„A venit în țară după aproape doi ani.” Fiul Simonei Trașcă a revenit în țară alături de soția sa. Ce părere are blondina despre noră?

„A venit în țară după aproape doi ani.” Fiul Simonei Trașcă a revenit în țară alături de soția sa. Ce părere are blondina despre noră?
„A venit în țară după aproape doi ani.” Fiul Simonei Trașcă a revenit în țară alături de soția sa. Ce părere are blondina despre noră?

Simona Trașcă este în culmea fericirii. Fiul blondinei a revenit în țară alături de soția sa.

În familia Simonei Trașcă este motiv de bucurie. Fiul vedetei a venit să își viziteze mama după doi ani în care a locuit în Canada. Acesta nu a venit singur, ci alături de soția sa. Blondina i-a primit cu brațele deschise în noul său apartament.

Simona Trașcă este în culmea fericirii! Fiul vedetei a revenit în țară

Citește și: „Nici nu mă așteptam.” Simona Trașcă a povestit ce sumă de bani a încasat pisica ei, pe o platformă celebră pentru adulți

/www/cdn.knd.ro/media/521/2864/1709/20320256/1/349522030-967920581192061-7898713562447061723-n.jpg

Simona Trașcă, la cei 43 de ani ai săi, se poate numi o femeie împlinită.Vedeta este mama unui băiat pe care l-a adus pe lume la vârsta de doar 19 ani, iar de atunci și-a dedicat tot restul vieții creșterii și educării lui. Ulterior, Fady, fiul blondinei, a plecat să muncească în Canada, acolo unde și-a întemeiat o familie.

După doi ani în care nu și-a văzut fiul, Simona Trașcă este în culmea fericirii pentru că Fady a venit acasă la mama sa. Blondina și-a achiziționat de curând un nou apartament, iar acum se poate bucura în adevăratul sens al cuvântului, mai ales că l-a putut întâmpina pe băiat în noua sa locuință.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Fiul Simonei s-a bucurat pentru reușita mamei sale, fiind pentru prima oară când vede noul apartament al blondinei. Vedeta a mărturisit în cadrul unui interviu că este extrem de fericită că și-a revăzut fiul, care nu a venit singur, ci însoțit de soția sa, alături de care a hotărât să-și clădească un viitor peste ocean. De asemenea, Simona recunoaște că în chirie este greu pentru oricine, iar visul cel mai mare este pentru oricine să dețină propria sa casă.

A venit în țară după aproape doi ani, a venit ca și data trecută, alături de soția lui. În perioada asta stau la mine, îi place foarte mult casa și se bucură să mă știe la casa mea. În chirie oricui îi este greu și oricine visează să aibă casa lui, așa că dacă mi s-a îndeplinit visul ăsta el e cel mai bucuros pentru mine ”, a spus Simona Trașcă în cadrul unui interviu.

Ce părere are Simona Trașcă de nora sa

Citește și: ”La teorie sunt bună, dar practica m-a omorât pe mine." Ce părere are Simona Trașcă despre a doua șansă într-o relație. Ce greșeli a făcut vedeta

Ce părere are Simona Trașcă de nora sa
Ce părere are Simona Trașcă de nora sa[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Fady, în vârstă de 24 de ani, locuiește de mai mult timp în Canada alături de soția sa. Blondina are numai cuvinte de laudă la adresa băiatului său, dar și la adresa norei sale, fiind în totalitate de acord cu relația lor.

Deja s-a obișnuit în Canada și el e foarte fericit acolo alături de soția lui. Eu sunt fericită la rândul meu să-l știu bine și de fiecare dată când i-am văzut împreună m-am liniștit și mai mult.

Este o relație foarte frumoasă între ei și se potrivesc de minune .”, a mai zis Simona Trașcă despre căsnicia fiului ei.

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

„Am dormit puțin și repede.” Gina Pistol, declarații din ziua nunții!

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies