Accesorii esențiale: 6 Moduri de a îmbunătăți ținutele de zi cu zi

accesorii esentiale
Moduri de a îmbunătăți ținutele de zi cu zi

Doar câteva accesorii pot indica cu adevărat o ținută. Însă știați de acestea?

Aflați din rândurile următoare care sunt doar câteva dintre accesoriile pe care cu siguranță ar trebui să le dețineți, pentru a le utiliza în ținutele de bază.

 

6 dintre accesoriile potrivite pentru a ridica ținutele de bază

Cele mai simple ținute de bază pot fi îmbunătățite cu aceste șapte accesorii. În fiecare zi, aceste articole simple vă vor ajuta să vă arătați și să vă simțiți cel mai bine.

Totul ce trebuie să faci este să începi cu piesele tale de bază preferate și apoi să creezi o bază de accesorii pe care le iubești, pe care le poți amesteca și asorta cu ținuta ta. Aceste accesorii sunt proiectate pentru a fi suplimente rapide și ușor de utilizat. În consecință, accesoriile tale pot arăta la fel sau diferit în funcție de stilul tău personal, dar indiferent de stilul tău, poți obține inspirație pentru a-ți crea propria colecție de accesorii de bază în fiecare zi.

1. Accesoriul uitat: Șosetele

Sosetele nu sunt niciodată discutate. Cu toate acestea, poate avea un impact semnificativ asupra modului în care arată. Pot dezamăgi ținuta dacă ai șosetele greșite. Asigurați-vă că șosetele sunt de culoarea corectă dacă aveți o gleznă vizibilă. De obicei, șosetele potrivite sunt cele albe cu nervuri care merg până la mijlocul gleznei. Arată grozav în combinație cu blugi și pantofi sport.

Este foarte important faptul că șosetele sunt nervurate. Chiar și ciorapii convenționali nu au același efect. Se adaugă o textură superbă, care este esențială pentru a obține ținute mai bune.

Citește și: Cum să te îmbraci în funcție de forma corpului

idei de aacesorii
Moduri de a îmbunătăți ținutele de zi cu zi[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cum să-ți construiești o ținută de călătorie pentru a economisi spațiu în valiză

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

2. Pălăria Akubra si brățara cu legături

Tot jocul a fost complet schimbat de pălăria Akubra! Această pălărie va transforma orice ținută veche. Este o adevărată salvare, iar această pălărie este perfectă pentru o ținută elegantă atunci când te grăbești. Această brățară are o densitate perfectă. Nu este prea delicată, dar nici prea groasa, este exact ceea ce trebuie!

accesorii
Moduri de a îmbunătăți ținutele de zi cu zi[Sursa foto: freepik]

3. Geantă laterală cu lanț

Lanțul în sine funcționează ca un accesoriu strălucitor care face o ținută mai strălucitoare. Această geantă se diferențiază prin lanțul său care poate fi tras, ceea ce o face extrem de versatilă pentru a crea un stil diferit în ținute.

accesorii potrivite indiferent de tinuta
Moduri de a îmbunătăți ținutele de zi cu zi[Sursa foto: freepik]

4. Adidași mari

Urăște-i sau iubește-i. Este bine! Amintiți-vă că accesoriile trebuie să fie în armonie cu stilul personal.

Cu toate acestea, dacă sunteți un mare fan al adidasilor mari, acestea sunt perfecte. Acest lucru sporește sportivitatea ținutelor și este o modalitate simplă de a face o declarație. În plus, sunt foarte confortabile, ceea ce este un bonus fantastic.

cum sa alegi accesoriile potrivite
Moduri de a îmbunătăți ținutele de zi cu zi[Sursa foto: freepik]

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: Cum a murit, de fapt, Sebi?! Dezvăluiri șocante- stirilekanald.ro

5. Colier cu diamante

Deși este mic și delicat, are un aspect suplimentar. Este un colier foarte frumos! Diamantul este blocat în locul său, ceea ce vă permite să purtați acest colier mai des. Diamantul va rămâne întotdeauna în centru, deoarece nu atârnă de pandantiv ca propriul său pandantiv. De fiecare dată când îl porți, nu se întoarce niciodată înapoi la locul său original. Nu aduce probleme și este un accesoriu fantastic. În plus, îmbunătățește aspectul.

idei de accesorii
Moduri de a îmbunătăți ținutele de zi cu zi[Sursa foto: freepik]

6. Clamă de păr

Ceva simplu și bun. O locație la care te duci frecvent atunci când ești grăbit sau nu ai părul în prima zi de spălat. Un pic de șampon uscat și o clemă drăguță cu o prindere bună și sigura arată puțin mai frumos decât să nu faci niciun efort sau să nu fii tocmai estetic. În anumite situații, adăugarea unui pic de condiment la alimentele tale de bază este o alegere simplă. Nu este necesar să fie foarte mare. Amintiți-vă că fiecare detaliu mic al ținutei tale îți poate afecta aspectul general.

Te invitam si maine, pe Kfetele.ro, pentru a descoperi universul nostru de fashion, de la podiumurile de modă globale până la străzile metropolelor, suntem mereu conectați la cele mai recente tendințe.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cum să-ți construiești o ținută de călătorie pentru a economisi spațiu în valiză

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Cum a reușit Lidia Fecioru să slăbească 30 de kilograme într-un an? „Soțul mi-a zis că arăt ca o vacă! Nu cumva vreodată să spună că a plecat de la una grasă și proastă!”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave


Cookies