Adelina Pestritu e obsedata de shopping! “O data la trei saptamani pregatesc geamantane pentru prietenele mele si le fericesc” – Video Exclusiv


Adelina Pestritu adora sa faca shopping si investeste destui bani in haine. O data la trei saptamani insa, ea le daruieste prietenelor geamantane cu articole vestimantare, multe din ele purtate doar o singura data.

Adelina Pestritu face terapie prin shopping si lunar isi innoieste garderoba. Tot in fiecare luna insa face si curat in dressing, nu de alta, insa nu are ce sa faca cu atatea haine.

Vedeta are grija si de prietenele ei, asa ca o data la trei saptamani le pregateste pachete cu haine.

“N-am facut niciodata un calcul, sa stiu cate rochii am sau cati pantaloni, pentru ca o data la trei saptamani pregatesc geamantane pentru prietenele mele si le fericesc, cum s-ar spune. Nu am ajuns in punctul sa fac un calcul sa stiu daca am rochii mai multe decat pantaloni. Dar sa stii ca nicio rochie n-a fost purtata mai mult de o data. De ce la trei saptamani? Pentru ca sunt obsedata de shopping. Si terapia prin shopping vindeca foarte multe stari, printre care si stresul. Si daca esti stresata, mergi la shopping, ti-ai cheltuit toti banii si apoi nu mai esti stresata ca n-ai haine, esti stresata ca nu mai ai bani (rade - n.r.).

Nu pot spune ca mare parte din bani castigati lunar se duc pe haine, pentru ca sunt o fire responsabila. Pe langa haine mai am si alte griji, am si familia la care ma gandesc lunar, si animalutele cu care sunt zilnic in casa si au tot felul de necesitati. Si totusi e bine sa investesti banii, iar investitia in haine nu e chiar profitabila. Daca investesti intr-un apartament, intr-un teren, aia e investitie, da”, ne-a declarat Adelina Pestritu. 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Ella de la Puterea dragostei, adevărul dureros despre părinții săi! De ce nu i-a vizitat în ultimele săptămâni

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Fashion

Parteneri