„A fost un moment crucial. M-a afectat teribil. Mi-am lăsat școala ca să fac bani să fiu independentă, să-mi ajut familia.” Valentina Pelinel, detalii neștiute despre drama care i-a marcat viața

„A fost un moment crucial. M-a afectat teribil. Mi-am lăsat școala ca să fac bani să fiu independentă, să-mi ajut familia.” Valentina Pelinel, detalii neștiute despre drama care i-a marcat viața
„A fost un moment crucial. M-a afectat teribil. Mi-am lăsat școala ca să fac bani să fiu independentă, să-mi ajut familia.” Valentina Pelinel, detalii neștiute despre drama care i-a marcat viața

Valentina Pelinel a vorbit despre momentul în care și-a pierdut tatăl la o vârsta fragedă și cum a afacetat-o acest eveniment.

Valentina Pelinel este una dintre cele mai frumoase femei de la noi din țară. În vârstă de 42 de ani, soția lui Cristi Borcea arată impecabil, iar acest lucru i-a adus de-a lungul timpului o carieră impresionantă în industria modei, defilând pe unele dintre cele mai importate podiumuri ale prezentărilor de modă.

În momentul de față, Valentina Pelinel se poate numi o femeie împlinită. Are o carieră de impresionant în industria modelingului și o familie frumoasă alături de Cristi Borcea și cei trei copii ai lor.

Valentina Pelinel și-a pierdut tatăl la o vârstă fragedă

Citește și: „Ne-am înțeles bine de la început.” Valentina Pelinel, declarații despre relația pe care o are cu soacra

Valentina Pelinel, detalii neștiute despre drama care i-a marcat viața

Cu toate acestea, deși în momentul de față își poate permite tot ceea ce își dorește, lucrurile nu au fost mereu așa pentru vedetă.

Fostul model a trecut prin momente dificile în adolescență, atunci când și-a pierdut tatăl.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

În cadrul unui interviu, vedeta a oferit detalii neștiute despre drama vieții sale și cum a afectat-o pierderea figurii paterne la o vârstă la care avea o nevoie semnificativă de acesta.

Astfel, deși a fost un moment foarte dificil pentru ea, blondina a reușit să privească această experiență ca pe o oportunitate de învățare și dezvoltare.

Moartea tatălui meu a fost un moment crucial. Adolescentă fiind, m-a afectat teribil, însă m-a și educat și mi-a cultivat reziliența. Apoi, pe parcurs au existat și alte situații dificile pe care am fost nevoită să le confrunt, însă fiecare experiență prin care trecem ne învață ceva bun, dacă suntem dispuși să o punem într-o perspectivă de creștere, o oportunitate, și nu de stagnare.

Nu este ușor și e nevoie de timp să vindeci orice rană, dar este posibil cu încredere și credință
.”, a declarat Valentina Pelinel pentru  Viva

Valentina Pelinel a renunțat la școală pentru a lucra ca model

Citește și: „Eu cred că am știut să mă opresc la timp!” Valentina Pelinel, detalii despre mariajul cu Cristi Borcea

Valentina Pelinel, detalii neștiute despre drama care i-a marcat viața

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

Pierderea tatălui său a fost urmată de un eveniment esențial în cariera Valentinei Pelinel, care a câștigat un concurs ce i-a permis să se lanseze în industria modelingului.

Cu toate acestea, lipsurile materiale și-au spus cuvântul, iar soția lui Cristi Borcea a fost nevoită să renunțe la studii pentru a munci. Deși nu i-a fost ușor, ulterior, ea s-a înscris din nou la studii, în America, unde a trebuit să facă cinci ani de liceu.

Astfel, consideră că la vremea respectivă a luat cea mai bună decizie din punct de vedere profesional și nu ar trebui judecată pentru acest lucru.

Tata știa că visam să devin manechin și râdea de mine. Era un om cum spunem noi românii, de caterincă. Nici mama, nici tata, nu m-au luat în serios. Tatăl meu a murit când eu aveam 15 ani și jumătate, apoi eu am câștigat Top Model România la câteva zile după decesul lui, chiar când ar fi fost ziua lui, atunci am câștigat concursul. Zi pe care nu a mai apucat-o. De acolo a început să mi se schimbe viața. A fost greu ca și copil să înțelegi așa ceva. Dumnezeu mi-a trimis ceva imediat, să mă țină echilibrată. Pentru că eu îmi doream și visam să ajung manechin. Mi-am lăsat școala ca să fac bani să fiu independentă, să-mi ajut familia. Păi asta trebuie să fie o laudă, nu o judecată. M-am dus să muncesc, să-mi fac un viitor. Dacă nu prindeam trenul ăsta când mi-a ieșit în cale poate nu-l prindeam niciodată. Eu am făcut liceul de la 0. Și am studiat 5 ani și mi-am luat diploma. Am absolvit și Facultatea de Marketing de la Facultatea din Cornwell .”, a povestit Valentina Pelinel în podcastul lui Ameri Nasrin.

 Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

„El nici nu era impresar. Nu respectă niciodată legea. Nu trebuia să pună mâna pe nimic, trebuia să vină poliția” Scandalul dintre sora lui Petrică Mîțu Stoian și Doru Gușman continuă!

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Momente de coşmar pentru festivalierii Electric Castle 2024: "Ne mișcăm foarte greu". Ce dificultăţi au întâmpinat

Cum l-a cunoscut Anamaria Prodan pe Ronald Gavril și care au fost reacțiile când cei doi și-au afișat relația. “Eu cred foarte mult în destin.”

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Han, în fața unei situații tulburătoare

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies