“Absolut zero!” Cătălin Botezatu, trădat în tinerețe! Creatorul de modă nu mai avea nimic


Cătălin Botezatu a trecut prin multe momente dificile de-a lungul carierei sale. Iată cum a ajuns creatorul de modă să nu mai aibă absolut nimic!


In articol:

Cătălin Botezatu se numără, fără doar și poate, printre cei mai cunoscuți designeri din țară, dar și unul dintre cei mai doriți bărbați din showbiz-ul românesc.

Acesta a muncit mult pentru a se lăuda cu o carieră de succes, unde a avut ocazia să aibă colaborări care i-au adus o avere frumoasă. Cu toate astea, în urmă cu câțiva ani, creatorul de modă a trăit o perioadă dificilă, în care a pierdut totul.

Cătălin Botezatu, trădat în tinerețe

În prezent, lucrurile merg de minune din punct de vedere profesional pentru Cătălin Botezatu.

Creatorul de modă se află printre cele mai faimoase vedete, iar acest lucru l-a făcut să se bucure de o avere de invidiat. Însă, în urmă cu mult timp, creatorul de modă a avut o perioadă foarte grea. La vârsta de 26 de ani, Cătălin Botezatu a pierdut tot ce avea, deoarece a fost trădat de o persoană cu care colabora. Astfel că, aceasta a avut nevoie doar de o secundă de neatenție pentru a se ajunge la un eveniment atât de tragic.

„Am pierdut o casă la Monte Carlo, 30 și ceva de ferme agricole care valorau milioane. Proprietăți în toată România, elicopter, avion, casă de modă. Terenuri, 22 de milioane de mărci, 100 de milioane de coroane suedeze. Casa în Primăverii, cu două etaje. Am rămas fără nimic, absolut zero. Niște oameni inteligenți, dar, în același timp și perverși, am colaborat cu ei și au reușit să ne ia totul. La 26 de ani”, a declarat designerul.

Citește și: “Extraordinar de greu!” Cătălin Botezatu și tatăl său, operați în aceeași zi

Cătălin Botezatu, trădat în tinerețe

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “Nu vreau să o arunc în mizeria asta.” Cătălin Botezatu este într-o nouă relație! Cine este femeia care l-a cucerit, la vârsta de 56 de ani

Averea din prezent a lui Cătălin Botezatu

În presa românească, s-a speculat de nenumărate ori că celebrul designer s-ar bucura de o avere de 100 de milioane de euro. Cu toate astea, Cătălin Botezatu nu a dorit să confirme sau să infirme zvonul. În schimb, acesta a mărturisit că nu știe ce avere are și consideră banii ca fiind ceva vulgar.

„Nici nu știu ce sume se vehiculează. Nu știu dacă am 100 de milioane de euro, nu cred, poate! Dacă Ilinca Vandici a făcut un milion… Nu o să comentez niciodată sume pentru că banii mi se par vulgari din toate punctele de vedere”, a menționat vedeta, în cadrul unui podcast.

Citește și: “Este o femeie superbă!” Cătălin Botezatu a făcut topul celor mai stilate femei din România

Cătălin Botezatu, trădat în tinerețe

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Suntem frumoși, tineri.” Cătălin Botezatu și Loredana Groza, sărut în public

Cătălin Botezatu a luat bani de acasă pentru atelierul său

În perioada pandemiei, multe persoane au rămas fără loc de muncă. În situația tragică era să se afle și cei peste 200 de angajați de la atelierul lui Cătălin Botezatu. Pentru a nu închide, designerul a trebuit să vină cu bani de acasă. Totodată, creatorul de modă a dezvăluit faptul că nu s-a gândit la el, fiindcă are din ce să trăiască, însă s-a gândit la familiile angajaților.

„Când a început pandemia, toată lumea mă întreba, ce o să faci, o să închizi. Nu mă gândesc la mine, eu am cu ce să trăiesc, mă gândesc la acele familii. Tocmai de aceea, la atelierul din București, nu o să ascund, a trebuit să aduc bani de acasă și încă aduc bani de acasă, pentru că el se ocupă exclusiv de rochii de seară, rochii pentru mirese”, a mai spus vedeta.


Abonează-te pe

Citește și:

“Extraordinar de greu!” Cătălin Botezatu și tatăl său, operați în aceeași zi

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Diana Bulimar, demnă de OnlyFans! Fotografii fără sutien și cu părțile intime la vedere

“Este o femeie superbă!” Cătălin Botezatu a făcut topul celor mai stilate femei din România

“Nu vreau să o arunc în mizeria asta.” Cătălin Botezatu este într-o nouă relație! Cine este femeia care l-a cucerit, la vârsta de 56 de ani

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Mirela Retegan. „Sunt o minune a lui Dumnezeu!”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri