„Acolo unde nu este contradicție, mi se pare că ceva e în neregulă” Lora, destăinuiri sincere din interiorul relației cu Ionuț Ghenu. Cine cedează primul în relația celor doi

„Acolo unde nu este contradicție, mi se pare că ceva e în neregulă” Lora, destăinuiri sincere din interiorul relației cu Ionuț Ghenu. Cine cedează primul în relația celor doi
„Acolo unde nu este contradicție, mi se pare că ceva e în neregulă” Lora, destăinuiri sincere din interiorul relației cu Ionuț Ghenu. Cine cedează primul în relația celor doi

Lora a vorbit despre certurile din relația sa cu Ionuț Ghenu. Vedeta consideră că momentele tensionate sunt normale în orice relație

Lora și Ionuț Ghenu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 8 ani, iar de-a lungul timpului au trecut împreună atât prin momente fericite, cât și prin situații tensionate.

Cei doi parteneri au învățat odată cu trecerea timpului să se înțeleagă unul pe altul și să conviețuiască în liniște și armonie.

Cu toate acestea, din când în când, mai întâmpină și anumite situații tensionate peste care trebuie să treacă împreună.

Lora a vorbit despre certurile din relația ei cu Ionuț Ghenu

Citește și: “Acum mă faci să mă duc să-mi iau vreun test de sarcină.” Lora a făcut mărturisiri sincere despre o posibilă sarcină! Artistei îi surâde ideea de a da naștere unui copil

Lora, destăinuiri sincere din interiorul relației cu Ionuț Ghenu
Lora, destăinuiri sincere din interiorul relației cu Ionuț Ghenu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Lora este o artistă foarte sinceră și asumată, care de-a lungul timpului nu s-a ferit să vorbească deschis despre momentele neplăcute din viața sa. Astfel, vedeta a vorbit și despre certurile din relația cu Ionuț Ghenu. Lora consideră că nu există o relație adevărată fără certuri sau contradicții.

Mai mult decât atât, blondina este de părere că indiferent de motivul pentru care cei doi parteneri se află în contradicție, trebuie să aibă în permanență grijă de sentimentele celuilalt.

Să nu credeți asta și să nu fugiți la prima ceartă. E foarte greșit. Eu zic că am relația perfectă, am cu cine să mă cert, am cu cine să mă contrazic. Acolo unde nu este contradicție, mi se pare că ceva e în neregulă, că cineva joacă teatru.

Și eu am cedat de foarte multe ori. Ce înseamnă dreptatea, dacă femeia ta plânge?!”, a spus Lora.

Cine cedează primul în relația lui Ionuț Ghenu cu Lora

Citește și: „Nu vreau să zic dacă am plănuit ceva.” Lora și Ionuț Ghenu, nuntă în secret? Fanii au fost intrigați, după ce artista a postat o fotografie pe rețelele de socializare

Cine cedează primul în relația lui Ionuț Ghenu cu Lora
Cine cedează primul în relația lui Ionuț Ghenu cu Lora[Sursa foto: Facebook]

Ionuț Ghenu este la rândul său de aceeași părere cu partenera lui. Bărbatul a precizat că de fiecare dată când între el și artistă are loc o dispută, preferă să cedeze primul și să încerce să tempereze situația de dragul parteneri.

 „ Nu am una( n.r.- ceartă), că m-ar fi traumatizat nasol. Eu cedez primul, așa e frumos ca bărbat să faci.

Tu ca bărbat oricum ești din natură mult mai puternic. Glumesc. Să fii tu ăla primul care se calmează.”, a spus și Ionuț Ghenu.

 Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

„Soțul meu perfect.” Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești s-au căsătorit în secret în vacanță?

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Momente de groază pentru Alexandra Ungureanu! Artista a crezut că nu va mai ajunge acasă: ”Eram pregătită să-mi iau la revedere”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Dan Negru, premiat aseară în cadrul Galei "Valori Contemporane", organizată de Radar de media

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies