“Acolo se întâmplă...” Nea Mărin, cu ochii plini de lacrimi! Coregraful a fost copleșit de emoții


Nea Marin a avut un moment vulnerabil, chiar în fața camerelor de filmat. Iată ce l-a emoționat pe coregraf!


In articol:

Nea Mărin  și-a amintit de câteva momente din perioada copilăriei, într-una dintre edițiile emisiunii pe care o prezintă. Vedeta, ajunsă la o șezătoare, alături de Jador și Maria Buză, a rămas de-a dreptul surprins de felul în care oamenii obișnuiesc să își păstreze tradițiile, în diverse colțuri ale țării.

Așadar, acesta nu și-a mai putut stăpâni lacrimile.

Nea Mărin, copleșit de emoții

Nea Mărin este, fără doar și poate, un adevărat adept al tradițiilor românești. Coregraful, care a învățat până în prezent sute de tineri dansuri populare românești, pentru a duce tradițiile mai departe, rămâne copleșit de emoții de fiecare dată când vine vorba despre obiceiurile străvechi. Recent, Nea Mărin a ajuns cu toată echipa în mijlocul unei șezători, iar atmosfera l-a emoționat foarte tare.

Amintirile din copilărie, dar și un cântec din folclor, interpretat de Jador, l-au făcut pe Nea Mărin să aibă lacrimi în ochi, în fața camerelor de filmat.

"Mi-am adus aminte câte lucruri frumoase se întâmplau în șezători. Era cea mai mare plăcere a mea când zicea bunica: mergem la clacă. Așa i se zicea în sud. Se depănau toate amintirile. Ajungeau la tot felul de subiecte.

Și mi-am adus aminte de copilărie. Am avut ocazia să învăț să joc. Știu un joc care se numește vârtelniță. Era numai de bărbați jucat. Probabil că s-au inspirat din ce vedeau la război (cel de cusut n.r). Acolo se întâmplă niște ritmuri, că totul e ritm. Am văzut în șezători, la bătrâni.", a povestit Nea Mărin, în emisiunea pe care o moderează.

Citește și: „Am zis că ei nu sunt atât de responsabili .” Cine l-a înlocuit pe Nea Mărin în propria emisiune

Nea Mărin, cu ochii plini de lacrimi

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Nea Marin se confruntă cu probleme de sănătate. Cum a aflat de boala pe care o are

Mai mult decât atât, coregraful a dezvăluit faptul că una dintre cele mai mari dorințe ale lui este aceea de a duce tradiția mai departe.

"Aș fi cel mai fericit om să văd că merge mai departe tradiția. M-ați făcut să îmi amintesc de copilărie. Parcă îi văd pe bunicul, pe bunica, mama, tata, parcă îi văd pe toți, așa ne adunam...", a mai spus Nea Mărin.

Citește și: “Păi, nu e mai frumos așa?” Nea Mărin și Alex Leonte, declarații după vestea că Theo Rose a rămas însărcinată cu Anghel Damian

Nea Mărin, cu ochii plini de lacrimi

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: ,,Vă dau o veste bună și una rea”. Nea Mărin a fost operat. Ce a declarat Liviu Vârciu despre starea lui de sănătate


Abonează-te pe

Citește și:

„Am zis că ei nu sunt atât de responsabili .” Cine l-a înlocuit pe Nea Mărin în propria emisiune

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

Nea Marin se confruntă cu probleme de sănătate. Cum a aflat de boala pe care o are

“Păi, nu e mai frumos așa?” Nea Mărin și Alex Leonte, declarații după vestea că Theo Rose a rămas însărcinată cu Anghel Damian

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Rețeta de Clătite cu miere și fulgi de migdale, cu care îți poți face dimineața mai gustoasă!
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri