Acestea sunt cele mai emblematice costume de baie ale tuturor timpurilor!


De-a lungul timpului, costumele de baie au suferit modificari drastice. Daca la inceput se purtau pentru a acoperi partile intime ale corpului si a pastra un anumit nivel de decenta, astazi costumele de baie sunt minuscule. Cu toate acestea cateva vor ramane in istorie!

Kate Upton a  devenit celebra datorita costumului de baie minuscul.

In 2003, se lanseaza “Charlie’s Angels: Full Throttle” iar Demi Moore lasa cu gura cascata audienta in scena in care apare purtand acest costum de baie.

Carrie Fisher ramane in amintirea tuturor datorita rolului printesei Leia din “Star Wars: Return of the Jedi”. Costumul de baie din metal auriu a fost purtat in doar doua scene dar ramane o piesa memorabilia.

O fotografie facuta in 1956 o prezinta pe Marilyn Monroe intr-un costum de baie intreg, alb, pe plaja. Fotografia a devenit un simbol al importantei acceptarii formelor voluptoase.

Cu siguranta va amintiti serialul “Baywatch” si frumoasa blonda- salvamar care alerga pe plaja intr-un costum rosu de baie. Pamela Anderson si costumul sau de baie au devenit un symbol al anilor ’90.

Sursa  www.therichest.com


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Misty, Ana Pîrvulescu și Ioana Ginghină s-au răsfățat la o clinică de înfrumusețare! Ce proceduri și-au făcut vedetele – Foto!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Fashion

Parteneri