Adidași de alergare pentru fete: cum să-i alegi

Adidași de alergare pentru fete: cum să-i alegi

Ajută la pierderea în greutate, îmbunătățește starea de spirit și este bun pentru creier și inimă. Alergarea este un sport care poate fi practicat în orice vreme și la orice vârstă, dar întotdeauna cu precauția pe care o merită. Pentru a începe să alergi, ai nevoie doar de adidași de alergat. Pe care să alegi pentru a te bucura din plin de acest sport?

Gama largă de adidași de fete te poate înnebuni. De

ce ar trebui să țineți cont atunci când vă alegeți perechea? Vă sfătuim ce adidași de alergare pentru fete ar trebui să alegeți pentru a vă bate recordurile personale. 

Ce adidași sunt buni pentru alergat? 

Un adidas care are mărimea potrivită pentru tine. Și nu este vorba doar de lungime și lățime. Un element foarte important la care ar trebui să fii atent este mișcarea pe care o face piciorul tău când vine în contact cu solul. Potrivirea

adidasului în acest sens va asigura nu numai confort, ci și vă va proteja de răni. 

Benzi de rulare neutre 

Oamenii care au o  amprentă neutră  se află într-o situație ideală. Această mișcare este cea mai sigură pentru persoana care practică alergarea. Această amprentă răspunde la o mișcare naturală care începe cu sprijinul cu partea exterioară a gleznei pentru a trece ulterior la o ușoară pronație care este exercitată de mijlocul piciorului și împingerea sau decolarea ulterioară efectuată de primul și al doilea metatarsian. Sarcina

adidașilor bine potriviți este tocmai de a urma această mișcare. Prin urmare, a nu avea o amprentă neutră nu înseamnă că nu poți începe să alergi: pur și simplu alege adidașii potriviti și începe să te antrenezi! 

Pronator 

Dacă la deplasarea greutății corpului de la călcâi la vârful piciorului, glezna se înclină spre interior, ai o amprentă pronată. Persoanele care pronează au tendința de a-și aduce picioarele împreună atunci când merg, așa că fac pasul cu interiorul piciorului. 

Adidașii de alergare pentru pronatori trebuie să aibă elemente de stabilizare în interiorul pantofului.  Mersul instabil asociat cu acea mișcare poate provoca dureri în coloana vertebrală și în articulațiile șoldului și genunchiului. 

Citește și: „O veste atât de frumoasă” Deei Maxer nu i-a venit să creadă când a văzut rezultatul- wowbiz.ro

Citește și: Imagini-cheie care ar putea schimba traiectoria anchetei aflată în desfășurare privind moartea artistei Dj Lalla- radioimpuls.ro

Benzi de rulare supinate 

Supinația are de-a face cu înclinarea gleznei spre exterior și un pas cu impact mai mare în exteriorul piciorului. Persoanele cu o arcadă plantară pronunțată și inflexibilă tind să aibă acest tip de amprentă.  Adidașii de alergare pentru supinatori trebuie să ofere o amortizare foarte bună pentru a evita leziunile gleznei . Prin urmare, tocul acestui tip de încălțăminte trebuie să aibă elemente de absorbție a șocurilor. 

Îți poți verifica cu ușurință tipul de amprentă cu adidașii tăi vechi, căutând zonele cele mai uzate. Dacă este marginea interioară a tălpii, ai amprenta pronată, dacă este marginea exterioară, ești supinat. Persoana cu amprentă neutră poartă partea exterioară a călcâiului și partea mijlocie a mijlocului piciorului. 

Adidași de alergare pentru fete: cum să alegi pentru a nu regreta 

Ce adidași de alergat să alegi? Trebuie să fie confortabili, desigur. Nimic nu te descurajează mai mult decât adidașii incomozi. Adidașii de alergat pentru fete sunt de obicei disponibili într-o gamă mai largă de culori decât modelele pentru băieți. Desigur, nu uitați să alegeți adidașii care vă plac foarte mult: sunt cei pe care îi veți purta cu un zâmbet! 

În continuare vom vedea  cum să alegem pantofii de alergare în funcție de mărime. 

Citește și: "Sunt îndrăgostit!" Ionuț își declară dragostea în fața Biancăi. Aflați ce se va întâmpla, joi, 5 octombrie, în Casa iubirii, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: Ei sunt cetățenii care primesc 200 de euro de la stat de ziua de naștere! Ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a beneficia de banii în plus, dacă locuiești în Germania- stirilekanald.ro

Mărimea pantofilor de alergare trebuie să fie mai mare decât cea folosită zilnic.  Deci, dacă adidașii tăi de lucru sau stiletto au mărimea 39, sunt șanse să purtați un 40 pentru alergare  (apropo, țineți cont de diferențele de mărime dintre diferitele mărci). 

La adidașii de alergare, cel mai important lucru este să lași loc degetelor de la picioare. Deci, măsoară mai întâi lungimea branțului, apoi adaugă 0,5-1 cm. Dar fă-o cu atenție: reține că cu cât pantoful este mai lung, cu atât este mai lat, iar pantofii prea largi nu garantează mai mult confort. 

 Citește și:

Zodiac 5 octombrie 2023. Află ce zodie cere ajutor

Turist în Țara Moților. 3 locuri superbe din Apuseni

ego.ro Toți o cunosc pe Andra, dar puțini o știu pe sora ei! IMAGINI rare cu Aura, cu ce se ocupă de fapt

wowbiz.ro "Vă anunț oficial că s-a încheiat" Simona Gherghe a sperat până în ultima clipă

radioimpuls.ro Mădălina Pamfile are probleme mari cu legea. Motivul pentru care fosta asistentă tv a ajuns în fața instanței

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu și Lorena, primul pas spre împăcare! Iată cum a decurs întâlnirea celor doi în camera roșie! Concurentul nu s-a putut abține și a sărutat-o pe frumoasa brunetă! Cum a reacționat Catinca

stirilekanald.ro Se schimbă buletinele! Cum arată și ce informații noi vor apărea pe noua carte de identitate?


Parteneri
Cookies