Aceasta este ultima moda: implanturi in calcaie si degete pentru a putea purta mai mult timp tocuri!


Un nou tip de operatie estetica prinde tot mai multa popularitate in randul femeilor.

 

Din ce in ce mai multe reprezentante ale sexului frumos apeleaza la medici pentru implanturi in degete si calcaie, care le permit sa poarte mai mult timp incaltaminte cu toc extrem de inalt.
Nebunia a pornit dupa ce tot mai multe vedete afiseaza la diverse evenimente pantofi cu tocuri de dimensiuni din ce in ce mai mari, unele ajungand chiar pana la 18 centimetri.
Implanturile costa in jur de 500 de euro iar plasticienii care le realizeaza dau asigurari ca timp de sase luni femeile nu vor mai resimti dureri la nivelul picioarelor.
Medicii avertizeaza insa ca purtatul indelungat al acestor tip de pantofi afecteaza coloana vertebrala si postura.
Printre vedetele care s-au afisat in ultima perioada cu tocuri extrem de inalte se numara Coleen Rooney, Gwyneth Paltrow, Cheryl Cole si Katy Perry.

Din ce in ce mai multe reprezentante ale sexului frumos apeleaza la medici pentru implanturi in degete si calcaie, care le permit sa poarte mai mult timp incaltaminte cu toc extrem de inalt.

Nebunia a pornit dupa ce tot mai multe vedete afiseaza la diverse evenimente pantofi cu tocuri de dimensiuni din ce in ce mai mari, unele ajungand chiar pana la 18 centimetri.Implanturile costa in jur de 500 de euro iar plasticienii care le realizeaza dau asigurari ca timp de sase luni femeile nu vor mai resimti dureri la nivelul picioarelor.

Medicii avertizeaza insa ca purtatul indelungat al acestor tip de pantofi afecteaza coloana vertebrala si postura.Printre vedetele care s-au afisat in ultima perioada cu tocuri extrem de inalte se numara Coleen Rooney, Gwyneth Paltrow, Cheryl Cole si Katy Perry.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Raluca Bădulescu, intervenţii estetice după izolare! "Simţeam că îmbătrâneam"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Beauty

Parteneri