste si: Marea Finală “Bravo, ai stil! Celebrities”, sâmbătă, 5 februarie, de la ora 20:00!

Adina Halas își exprimă nemulțumirea în hohote de plâns!

Adina Halas își exprimă nemulțumirea în hohote de plâns!

[Sursa foto: Captură YouTube]

Adina Halas își exprimă nemulțumirea în hohote de plâns!

„Sunt absolut convinsă și așa cum v-am spus celor din fața televizoarelor că o să fiu deschisă cu voi și sunt și de data asta. Asta se va întâmpla.

Simt același lucru pe care îl simte și Raluca Dumitru, s-a întâmplat de foarte multe ori, am spus-o și la machiaj. Am trecut peste foarte multe frustrări în competiția aceasta, respect părere juriului atunci când nu sunt de acord cu el și simt că aceasta e poziția pe care voi rămâne. Asta e părerea mea. 

E vorba de foarte multe momente, am revăzut și le-am notat pe toate.

Nu aș vrea să influențez și nu am vrut și am simțit că e incorect și nu am vrut să induc că o colegă ia steluțe pe nedrept. E ca un apogeu după o perioada de timp când am observat ca un crescendo. Eu nu am comentat jurizarea..., a fost remarca făcută de Adina Halas. 

Citeste si: Viviana Sposub își schimbă orientarea profesională! Iubita lui George Burcea vrea să exceleze într-un alt domeniu: „Aş putea oricând să fac şi asta”

Adina Halas își exprimă nemulțumirea în hohote de plâns!

Adina Halas își exprimă nemulțumirea în hohote de plâns!

[Sursa foto: Captură YouTube]

Maurice Munteanu: „Nu ești înțeleasă greșit”

Fashion editorul a spus, imediat după remarca făcută de Adina Halas, că marea greșeală din partea juraților a fost permisivitatea, dat fiind faptul că au oferit steluțe și în cazurile în care ținutele prezentate de concurentele acestui sezon „Bravo, ais til! Celebrities” nu au fost atât de bune.

„Rog regia să facă o selcție din ultimele 20 de ediții și am să demonstrez cu subiect și predicat cât de indulgent am fost.

Ești o femeie matură și deșteaptă și spune cu subiect și predicat. Nu ești înțeleasă greșit. Suntem în sezonul 7, crede-ne că am avut această experiență pe final de sezon. Nu este neapărat vina concurentelor, ci a noastră că am fost prea permisivi, am dat cu prea mare lejeritate „bravo, ai stil!”. Mă interesează o performanță!”, a fost replica lui Maurice Munteanu.


Abonează-te pe

Citește și:

Maurice Munteanu a scos pozele cu el tânăr din sertar! Cum arăta în anul 1996 juratul de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Un milionar celebru a pus ochii pe Alexia Eram! Cum au fost surprinși la un party

Cine este AMNA. „Îmi amintesc că am renunțat la ratele de leasing la prima mașină, pe care am returnat-o, ca să reușesc să scot pe piață prima piesă."

Raluca Bădulescu, critici dure la adresa unei concurente de la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „E o nenorocire ce se întâmplă astăzi!”. Cum va decurge următoarea ediție a...

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, primele detalii despre nuntă: „Facem pe plajă și nu se fură mireasa”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Variola maimuței. Ce este, care sunt simptomele și cât de gravă este boala

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri