A murit legenda muzicii rock’n roll! Tina Turner a încetat din viață la vârsta de 83 de ani!

a murit tina turner
A murit legenda muzicii rock’n roll! Tina Turner a încetat din viață la vârsta de 83 de ani!

Deținătoarea celor mai frumoase picioare și a celor mai multe apariții în fuste mini, Tina Turner a plecat din lumea fizică pentru a continua concertele în cer.

Cu un palmares impresionant, hit-uri după hit-uri, "Regina rock’n roll-ului" a decedat după o lungă suferință. Purtătorul ei de cuvânt a făcut o declarație publică și a anunțat tragicul eveniment. „Tina Turner, Regina rock’n roll-ului” a murit în pace astăzi, la vârsta de 83 de ani, după o lungă boală, în casa ei din Kusnacht, lângă Zurich, Elveția. Odată cu ea, lumea pierde o legendă a muzicii și un model de urmat.”

a declarat acesta pentru Reuters.

A murit Tina Turner

a murit tina turner

Cum a murit, de fapt, Tina Turner

„Nu există reguli care să spună că trebuie să te îmbraci într-un anumit fel. Femeile trăiesc vremuri extraordinare!”, a spus Tina Turner în 2009.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Aparițiile ei erau spectaculoase de fiecare dată când apărea pe scenă. Mereu strălucitoare, cântăreața a făcut cunoștință cu scena, în anii ’60. Cu o voce puternică, mereu energică, artista a devenit o legendă a muzicii pe care a cântat-o. Cu paiete, franjuri sau ornamente sclipitoare, Tina Turner mereu știa cum să fie o apariție încântătoare. Anna Mae Bullock, pe numele ei adevărat, s-a născut pe 26 noiembrie 1939, în Tennessee, SUA.

A câștigat 12 premii Grammy și a vândut peste 100 de milioane de albume în întreagă lume. În urma acestui record, Tina Turner devenise unul dintre cei mai bine vânduți artiști ai Statelor Unite ale Americii.

Tina Turner își îngropase doi copii

Puține persoane știu că artista și-a îngropat deja doi fii. Cel mai mare fiu al Tinei, Craig s-a sinucis în anul 2018.

În decembrie 2022, artista l-a înmormântat pe Ronnie, în vârstă de 62 de ani. Acesta suferise un stop cardio-respirator. Nici manevrele de resuscitare nu l-au putut aduce la viață. Pe lângă problemele de sănătate pe care le avea, Ronnie suferea și de cancer.

 Citește și:

Mâini umflate: cauze comune și modalități de gestionare

Ce sentimente mai are acum Marina Almășan pentru Victor Socaciu și ce spune despre povestea de iubire dintre ei. “Iubirea adevărată nu moare.”

4 zodii care își găsesc MAREA DRAGOSTE până la finalul lunii iunie 2024. Pasiunea își face loc în viața lor, vor avea o vară de neuitat

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Cum va arată nunta lui Theo Rose și Anghel Damian: ”Vrem ca acest legământ să fie doar al nostru”

De ce rămân pete pe haine după spălare. Ce greșeli trebuie să eviți de fapt

Virginia, față în față cu Robi! Concurenta a luat o hotărâre neașteptată în privința fostului ei partener! „Nu am niciun of. Am o dorință!” Cum a reacționat Robi

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies