„A început să dea primele semne acum vreun an.” Ce a spus Dana Rogoz despre fiica sa, Lia


Dana Rogoz trece printr-o situație la care nu se aștepta și are legătură cu fiica sa, Lia. Micuța își dorește să petreacă timp cu tatăl ei și o preferă mai puțin pe mama ei, iar din acest motiv, actrița a cerut un sfat celor care o urmăresc în legătură cu această problemă.


In articol:

Dana Rogoz a devenit mamă pentru a doua oară în anul 2020, după ce a adus-o pe lume pe fetița ei, Lia. În momentul actual, actrița este pusă într-o dificultate, deoarece mikcuța își dorește să petreacă mai mult timp cu tatăl ei, Radu.

Citește și: Cine este Dana Rogoz. "Sunt recunoscătoare!”

Ce a spus Dana Rogoz despre fiica sa, Lia

Artista a povestit că trece printr-un moment dificil și a cerut sfatul altor părinți, deoarece îi este greu să gestioneze situația cu care se confruntă. În momentul actual, Dana Rogoz nu știe cum să reacționeze și a menționat faptul că doare că se întâmpla acest lucru.

 „Trebuie să vă mărturisesc ceva. Lia trece prin etapa în care, în cea mai mare parte a timpului, îl vrea DOAR pe Radu. Și mă doare, jur. A început să dea primele semne acum vreun an, imediat după ce nu am mai alăptat-o, iar Radu a început să o adoarmă mai des, în locul meu. La momentul acela mă bucuram că reușește și el singur să preia anumite ritualuri cu ea, fără să mai fie dependentă de mine.

Apoi a început să ne amuze, căci de fiecare dată când eu îi cântam ceva, mă oprea brusc și îi cerea lui Radu să continue. Nu știu dacă mă înțelegeți, dar chiar mă străduiam să îi fiu simpatică, dansând și cântând în fața ei, apelând la toate «trucurile» de Abramburica:))) Nimic. Un simplu lălăit de-al lui Radu era ascultat cu cea mai mare admirație… Buuun, amuzant în primă fază. Dar acum, la 2 ani jumate, eu pot să o adorm doar dacă nu e Radu acasă, altfel cere să vină și el sau să rămână doar ei doi. A ajuns până în punctul în care dacă se împiedică și cade pe stradă, iar eu sar repede și o ridic, ea să se arunce din nou, strigând: «Nuuuu, mama, tata mă ridică!». Sigur că mă îmbrățișează și mă pupă și îmi spune că mă iubește și că avem în continuare momentele noastre de drăgălit. Dar când e vorba de ales la cine să stea în brațe sau cine să o îmbrace, clar «tata». Și, repet, mă doare. Sunt geloasă! Nu-i spun nimic, evident, dar îmi trec prin minte numai replici de genul «te-am purtat în burticăăă!!!», «ai stat la sânul meu!»…:))) Drept urmare, vă întreb pe voi, părinți de fete: etapa asta a lor de atașare/dependență de tați cum se gestionează corect? Că nu vreau să o forțez în niciun fel, evident, dar în același timp simt că și Radu are uneori nevoie disperată de ajutorul meu, pe care ea îl refuză categoric în episoadele de rebeliune specifice toddlerilor. Ce să fac? Îl trimit pe Radu în vacanță o perioadă? ”, s-a confesat Dana Rogoz fanilor săi pe Facebook.

Ce a spus Dana Rogoz despre fiica sa, Lia

Ce a spus Dana Rogoz despre fiica sa, Lia

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este SERGIU MOROIANU, soțul lui Clotilde Armand. "Mi se părea că lovitură sorții este așa de mare, că nu ne vom reveni niciodată."

Dana Rogoz nu mai vrea al treilea copil

Actrița nu are o bonă, iar soțul ei este cel care îi oferă ajutorul de fiecare dată. Radu Dragomir are grijă de cei mici de fiecare dată când ea lipsește de acasă, când merge la evenimente și când are repetiții la teatru sau la spectacole.

„Îi las cu Radu. Am noroc că deja sunt mai mari și se poate înțelege și el mai bine cu ei. Și oricum nu stau foarte mult!”, a spus Dana Rogoz.

Ea nu își mai dorește copii și a menționat că nu se mai pune problema de acest lucru.

 „Sunt deja mamă, rămân mamă, dar gata! Am terminat! Nu s-a mai pus problema. Sunt foarte implicată în ce-i privește pe copii și vreau să le fie lor bine. Nu există alte planuri în acest sens”, spunea Dana Rogoz pentru Click!

Ce a spus Dana Rogoz despre fiica sa, Lia

Ce a spus Dana Rogoz despre fiica sa, Lia

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Dana Sota. „Aspectul este respectul față de tine”

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Dana Sota. „Aspectul este respectul față de tine”

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Diana Bulimar, demnă de OnlyFans! Fotografii fără sutien și cu părțile intime la vedere

Cine este SERGIU MOROIANU, soțul lui Clotilde Armand. "Mi se părea că lovitură sorții este așa de mare, că nu ne vom reveni niciodată."

„Aducea foarte multe avantaje’’ Cum a trecut Dana Rogoz peste diferența de vârstă dintre ea și soțul ei

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Sfatul zilei din 27 ianuarie 2023. O zodie trebuie să își organizeze viața
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri