Accesorii esențiale: 6 Moduri de a îmbunătăți ținutele de zi cu zi

accesorii esentiale

Moduri de a îmbunătăți ținutele de zi cu zi

Doar câteva accesorii pot indica cu adevărat o ținută. Însă știați de acestea?

Aflați din rândurile următoare care sunt doar câteva dintre accesoriile pe care cu siguranță ar trebui să le dețineți, pentru a le utiliza în ținutele de bază.

 

6 dintre accesoriile potrivite pentru a ridica ținutele de bază

Cele mai simple ținute de bază pot fi îmbunătățite cu aceste șapte accesorii. În fiecare zi, aceste articole simple vă vor ajuta să vă arătați și să vă simțiți cel mai bine.

Totul ce trebuie să faci este să începi cu piesele tale de bază preferate și apoi să creezi o bază de accesorii pe care le iubești, pe care le poți amesteca și asorta cu ținuta ta. Aceste accesorii sunt proiectate pentru a fi suplimente rapide și ușor de utilizat. În consecință, accesoriile tale pot arăta la fel sau diferit în funcție de stilul tău personal, dar indiferent de stilul tău, poți obține inspirație pentru a-ți crea propria colecție de accesorii de bază în fiecare zi.

1. Accesoriul uitat: Șosetele

Sosetele nu sunt niciodată discutate. Cu toate acestea, poate avea un impact semnificativ asupra modului în care arată. Pot dezamăgi ținuta dacă ai șosetele greșite. Asigurați-vă că șosetele sunt de culoarea corectă dacă aveți o gleznă vizibilă. De obicei, șosetele potrivite sunt cele albe cu nervuri care merg până la mijlocul gleznei. Arată grozav în combinație cu blugi și pantofi sport.

Este foarte important faptul că șosetele sunt nervurate. Chiar și ciorapii convenționali nu au același efect. Se adaugă o textură superbă, care este esențială pentru a obține ținute mai bune.

Citește și: Cum să te îmbraci în funcție de forma corpului

idei de aacesorii
Moduri de a îmbunătăți ținutele de zi cu zi[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cum să-ți construiești o ținută de călătorie pentru a economisi spațiu în valiză

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

2. Pălăria Akubra si brățara cu legături

Tot jocul a fost complet schimbat de pălăria Akubra! Această pălărie va transforma orice ținută veche. Este o adevărată salvare, iar această pălărie este perfectă pentru o ținută elegantă atunci când te grăbești. Această brățară are o densitate perfectă. Nu este prea delicată, dar nici prea groasa, este exact ceea ce trebuie!

accesorii
Moduri de a îmbunătăți ținutele de zi cu zi[Sursa foto: freepik]

3. Geantă laterală cu lanț

Lanțul în sine funcționează ca un accesoriu strălucitor care face o ținută mai strălucitoare. Această geantă se diferențiază prin lanțul său care poate fi tras, ceea ce o face extrem de versatilă pentru a crea un stil diferit în ținute.

accesorii potrivite indiferent de tinuta
Moduri de a îmbunătăți ținutele de zi cu zi[Sursa foto: freepik]

4. Adidași mari

Urăște-i sau iubește-i. Este bine! Amintiți-vă că accesoriile trebuie să fie în armonie cu stilul personal.

Cu toate acestea, dacă sunteți un mare fan al adidasilor mari, acestea sunt perfecte. Acest lucru sporește sportivitatea ținutelor și este o modalitate simplă de a face o declarație. În plus, sunt foarte confortabile, ceea ce este un bonus fantastic.

cum sa alegi accesoriile potrivite
Moduri de a îmbunătăți ținutele de zi cu zi[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ce se întâmplă în aceste momente între Roberta și Sebastian! „Nu poți retrage ceea ce ai spus”. Videoclipul care i-a îngrijorat pe fani- kanald.ro

Citește și: Mamă revoltată pe educatoarele care i-ar fi discriminat copilul. Cadrele didactice ripostează- stirilekanald.ro

5. Colier cu diamante

Deși este mic și delicat, are un aspect suplimentar. Este un colier foarte frumos! Diamantul este blocat în locul său, ceea ce vă permite să purtați acest colier mai des. Diamantul va rămâne întotdeauna în centru, deoarece nu atârnă de pandantiv ca propriul său pandantiv. De fiecare dată când îl porți, nu se întoarce niciodată înapoi la locul său original. Nu aduce probleme și este un accesoriu fantastic. În plus, îmbunătățește aspectul.

idei de accesorii
Moduri de a îmbunătăți ținutele de zi cu zi[Sursa foto: freepik]

6. Clamă de păr

Ceva simplu și bun. O locație la care te duci frecvent atunci când ești grăbit sau nu ai părul în prima zi de spălat. Un pic de șampon uscat și o clemă drăguță cu o prindere bună și sigura arată puțin mai frumos decât să nu faci niciun efort sau să nu fii tocmai estetic. În anumite situații, adăugarea unui pic de condiment la alimentele tale de bază este o alegere simplă. Nu este necesar să fie foarte mare. Amintiți-vă că fiecare detaliu mic al ținutei tale îți poate afecta aspectul general.

Te invitam si maine, pe Kfetele.ro, pentru a descoperi universul nostru de fashion, de la podiumurile de modă globale până la străzile metropolelor, suntem mereu conectați la cele mai recente tendințe.Citește și:

Aveţi pulsul mare? Ce dietă trebuie să urmaţi

Cum să-ți construiești o ținută de călătorie pentru a economisi spațiu în valiză

3 cupluri de zodii MENITE să fie împreună. Sunt ADEVĂRATE suflete pereche!

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

Motivul pentru care Gheorghe Turda era să fie bătut la o nuntă: "Am fugit de frica mirelui"

Cât au cheltuit Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu pe cumpărăturile de la supermarketul din Franța? „Prețurile sunt la jumătate aici față de România. Nu mai vorbesc de varietate.”

Cum arăta Robert de la „Casa iubirii” în urmă cu 10 ani! Fostul concurent avea stofă de fotomodel

A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht


Cookies