Adevărul despre relația dintre Alina Pană și Ștefan Floroaica !”Nu-mi plac copiii”!!! EXCLUSIV


Alina Pană a făcut declarații privitoare la o legătură amoroasă între ea și Ștefan Floroaica în Republica Dominicană!


In articol:

În primul sezon de la Exatlon, s-a speculat că ar fi existat o relație între Alina Pană și Ștefan Floroaică de la ”războinici”.

Nu este o idilă între mine și Ștefan, este o relație frumoasă bazată pe prietenie și respect. Ne-am sprijinit reciproc, am fost alături unul față de celălalt și la bine, și la greu.

Și … am mâncat ciocolată împreună!

Nu-l plac pe Ștefan ca pe un bărbat, nu am o atracție pentru el în “acel” sens, dacă acolo vrem să ajungem. Ștefan este un băiat”, s-a apărat Alina în fața bârfelor, la vremea respectivă!

Frumoasa femeie a mai mărturisit reporterilor WOWbiz.ro în premieră că, deși nu există o relație între ea și Ștefan, de el i-a fost cel mai dor când s-a întors în țară.

“Cel mai dor îmi este de Ștefan. Am dormit în aceeași cameră cu Ștefan, am trecut prin foarte multe împreună, am plâns, am râs, ne-am sprijinit reciproc, ne îmbrățișam la jocuri foarte des. Nu știu dacă lui Ștefan îi este dor de mine, dar ar trebui să-i fie”,  a spus Alina.

Citeste si: Roxana Moise de la Exatlon este din ce în ce mai frumoasă! Uite cum arată acum fosta "războinică"

Alina Pană vorbește despre legătura cu Ștefan Floroaica! ”Îmi plac bărbații maturi”

Pe de altă parte, nici Ștefan nu a mers pe ideea că s-ar fi înfiripat ceva mai mult între el și apetisanta reprezentantă a Evei în show. ”Nu puteam să am atracție față de fetele din concurs. Ne vedeam de competiție. Nu a existat atracție fizică. Din cauza alimentației proaste, eram slăbiți. Eram doar colegi. Nici ”semnal’ nu prea aveam. Nu există nimic între mine și Alina. Suntem prieteni și atât”, a spus Ștefan pentru WOWbiz.ro.

Totuși, la un an de atunci, Alina Pană vorbește despre legătura cu Ștefan Floroaica într-un mod mai tranșant! ”Nu se putea vorbi de o idilă, nici pe departe. Am spus-o și o repet, el nu era pentru mine o tentație masculină, chiar deloc. Iar motivul este unul singur din punctul meu de vedere. Nu îmi plac copiii, ci prefer bărbații maturi. Cred că de data aceasta, am spus tot”, a declarat ”războinica” la emisiunea ”Ștafeta mixtă cu Alex și Cornelia” de pe facebook-ul WOWbiz.ro!

 


Abonează-te pe

Citește și:

Va fi obligatoriu pașaportul de vaccinare anti-COVID-19? Ce spune Florin Cîțu?

De câte ori pe noapte face SEX Brigitte Pastramă! ”Este obsedat. Nu toată lumea e ca noi”

Can Yaman a cerut-o de soție pe Diletta Leotta! Relația devine serioasă

Dan Barna vine marți, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. “I-ați păcălit pe cei care v-au votat?”, una dintre întrebările la care politicianul va trebui să răspundă

Ana Baniciu de la Te cunosc de undeva este într-o relație. Cine este bărbatul?

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Anunț important pentru persoanele care se vaccinează de la 1 martie!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Exatlon
Parteneri