Acestea sunt cele mai spectaculoase tinute de la Met Gala! Iata cum s-au imbracat starurile!


Gala anuala de strangere de fonduri din New York a avut loc la The Metropolitan Museum of Art's Costume Institute, iar biletul de intrare a costat 25.000 de dolari.

 

Beyonce, Kim Kardashian, Rihanna si Sarah Jessica Parker s-au aflat printre starurile care au purtat tinute spectaculoase in tema acestui an, "China: Through The Looking Glass".
Beyonce a pasit pe covorul rosu intr-o rochie aproape transparenta Givenchy. Intr-o creatie asemanatoare, semnata Roberto Cavalii, si-a facut aparitia si Kim Kardashian.
Rihanna a reusit sa intoarca toate privirile cu rochia galbena cu trena foarte lunge cu care a ajuns la eveniment.
Sarah Jessica Parkar a aratat impecabil cu o palarie Philip Treacy, in timp ce Lady Gaga a ales o tinuta Alexander Wang pentru Balenciaga.
Iata cum au aratat cele mai spectaculoase tinute de la Met Gala.
Sursa: DailyMail.co.uk

Beyonce, Kim Kardashian, Rihanna si Sarah Jessica Parker s-au aflat printre starurile care au purtat tinute spectaculoase in tema acestui an, "China: Through The Looking Glass".Beyonce a pasit pe covorul rosu intr-o rochie aproape transparenta Givenchy. Intr-o creatie asemanatoare, semnata Roberto Cavalii, si-a facut aparitia si Kim Kardashian.Rihanna a reusit sa intoarca toate privirile cu rochia galbena cu trena foarte lunge cu care a ajuns la eveniment.Sarah Jessica Parkar a aratat impecabil cu o palarie Philip Treacy, in timp ce Lady Gaga a ales o tinuta Alexander Wang pentru Balenciaga.Iata cum au aratat cele mai spectaculoase tinute de la Met Gala.

 

Sursa, sursa foto: DailyMail.co.uk

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Cum arată acum Larisa Vasile de la Exatlon! A pozat în costum de baie

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Fashion

Parteneri