„Acesta este motivul pentru care m-am despărțit.” Cristina Pucean, mesaj tăios pentru Bogdan de la Ploiești. Ce a transmis dansatoarea în mediul online


Toți internauții au fost șocați, după ce au aflat că Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu, mai ales după ce păreau foarte fericiți unul în preajma celuilalt. Fanii au fost curioși care este motivul pentru care cei doi au ales să meargă pe drumuri separate, iar celebra dansatoare a făcut un public un mesaj tăios pentru fostul său partener.


In articol:

Cristina Pucean a decis să rupă tăcerea și a postat pe rețelele de socializare un mesaj dur pentru fostul ei partener. Iată de ce nu mai formează cei doi un cuplu!

Citește și: “Cu asta am spus tot.” Bogdan de la Ploiești, mesaj subtil pentru Cristina Pucean, după separare! Acum situația a devenit mai clară

Cristina Pucean, mesaj tăios pentru Bogdan de la Ploiești

Vestea că Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu i-a uimit pe toți cei care îi urmăresc. Cei doi au ales să fie destul de discreți având în vedere separarea, dar dansatoarea a decis să vorbească și a spus care este motivul pentru care nu mai este împreună cu artistul.

Bogdan de la Ploiești a înșelat-o pe Cristina Pucean, iar celebra dansatoare nu a putut suportat să fie denigrată, așa că a făcut public, pe rețelele de socializare, motivul separării.

Dansatoarea este de părere că infidelitatea lui Bogdan de la Ploiești a provocat despărțirea și s-a săturat ca toți internauții să considere că el a pus punct.

După mulți ani de carieră, celebra dansatoare nu își dorește ca un bărbat să o trateze în așa fel și își dorește ca fanii să fie lângă ea în aceste momente.

„Exact cum v-am promis, am ajuns acasă și încep să vă povestesc ce și cum legat de acest om fără scrupule… Bogdan de la Ploiești! Acesta este motivul pentru care m-am despărțit de Bogdan. Mi-a ajuns să mă denigreze toată lumea și să se creadă că Bogdan a pus punct relației. Am muncit mulți ani ca să ajung aici și nu accept să fiu tratată așa de un bărbat! Sper să fiți alături de mine până la capăt! Nu accept să fiu înșelată”, a scris Cristina Pucean pe Instagram.

Cristina Pucean, mesaj tăios pentru Bogdan de la Ploiești. Ce a transmis dansatoarea în mediul online

Cristina Pucean, mesaj tăios pentru Bogdan de la Ploiești. Ce a transmis dansatoarea în mediul online

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Theo Rose. ”Totul vine din copilărie. Toate lucrurile de care m-am temut atunci când eram copil și pe care am încercat să le ascund sub preș de-a lungul timpului"

Ce credeau fanii despre despărțire

Celebra dansatoare a trecut prin clipe grele, deoarece majoritatea celor care o urmăreau credeau că din cauza ei s-a ajuns la despărțire. Ea nu suportat și a postat dovezi prin care a demonstrat că nu ea era în imaginile respective, în care Bogdan de la Ploiești era în compania altei femei.

Citește și: Cine este Bogdan de la Ploiești. „Viața m-a pus la încercare”

Cristina Pucean, mesaj tăios pentru Bogdan de la Ploiești. Ce a transmis dansatoarea în mediul online

Cristina Pucean, mesaj tăios pentru Bogdan de la Ploiești. Ce a transmis dansatoarea în mediul online

[Sursa foto: Instagram]


Abonează-te pe

Citește și:

“Cu asta am spus tot.” Bogdan de la Ploiești, mesaj subtil pentru Cristina Pucean, după separare! Acum situația a devenit mai clară

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

Care sunt semnele unei relații toxice

“Am încheiat colaborarea.” Cristina Pucean a oferit o primă reacție, după ce Bogdan de la Ploiești le-a transmis fanilor că nu mai colaborează cu ea

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„Ajunsesem de la 116 kg la 59.” Daniel Onoriu, mărturisiri emoționante despre momentul în care a ieșit din comă
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri