“Acolo se întâmplă...” Nea Mărin, cu ochii plini de lacrimi! Coregraful a fost copleșit de emoții

“Acolo se întâmplă...” Nea Mărin, cu ochii plini de lacrimi! Coregraful a fost copleșit de emoții
“Acolo se întâmplă...” Nea Mărin, cu ochii plini de lacrimi! Coregraful a fost copleșit de emoții

Nea Marin a avut un moment vulnerabil, chiar în fața camerelor de filmat. Iată ce l-a emoționat pe coregraf!

Nea Mărin  și-a amintit de câteva momente din perioada copilăriei, într-una dintre edițiile emisiunii pe care o prezintă. Vedeta, ajunsă la o șezătoare, alături de Jador și Maria Buză, a rămas de-a dreptul surprins de felul în care oamenii obișnuiesc să își păstreze tradițiile, în diverse colțuri ale țării. Așadar, acesta nu și-a mai putut stăpâni lacrimile.

Nea Mărin, copleșit de emoții

Nea Mărin este, fără doar și poate, un adevărat adept al tradițiilor românești.

Coregraful, care a învățat până în prezent sute de tineri dansuri populare românești, pentru a duce tradițiile mai departe, rămâne copleșit de emoții de fiecare dată când vine vorba despre obiceiurile străvechi. Recent, Nea Mărin a ajuns cu toată echipa în mijlocul unei șezători, iar atmosfera l-a emoționat foarte tare. Amintirile din copilărie, dar și un cântec din folclor, interpretat de Jador, l-au făcut pe Nea Mărin să aibă lacrimi în ochi, în fața camerelor de filmat.

"Mi-am adus aminte câte lucruri frumoase se întâmplau în șezători. Era cea mai mare plăcere a mea când zicea bunica: mergem la clacă. Așa i se zicea în sud. Se depănau toate amintirile. Ajungeau la tot felul de subiecte. Și mi-am adus aminte de copilărie. Am avut ocazia să învăț să joc. Știu un joc care se numește vârtelniță. Era numai de bărbați jucat. Probabil că s-au inspirat din ce vedeau la război (cel de cusut n.r).

Acolo se întâmplă niște ritmuri, că totul e ritm. Am văzut în șezători, la bătrâni.", a povestit Nea Mărin, în emisiunea pe care o moderează.

Citește și: „Am zis că ei nu sunt atât de responsabili .” Cine l-a înlocuit pe Nea Mărin în propria emisiune

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Nea Mărin, cu ochii plini de lacrimi[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Nea Marin se confruntă cu probleme de sănătate. Cum a aflat de boala pe care o are

Mai mult decât atât, coregraful a dezvăluit faptul că una dintre cele mai mari dorințe ale lui este aceea de a duce tradiția mai departe.

"Aș fi cel mai fericit om să văd că merge mai departe tradiția.

M-ați făcut să îmi amintesc de copilărie. Parcă îi văd pe bunicul, pe bunica, mama, tata, parcă îi văd pe toți, așa ne adunam...", a mai spus Nea Mărin.

Citește și: Apar modificări la noua lege a pensiilor care intră în vigoare de la 1 septembrie 2024: Pensionarii români stabiliți în străinătate vor trebui să trimită certificatul de viață semestrial- kanald.ro

Citește și: A uitat că e în timpul programului și a mers la întâlnire! Un jandarm a fost prins în timp ce se săruta cu o minoră, chiar de fostul iubit al acesteia- stirilekanald.ro

Citește și: “Păi, nu e mai frumos așa?” Nea Mărin și Alex Leonte, declarații după vestea că Theo Rose a rămas însărcinată cu Anghel Damian

Nea Mărin, cu ochii plini de lacrimi[Sursa foto: Facebook]

Citește și: ,,Vă dau o veste bună și una rea”. Nea Mărin a fost operat. Ce a declarat Liviu Vârciu despre starea lui de sănătateCitește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Nea Marin se confruntă cu probleme de sănătate. Cum a aflat de boala pe care o are

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Câți bani face, de fapt, Selly și cum a pierdut 100.000 euro în afaceri: ”Din greșeli înveți”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Meserii căutate fără Bac. Ce joburi poți face, în 2024, dacă nu ai luat diploma de Bacalaureat

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies