Abdullah nu o iartă pe Alev

Abdullah nu o iartă pe Alev
Abdullah nu o iartă pe Alev

În această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “O dragoste”, difuzat la Kanal D, Alev este în stare de șoc după incidentul dramatic în care a fost implicată, fără voia sa.

Cu toate că a ripostat agresiunii manifestate de Pembe, Alev se teme acum că soția lui Abdullah nu își va reveni după teribilul accident suferit. Toată familia Unal condamnă comportamentul lui Alev iar de îndată de Abdullah află ce s-a întâmplat, bărbatul va lua o decizie neașteptată.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Pe de altă parte, Fatih se bucură de toată dragostea lui Gorkem și amândoi așteaptă nerăbdători ziua nunții lor. În plan paralel, Gorkem continuă să dezaprobe uniunea fratelui său cu Cimen, bărbatul părăsindu-și familia pentru frumoasa și tânăra lui iubită.

Din fericire, starea sănătății lui Pembe îi va permite acesteia să se întoarcă în sânul familiei dar Abdullah nu iartă  evenimentele petrecute în familia sa.

Ce decizie drastică va lua Abdullah, în ceea ce o privește pe Alev puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat la Kanal D. Îndrăgita producție va putea fi urmărită, de luni până vineri, de la ora 20:00, numai la Kanal D. 

 Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Oana Lis, dezvăluiri dureroase despre părinții săi: „Mama m-a abandonat. La noi era o familie tradițională. Femeia tăcea din gură. Dacă nu tăcea din gură, era posibil să ia bătaie.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

ctrița din "Beverly Hills", 90210″, Shannen Doherty, a murit la 53 de ani. A pierdut lupta cu cancerul după mulți ani de luptă cu boala nemiloasă

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Diana Maria Cazacu, fata de 19 ani atacată de urs, a fost îngropată azi: Aceasta a fost înmormântată în rochie de mireasă, în aceeași criptă cu bunicul ei

"Era întins pe jos, cu un glonț în cap". Mărturia medicului care a încercat să-l resusciteze pe spectatorul împușcat la mitingul lui Trump


Cookies